Home of Recruitment Opiniões

TrustScore: 5 em 5

4,9

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Wat wordt ik goed geholpen en in de watten gelegd door Sales Recruiters. Joran en Jethro wordt ik op de beste en professionele manier geholpen. Ze luisteren naar je behoeftes en waar je naar opzoek... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Geheel nieuwe ervaring voor mij; benaderd via Linkedin door Salesrecruiters (Kelly). Het verliep allemaal prima waarbij ik het gevoel had dat er echt aandacht aan je wordt besteed. Er was gelijk een... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Janneke (en Leonie) heeft mij met veel enthousiasme aan een mooi baanaanbod geholpen. Het traject dat hiertoe leidde heb ik als zeer prettig ervaren. Home of Recruitment denkt echt met je mee en ze... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Serviços de recrutamento
  2. Recrutador
  3. Serviço de pesquisa de emprego

Sobre Home of Recruitment

Home of Recruitment is een snelgroeiend recruitment huis in Nederland en sinds eind 2023 onderdeel van het Belgische Select Group. Het is de missie van Home of Recruitment om talent te verbinden met onze opdrachtgevers en daarmee een bijdrage te leveren aan de groei van onze klanten én kandidaten. Onderdeel van onze organisatie zijn:

• Salesrecruiters
• Marketingrecruiters
• Interimrecruiters

Onze consultants zijn experts binnen hun vakgebied. Daardoor spreken zij zowel de taal van onze opdrachtgevers als van de kandidaten. Door kennis van zaken te combineren met de kwaliteiten van toprecruiters, weten we de sterren tussen de kandidaten te vinden, overtuigen en selecteren.

Resultaatgericht werken maar met oog voor de mens: al meer dan 15 jaar brengen we organisaties vooruit.

Bezoek Salesrecruiters

Bezoek Marketingrecruiters

Bezoek Interimrecruiters

Informações de contacto

Excelente

TrustScore: 5 em 5

206 opiniões

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Todas as opiniões

2 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Erg goed geholpen door Jan

Erg goed geholpen door Jan. Hij gaf mij vanaf het eerste contactmoment een fijn gevoel en heeft mij voorgesteld bij een topbedrijf. Ook tijdens het sollicitatieproces kwam hij met goede tips en dit heeft mij uiteindelijk de baan opgeleverd. Zou Marketing Recruiters aan iedereen aan kunnen raden.

4 de abril de 2023

Resposta da Home of Recruitment

Gefeliciteerd met je nieuwe baan en bedankt voor de mooie review, Lars!

Classificada 5 em 5 estrelas

Erg goede ervaring met Jelle & Latisha.

Erg goede ervaring met Jelle & Latisha.
Ze hebben me vanaf her begin geweldig geholpen en geadviseerd om de baan die ik wilde te krijgen. Ik ben erg dankbaar voor hun goede werk.

1 de novembro de 2023

Resposta da Home of Recruitment

Wij zijn jou dankbaar voor deze mooie review, Erwin. Veel succes en plezier bij je nieuwe werkgever!

Classificada 5 em 5 estrelas

Petje af hoe Julian met mij meedacht

Petje af hoe Julian met mij meedacht, transparant en oprecht was. Wat mijn betreft; een recruiter met een gun factor en kennis van de marketing & communicatie branche!

Nogmaals bedankt voor de fijne gesprekken!

2 de outubro de 2023

Resposta da Home of Recruitment

Mensen helpen en gelukkig maken zit in zijn bloed, we zijn daarom ook heel blij hem onze collega te mogen noemen! Heel erg bedankt voor deze mooie review.

Fijn bedrijf

Fijn bedrijf, betrokken en flexibel personeel. Nogmaals bedankt voor de prettige samenwerking!

2 de novembro de 2023

Resposta da Home of Recruitment

Jij ook bedankt Bart! Mooie club waar je je nieuwe uitdaging hebt kunnen vinden, we zullen elkaar daar vast nog wel eens tegenkomen.

Classificada 5 em 5 estrelas

Een zeer professionele benadering met…

Een zeer professionele benadering met oog voor de mens achter het CV.

Mijn contactpersoon (Julian) dacht goed mee in de mogelijkheden voor zowel mij als het bedrijf aan welke ik ben voorgesteld.

Zeer aan te raden om met deze club koffie te drinken, hier gebeuren dingen!!

1 de novembro de 2023

Resposta da Home of Recruitment

Je bent nog altijd welkom voor een bakje koffie René, het gaat je goed bij je nieuwe werkgever!

Uitstekend

Kees is een directe en duidelijke recruiter, geen nonsens en oprecht.

