Wat wordt ik goed geholpen en in de watten gelegd door Sales Recruiters. Joran en Jethro wordt ik op de beste en professionele manier geholpen. Ze luisteren naar je behoeftes en waar je naar opzoek... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Geheel nieuwe ervaring voor mij; benaderd via Linkedin door Salesrecruiters (Kelly). Het verliep allemaal prima waarbij ik het gevoel had dat er echt aandacht aan je wordt besteed. Er was gelijk een... Ver mais
Janneke (en Leonie) heeft mij met veel enthousiasme aan een mooi baanaanbod geholpen. Het traject dat hiertoe leidde heb ik als zeer prettig ervaren. Home of Recruitment denkt echt met je mee en ze... Ver mais
Deniz Akin is een absolute krachtpatser! Zijn expertise is ronduit indrukwekkend en zijn toewijding aan zijn vak is ongeëvenaard. Als je op zoek bent naar iemand die resultaten boekt voor jou en altij... Ver mais
Informações sobre a empresa
Sobre Home of Recruitment
• Salesrecruiters
• Marketingrecruiters
• Interimrecruiters
Onze consultants zijn experts binnen hun vakgebied. Daardoor spreken zij zowel de taal van onze opdrachtgevers als van de kandidaten. Door kennis van zaken te combineren met de kwaliteiten van toprecruiters, weten we de sterren tussen de kandidaten te vinden, overtuigen en selecteren.
Resultaatgericht werken maar met oog voor de mens: al meer dan 15 jaar brengen we organisaties vooruit.
Informações de contacto
Beechavenue 30-60, 1119 PV, Schiphol-Rijk, Holanda
- +31(0)20 26 22 444
- welcome@home-of-recruitment.com
- salesrecruiters.nl
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Top ervaring!
Kees heeft mij tijdens het hele proces goed begeleidt. Voor vragen was hij altijd snel bereikbaar

Resposta da Home of Recruitment
Leuke enthousiaste recruiters met veel…
Leuke enthousiaste recruiters met veel betrokkenheid ,je wordt goed begeleid en geven ook goede tips bij je sollicitatie gesprekken en ook bij je presentatie van je CV. Ik heb het als erg positief ervaren.

Top ervaring
Word persoonlijk geholpen en geluisterd naar je wensen. Heb het enorm naar mijn zin bij mijn nieuwe werkgever. Bedankt voor alle hulp.

Win-Win-Win
Ik ben zeer tevreden over mijn ervaring met Marnick. Het is duidelijk dat hij beschikt over de meest essentiële eigenschappen die je zoekt in een recruiter. Wat me vooral opviel, is zijn diepgaande voorbereiding en zijn vermogen om zich grondig te verdiepen in mijn DNA en hierdoor schoot hij met scherp om de perfecte match te maken.
Mijn eerste contact met Marnick was via LinkedIn, en gezien mijn eerdere ervaringen met recruiters die met hagel schoten, stelde ik een aantal kritische vragen. De antwoorden die ik ontving, getuigden van een solide voorbereiding en een diepgaande kennis van mijn profiel. Het was duidelijk dat hij de tijd hadden genomen om mijn achtergrond en behoeften echt te begrijpen.
Wat me ook bijzonder opviel, is dat Marnick en zijn team verder keken dan alleen mijn profiel. Ze hielden bijvoorbeeld rekening met de (bedrijfs)cultuur van de opdrachtgever en onderzochten of dit ook bij mij paste. Dit toont hun toewijding aan het vinden van niet alleen de juiste vaardigheden, maar ook de juiste persoonlijkheid en fit voor de organisatie.
De communicatie met Marnick en zijn team was uiterst prettig en transparant. Ze waren erg betrokken en bevlogen, wat het hele proces zeer aangenaam maakte. Wat ik erg waardeer, is het feit dat Marnick zelfs tijdens zijn vakantie betrokken en bereikbaar bleef. Dit niveau van toewijding is ronduit indrukwekkend.
Al met al kan ik Marnick van harte aanbevelen. Hij heeft niet alleen de nodige expertise in huis, maar gaat ook verder dan de gebruikelijke standaardpraktijken om de perfecte match te maken. Dankzij zijn inzet, is er voor alle betrokkenen (Opdrachtgever -Recruiter- Kandidaat) een win-win-win gerealiseerd.

Super positief over Salesrecruiters
Super positief over Salesrecruiters! Ze hebben mij een aantal jaar geleden ook geholpen aan een nieuwe uitdaging waar ik vele jaren met veel plezier en uitdaging heb mogen werken. Salesrecruiters heeft mij opnieuw benaderd afgelopen maanden en belande daarmee gelijk in een warm bad en had gelijk een sterke klik. Ze stralen professionaliteit uit en dat merk je in de gesprekken en uitkomsten.

