Wat wordt ik goed geholpen en in de watten gelegd door Sales Recruiters. Joran en Jethro wordt ik op de beste en professionele manier geholpen. Ze luisteren naar je behoeftes en waar je naar opzoek... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Geheel nieuwe ervaring voor mij; benaderd via Linkedin door Salesrecruiters (Kelly). Het verliep allemaal prima waarbij ik het gevoel had dat er echt aandacht aan je wordt besteed. Er was gelijk een... Ver mais
Janneke (en Leonie) heeft mij met veel enthousiasme aan een mooi baanaanbod geholpen. Het traject dat hiertoe leidde heb ik als zeer prettig ervaren. Home of Recruitment denkt echt met je mee en ze... Ver mais
Deniz Akin is een absolute krachtpatser! Zijn expertise is ronduit indrukwekkend en zijn toewijding aan zijn vak is ongeëvenaard. Als je op zoek bent naar iemand die resultaten boekt voor jou en altij... Ver mais
Informações sobre a empresa
Sobre Home of Recruitment
• Salesrecruiters
• Marketingrecruiters
• Interimrecruiters
Onze consultants zijn experts binnen hun vakgebied. Daardoor spreken zij zowel de taal van onze opdrachtgevers als van de kandidaten. Door kennis van zaken te combineren met de kwaliteiten van toprecruiters, weten we de sterren tussen de kandidaten te vinden, overtuigen en selecteren.
Resultaatgericht werken maar met oog voor de mens: al meer dan 15 jaar brengen we organisaties vooruit.
Informações de contacto
Beechavenue 30-60, 1119 PV, Schiphol-Rijk, Holanda
- +31(0)20 26 22 444
- welcome@home-of-recruitment.com
- salesrecruiters.nl
Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Goed
Goed, netjes en snel contact. Een fijne baan gevonden waar ik de komende tijd nog veel plezier van ga hebben!

Resposta da Home of Recruitment
Fijne ervaring en zeker aan te raden
Fijne ervaring en zeker aan te raden. Jessie en Jan hebben het prima opgepakt.
Op korte termijn hebben ze goede kandidaten voorgesteld voor verschillende functies. De volgende keer zal ik ze weer benaderen! Groeten, Rogier

Super ervaring!
Contact met Eline is super fijn! Ik ben blij dat ik op haar berichtje ben ingegaan! Al met al een super goede en fijne ervaring!

Succesvolle en professionele aanpak
Succesvolle en professionele aanpak; persoonlijke aandacht en begeleiding bij het proces van A - Z.

Ik ben zeer tevreden
Ik ben zeer tevreden over Home of Recruitment en Stijn. Ze begrepen mijn carrièredoelen goed en vonden snel passende kansen. De communicatie was helder en ondersteunend, inclusief begeleiding bij sollicitatiegesprekken.

Goeie contactmomenten gehad met Mick
Goeie contactmomenten gehad met Mick. Op basis van mijn ervaring kon hij direct een inschatting maken van welke functie echt bij mij paste, en tot nu toe heb ik er geen spijt van. Jullie zijn toppers.

Resposta da Home of Recruitment
Professioneel van start tot finish
Ondanks dat het eindresultaat anders was dan beoogt, was er wel degelijk sprake van een perfecte match met Sebastiaan Stapper van Marketingrecruiters. Vriendelijk, efficiënt, deskundig. Van intake tot afhandeling; in professionele handen.

Resposta da Home of Recruitment
Vanaf dag 1 was het contact fijn en open..
Vanaf dag 1 was het contact met Eline fijn maar vooral prettig. Op momenten dat ik wat feedback nodig had kreeg ik het gelijk en ze was altijd bereikbaar. Ik heb veel tips gekregen die me geholpen hebben. Al met al een super prettige ervaring, en iedereen die een zetje de goede richting nodig heeft zal ik het zeker aanraden!

Mooie baan via salesrecruiters
Via salesrecruiters een nieuwe baan gevonden. Uitstekende bemiddeling! Juiste match gevonden, goede gesprekken en zijn altijd goed bereikbaar. Bedankt Deniz!