19 de setembro de 2023

Resposta da Home of Recruitment

Niets aan toe te voegen. Bedankt voor de sterke feedback, wij gaan Kees een schouderklopje geven!

Classificada 5 em 5 estrelas

Deniz Akin is een absolute…

Deniz Akin is een absolute krachtpatser! Zijn expertise is ronduit indrukwekkend en zijn toewijding aan zijn vak is ongeëvenaard. Als je op zoek bent naar iemand die resultaten boekt voor jou en altijd voorop loopt, dan is Deniz Akin de juiste keuze. Respect en samenhorigheid is waarom hij zicht ook direct onderscheid. Een ware professional die met passie en vastberadenheid topprestaties levert. Een echte aanwinst om mee samen te werken!

27 de outubro de 2023

Resposta da Home of Recruitment

Deniz loopt al dagen met zijn borst vooruit door deze review. Bedankt voor je uitgebreide review en veel plezier toegewenst bij je nieuwe werkgever, Melih!

Enorm goede vervaring!!

Mick en Sarah hebben mij geholpen met het vinden van de ideale baan! Ik heb enorm goede ervaringen met dit bedrijf! Ze werken op een erg prettige manier en zijn erg betrokken. Het contact is erg persoonlijk, waardoor je je niet één van de vele sollicitanten voelt.

26 de outubro de 2023

Resposta da Home of Recruitment

Het gouden duo. Gefeliciteerd met je nieuwe uitdaging en wat mooi om te horen dat Mick en Sarah je zo goed hebben kunnen helpen!

Topervaring met Marketingrecruiters

Super snelle en juiste bemiddeling! Ik heb nu een job die perfect past bij mijn behoefte en wensen. Ik heb het idee dat er goed is geluisterd naar de aangegeven punt m.b.t. wat er voor mij belangrijk is om terug te vinden bij een werkgever. Sebastiaan is erg betrokken en enthousiast bij het vinden van een juiste baan!

26 de outubro de 2023

Resposta da Home of Recruitment

Een goede match is voor ons het allerbelangrijkst. Sebastiaan weet altijd de juiste vragen te stellen aan zowel de opdrachtgever als de kandidaat, resulterend in mooie matches. Bedankt voor de geweldige review en veel plezier met je nieuwe uitdaging!

Tevreden kandidaat bij Marketingrecruiters

Ik was benaderd door Julia van Marketingrecruiters. Een hele vriendelijke dame met verstand van zaken.

Julia heeft gesprekken met mij gevoerd en meegedacht over waar ik naar op zoek ben en waar ik mij verder in zou willen ontwikkelen.

Aan de hand van deze gesprekken werd ik gematcht aan een bedrijf dat precies zocht naar de skills die ik beheers en mij het groeipad kon bieden waar ik naar op zoek was.
De match gaf mij een bevestiging dat er goed er naar mijn huidige werkervaring en gewenste groeipad is geluisterd.

Mijn uiteindelijke keuze is niet gevallen op het bedrijf dat werd voorgesteld. Dit betekent zeker niet dat het geen goede match was. De match was er zeker. Ik zat echter met het dilemma dat ik moest kiezen tussen meerdere aanbiedingen en zelf knopen moest doorhakken.

Al met al een zeer tevreden ervaring met de aanpak en de begeleiding vanuit Marketingrecruiters. Ik heb veel geleerd van Julia en ben door de gesprekken met haar en met de werkgever meer over mijzelf te weten gekomen. Kon ik meer sterren geven, dan had ik dat ook gedaan :).

25 de outubro de 2023

Resposta da Home of Recruitment

Niet alleen jij hebt veel geleerd, maar ook ik (Julia) heb weer extra kennis binnen data! Tijdens elke procedure hoop je dat je de juiste match vind. Ondanks dat het niet de opdrachtgever is geworden die wij in gedachte hadden, kan ik jouw keuze volledig begrijpen. Dank voor al jouw enthousiasme en positiviteit!

Vlotte begeleiding

Ik was benaderd door Sebastiaan via LinkedIn. Er werd proactief en vlot gehandeld. Na een prettige kennismaking, waar er geluisterd werd naar mijn wensen, tot aan de voorbereidingen van sollicitatiegesprekken, was Sebastiaan zeer betrokken!

De recruiters weten waar ze het over hebben en werken verbindend met je mee om een nieuwe baan te vinden.

25 de outubro de 2023

Resposta da Home of Recruitment

Sebastiaan, onze Marketingrecruiters topper. Fijn om te horen dat je het gehele proces als zo prettig hebt mogen ervaren, Patrick! Veel plezier bij je nieuwe werkgever en bedankt voor de mooie review.