Resposta da Home of Recruitment
Topervaring met Tobias als recruiter: professioneel, efficiënt en vriendelijk
Beste Home of Recruitment,
Ik wil jullie en in het bijzonder Tobias graag bedanken voor je professionele en toegewijde aanpak als recruiter. Dankzij jouw inspanningen heb ik een mooie nieuwe baan gevonden waar ik je ontzettend dankbaar voor ben.
Je hebt me tijdens het hele sollicitatieproces uitstekend begeleid en ondersteund. Je hebt me altijd op de hoogte gehouden van de voortgang en was beschikbaar om mijn vragen te beantwoorden.
Ik waardeer je vriendelijke en professionele benadering. Je hebt me altijd op mijn gemak gesteld en me het vertrouwen gegeven.
Dankzij jouw inzet en expertise heb ik nu een geweldige nieuwe baan waar ik enthousiast over ben. Ik ben ervan overtuigd dat dit een positieve stap in mijn carrière is en ik ben je daar zeer dankbaar voor.
Nogmaals bedankt voor alles wat je hebt gedaan. Ik waardeer je professionaliteit en toewijding enorm.
Daoud

Resposta da Home of Recruitment
Een bedrijf met top mensen!
Ik ben in contact gekomen met marketingrecruiters via een vacaturebank.
De ervaring van A tot Z was erg goed. De recruiters zijn oprecht, laten blijken dat hun hart op de goede plek zit, gaan discussies aan met jou over keuzes en de motivatie voor bepaalde kansen. Wat verder in het proces, als je bedrijven begint te spreken, worden er evaluatie gesprekken gehouden met je. Kortom, een ideale partner voor de begeleiding tijdens het solliciteren en het aanleveren van kansen.
Uiteindelijk is het niet gegaan via marketingrecruiters, maar ik zou ze zo opnieuw vragen.
Thanks, Mick

Zeer professioneel!
Ik ben één dag na mijn afstuderen via LinkedIn benaderd door mevrouw Eline Boon met een vacature die me op het lijf geschreven is en waar ik binnen twee weken voor ben aangenomen! De service was heel goed; super vlotte communicatie, vriendelijk, telefonisch advies en betrokkenheid die ik niet eerder heb ervaren van een recruiter. Kortom; een hele fijne ervaring die ik iedereen van harte toewens! :)

Professioneel met passie
Het contact met recruiter Gina Zuidema was bijzonder prettig, meedenkend, ongedwongen en gericht.
Goed ingelezen waardoor veel van mijn vragen meteen konden worden beantwoord. Kortom, heel professioneel!

Goede open communicatie.
Goede open communicatie.
Veel dank voor jullie support, adviezen en betrokkenheid!

Resposta da Home of Recruitment
Goed, eerlijk en professioneel recruitmentbureau
Het eerste (telefonische) contact was met Enrico, een toegankelijke en aardige vent. Niet alleen maar mooie praatjes maar goed, eerlijk en helder advies.
Later een fysieke afspraak met de recruiters erbij die voor ons zijn gaan zoeken, Sebastiaan en Jessie. Beide vriendelijk en professioneel, stelde de juiste vragen en kwamen daardoor met goede kandidaten. Inmiddels 3 nieuwe collega’s via Home of Recruitment aangenomen en ze bevallen prima!
Ik kan ze zeker aanbevelen.

Resposta da Home of Recruitment
Persoonlijk & professionele recruitment bedrijf!
De persoonlijke en professionele benadering, het meedenken met mij als persoon en de informele persoonlijkheid van de recruiter Stijn heb ik als erg prettig ervaren!

Goed geholpen door Jan
Goed geholpen door Jan! Hij heeft met succes een nieuwe, toffe uitdaging voor mij gevonden en was altijd betrokken.

Resposta da Home of Recruitment
Mijn ervaring met Marketingrecruiters…
Mijn ervaring met Marketingrecruiters is top! Een club ambitieuze collega’s die echt ervoor gaan. Ze waren zeer professioneel, efficiënt en begrepen mijn vaardigheden en ambities perfect. De communicatie verliep vlot en ze hebben me bijgestaan bij elke stap van de sollicitatieprocessen. Een geweldige ervaring met een recruiter die echt meedenkt met zijn kandidaten.

Ontzettend fijn geholpen door Mick
Ontzettend fijn geholpen door Mick! Transparant, reageert vlot, betrokken en biedt waardevolle inzichten. Je "succes" appje net voor mijn gesprek, heeft mij aangenaam verrast. Aanrader!

Hulde voor Jessie
Hele fijne ervaring met Jessie gehad! Goede en duidelijke gesprekken, hele fijne begeleiding in de zoektocht naar een nieuwe baan. Met vragen kon ik ook altijd goed terecht en werd er snel en goed geschakeld! Petje af voor Jessie!

Resposta da Home of Recruitment
Heel fijn contact gehad met Jessie
Heel fijn contact gehad met Jessie. Snel geschakeld waardoor ik binnen 2 weken een baan had!

Top ervaring gehad
Prettige communicatie. Niels is houdt je goed op de hoogte en heeft een scherp oog voor de juiste persoon op de juiste plek.

Resposta da Home of Recruitment
Altijd een top ervaring gehad met Niels!

Ervaren recruiter(s), authenticiteit.
Tijdens mijn zoektocht naar een nieuwe baan werd ik onder andere benaderd door Niels Rodenburg en dat beviel ontzettend goed! Niels heeft oog voor (onontdekte) kwaliteiten van een persoon en wat een goede match zou kunnen zijn. Ik voelde me geen nummertje, maar echt iemand die hij graag wilt helpen. Niels luistert goed, is analytisch en kan goed inschatten welke richting perfect matched met mijn persoonlijkheid. Ik merkte direct dat ik geholpen werd door een ervaren recruiter die ook nog eens veel kennis had van marketing. Hierdoor kan ik zeggen dat het contact erg goed beviel. Overigens waren de opties/vacatures overzichtelijk en duidelijk.