Resposta da Home of Recruitment
Top ervaring, fijne begeleiding en goede ondersteuning
Hele positieve ervaring met Salesrecruiters gehad. Leuk eerste kennismakingsgesprek gehad met Eline, waarin mij direct alles op een eerlijke manier is voorgelegd en er genoeg ruimte was om te lachen. Daarna door Eline heel betrokken, professioneel en vooral heel leuk geholpen door de rest van het sollicitatieproces, met een hoop handige tips en goed advies. De communicatie en terugkoppeling was altijd snel en duidelijk en ik kon eigenlijk op ieder moment wel terecht voor vragen, met als uitkomst uiteindelijk een hele mooie baan!
Al met al een hele fijne en leuke ervaring voor een nieuwe starter die nog geen eerdere ervaring had met recruiters. Eline bedankt voor al je hulp, je bent een topper!

Nilas
Nilas heeft de tijd genomen om me goed te leren kennen. Dit deed hij door de juiste vragen te stellen.
We hadden een laagdrempelig gesprek waardoor en ik het als leuk en vertrouwt heb ervaren. Hier kunnen veel recruiters nog wat van leren….

Duidelijke communicatie
Duidelijke communicatie, vriendelijk en denken goed met je mee ook. :)

Resposta da Home of Recruitment
Fijne sparringpartners en luisteraars bij Salesrecruiters
Mijn ervaring met Salesrecruiters was zeer aangenaam te noemen. Een eerste kennismaking was al enkele maanden geleden voor een functie, waar toen helaas bij de firma intern al invulling aan gegeven werd.
Desalniettemin heeft de recruiter in kwestie, Meike, mij in het vizier gehouden voor mogelijk andere passende posities.
Afgelopen november heeft dit geleid tot een passende match. Samen met Nilas van Salesrecruiters zijn we tot een paar gesprekken gekomen en met de ondersteuning van hen, voelde ik mij comfortabel om deze nieuwe stap te nemen.
De bemiddeling is dus zeer succesvol verlopen en ik waardeer de manier van communiceren door Nilas en Meike naar mij hierin enorm.
Zij waren prettige sparringspartners en luisteraars als ik vragen, dan wel wensen had.
Voorlopig zit ik straks goed op een nieuwe plek met een mooie uitdaging, maar in de verdere toekomst zal ik zeker weer openstaan voor suggesties van hun kant als de huidige job niet meer past.
Enorm bedankt Nilas en Meike!

Zeer goeie ondersteuning gehad
Zeer goeie ondersteuning gehad van Deniz! Hij communiceerde altijd alles duidelijk, tijdig en het proces was transparant. Fijne recruiters om mee te schakelen.

Resposta da Home of Recruitment
Echt op zoek naar de juiste match!
Zowel met Mick als met Sebastiaan een fijn contact opgebouwd de afgelopen tijd. Ze vragen goed door en ontdekken zo of je past bij de opdrachtgever en omgekeerd of deze voldoet aan jouw wensen en wie jij bent. Afspraken worden nagekomen en communicatie is helder, super heren!

Resposta da Home of Recruitment
Salesrecruiters is een aanrader!
Salesrecruiters is een absolute aanrader! Zowel voor bedrijven als voor kandidaten. Kees heeft contact met me opgenomen om een interessante functie in regio Gelderland voor te leggen. In een aantal fijne, persoonlijke gesprekken heeft hij me een inkijkje gegeven in de werkwijze van mijn toekomstige werkgever en de rol die ik daar zou kunnen vervullen. Hij is een absolute schakel tussen bedrijf en kandidaat en heeft snel een antwoord op je vragen paraat. Zijn betrokkenheid, doortastendheid en vriendelijkheid hebben ervoor gezorgd dat ik binnenkort met veel enthousiasme aan de slag ga voor mijn nieuwe werkgever! Kees nogmaals bedankt voor je bemiddeling en veel plezier en succes in de toekomst!!

Top begeleiding
Stap-voor-stap begeleiding voor Jan en Sebastiaan! Heel persoonlijk en meedenkend met mij als kandidaat en bedrijf. Het hele proces werd goed in de gaten gehouden. En na elke gesprek werd ik even gebeld om te vragen hoe het was gegaan en wat mijn ervaringen waren. Is zeker een aanrader!

Goede samenwerking!
Stap-voor-stap begeleiding. Heel persoonlijk en meedenkend met kandidaat en bedrijf. Professionele benadering en op een prettige manier to the point. Het hele proces werd goed in de gaten gehouden.