Top begeleiding door Sebastiaan

Goede begeleiding door Sebastiaan op zoek naar een nieuwe baan. Binnen een maand terecht bij een goed bedrijf met passende arbeidsvoorwaarden.

Zeker aan te raden als recruitment bureau.

1 de junho de 2023

Resposta da Home of Recruitment

Bedankt voor de mooie review en gefeliciteerd met je nieuwe werkplek!

Classificada 5 em 5 estrelas

Contact met Senior Consultant Meike…

Contact met Senior Consultant Meike Hagedoorn. Vanaf eerste contact tot aan de begeleiding tot uiteindelijk een aanstelling heb ik als zeer prettig en professioneel ervaren.

In mijn teams-call met Meike heeft ze mij de functie en de doelstellingen dusdanig goed toegelicht dat ik in mijn eerste gesprek bij opdrachtgever (mijn nieuwe werkgever) exact diezelfde informatie kreeg. Vind dat een groot compliment waard, want voor mijn gevoel heb ik niet met 2 partijen gesproken, maar met 1.

Meike heeft voor mij bewezen dat ze zich enorm goed kan inlezen in de functies en bedrijven waarvoor ze wordt ingeschakeld. Daarnaast kan ik haar begeleiding in het hele proces erg waarderen.

17 de outubro de 2023

Resposta da Home of Recruitment

Ten eerste, gefeliciteerd met je nieuwe baan!

Onze consultants worden niet zomaar senior op jonge leeftijd, Meike heeft zich keer op keer bewezen als een echte professional wanneer het aankomt op het bemiddelen van zwaardere functies.

Heel mooi om te horen dat jij dit zo uitermate goed hebt ervaren, Jeroen!

Uitstekende begeleiding

Ik ben uitstekend geholpen en begeleid door Jan tijdens mijn zoektocht naar een nieuwe baan. Hij nam de tijd om mijn wensen te begrijpen en kwam met goed matchende vacatures.

Voorafgaand aan sollicitaties kon ik vragen stellen en gaf hij nuttige feedback om me voor te bereiden. Absoluut top!

1 de março de 2023

Resposta da Home of Recruitment

Een goede voorbereiding is het halve werk. Fijn dat Jan je zo goed heeft kunnen ondersteunen, Rick. En natuurlijk gefeliciteerd met je nieuwe baan!

Juiste vragen

Goede gesprekken gehad met Kees, hij stelde de juiste vragen waardoor er een goede match is gevonden!

18 de outubro de 2023

Resposta da Home of Recruitment

Matchmaker Kees, een van onze onbetwiste sterspelers. Gefeliciteerd met je nieuwe match en fijn om te horen dat Kees precies wist te vinden wat jij zocht, Niels!

Alles voor een glimlach

Goede ervaringen met dit bedrijf, eerlijke en spontane recruiters die écht op zoek gaan naar de beste match voor de klant. Super sociale teamleden die goed zijn in hun werk en alles doen voor een glimlach. Ik kijk er naar uit om weer met jullie samen te werken, vooral met micky!

18 de setembro de 2023

Resposta da Home of Recruitment

Die Micky weet wel wat hij doet. Een grote bron van creativiteit, inspiratie en werkplezier. Gaaf dat jij dit ook zo hebt ervaren, Tim. Bedankt voor de mooie review!

efficiënte communicatieproces

Ik wil graag mijn waardering uitspreken voor het geweldige werk dat sales recruiters voor mij heeft verricht. Zij begrepen mijn achtergrond en zij hebben mij als persoon professioneel geïntroduceerd bij een werkgever die op alle fronten bij mij past

18 de outubro de 2023

Resposta da Home of Recruitment

Wat goed om te horen dat wij je zo hebben kunnen ontzorgen, Robert! Nogmaals gefeliciteerd met je nieuwe uitdaging en veel werkplezier toegewenst.

Niels is een goede !

16 de outubro de 2023

Resposta da Home of Recruitment

Van talent sourcer naar business unit manager, dat doe je niet zomaar! We zijn heel blij en zuinig met hem.

Classificada 5 em 5 estrelas

Erg prettig en nauw contact gehad met…

Erg prettig en nauw contact gehad met Stijn en met als gevolg een baan waar ik naar zocht.

16 de outubro de 2023

Resposta da Home of Recruitment

Bedankt voor de mooie review, Coert en wat geweldig dat Stijn je heeft kunnen helpen met het vinden van de juiste match!