Leia as opiniões dos outros
Ik werd netjes te woord gestaan, daarna heb ik een mail gekregen die aangaf hoe wij tewerk moesten gaan, mijn schoonzoon heeft dat gedaan en toen was het probleem al snel opgelost, dus perfecte serv... Ver mais
Informações sobre a empresa
- Empresa de energia solar
- Equipamentos e soluções de energia
- Fornecedor de energia renovável
- Fornecedor de equipamentos a energia solar
SamenStromen helpt jou de regie te nemen over je eigen energie. Slim opwekken met zonnepanelen, opslaan in een thuisbatterij en slim gebruiken van je stroom met een dynamisch energiecontract gaat bij ons hand in hand met een duurzame woning voor nu en in de toekomst. Met een energieplan op maat en begeleiding op basis van jarenlange ervaring ben jij verzekerd van slimme, toekomstbestendige keuzes.
Informações de contacto
Bolwerk 5, 3905 NH, Veenendaal, Holanda
- 0318757888
- support@samenstromen.nl
- samenstromen.nl
Top dienstverlening!
Betere service dan verwacht, supersnel, professioneel en goed geholpen. Echt een voorbeeld van hoe je als consument of klant geholpen wil worden, dik compliment!
goede service.
Ik werd netjes te woord gestaan, daarna heb ik een mail
gekregen die aangaf hoe wij tewerk moesten gaan, mijn schoonzoon heeft dat gedaan en toen was het probleem al snel opgelost, dus perfecte service zeker een aanrader.
Vriendelijke
Vriendelijke, daadkrachtige en snelle klantenservice.
Fijne oprechte voorlichters. Installatie ging voorspoedig waarbij rekening werd gehouden met mijn wensen.
Service verlening
Met de software van de Wallbox gaat het af en toe fout. Zelfs bij een simpele wijziging van de tijdsinstelling. Met de service van dat bedrijf ben je puur op internet aangewezen. Nul reactie op mijn vragen. Gebeld met de installateur, die wel serieus de zaak opnam. Met hun advies in combinatie met You Tube het probleem opgelost. Zij belden zelfs nog om te checken of het allemaal gelukt was. Dat is dus service mensen van Wallbox.
Wel of geen accu's was de vraag
Wel of geen accu's was de vraag, uiteindelijk toch voor gegaan. Tijdens het opstellen van de offerte nog de nieuwere Enphase IQ 5P Flexphase gekozen. De ruimte was beperkt maar de 3 accu's en de systeemkast zijn netjes geplaatst, wel is het advies om een vaste internet verbinding aan te legen. Dat laatste is onlangs gerealiseerd. Alles werkt vol automatisch incl. nood stroomvoorziening. Vriendelijke en kundige installatie. Top geregeld.
Ik ben verhuist naar een woning waar…
Ik ben verhuist naar een woning waar een omvormer hing van de vorige bewoner. Na het doorgeven van alle relevante informatie en bewijsmateriaal werd zonder aarzelen binnen 2 uur de "site" overgezet naar ons als nieuwe bewoners. Perfecte service!
Uitstekende service, én voorbeeldige communicatie
Uitstekende service, én voorbeeldige communicatie. SamenStromen heeft bij ons een thuisbatterij geplaatst. Daarnaast dachten ze proactief mee over het zonnepanelensysteem dat enkele jaren geleden is aangeschaft en waarvan ze op afstand gezien hadden dat van één paneel de omvormer/optimizer niet meer werkte. De communicatie was van begin tot eind helder: we kregen een duidelijke afspraakbevestiging met tijdvenster (monteurs tussen 8:00–9:00) en een praktische checklist (parkeerplek, vrije meterkast, wifi‑gegevens), waardoor we precies wisten wat te regelen.
Tijdens en na de installatie hield het team de vinger aan de pols: toen de nieuwe omvormer/optimizer nog vervanging niet zichtbaar leek in de monitoring, volgde snel een update van Joeri dat de optimizer was vervangen en alles weer naar behoren werkte.
Ook over de administratie werd prettig en vlot geschakeld: Lars pakte factuur‑ en vervolgvragen netjes op en koppelde duidelijk terug.
De monteurs werkten netjes en gingen pas naar huis toen écht alles functioneerde—zelfs de wifi (die door de toevoeging van de batterij kort uitviel) hebben ze ter plekke weer volledig werkend achtergelaten.
Kortom: vakkundig, zorgvuldig en communicatief sterk. Absolute aanrader!

Resposta da SamenStromen
Contact liep echt heel erg prettig
Contact liep echt heel erg prettig! Vantevoren al en ook via de mail. Op de dag zelf waren er 3 super vriendelijke mannen die hard gewerkt hebben en alles in overleg deden. Ook prima uitleg gehad. Al met al zeer tevreden.

Resposta da SamenStromen
Behulpzaam en prettig in contact
Vanwege verhuizing wat dingen moeten regelen, samenstromen helpt ons goed op weg! Behulpzaam en prettig in contact!

Resposta da SamenStromen
Al met twee weken geplaatst
Al met twee weken geplaatst. Vlot en netjes afgewerkt. Zeer tevreden.

Resposta da SamenStromen
Goed passend advies, correcte uitvoering, goede aftersales.
Ze gaven eerlijk en goed advies. Wel of geen thuisbatterij, in combinatie met een laadpaal. We hebben gekozen voor alleen de laadpaal met een intelligente gateway. De thuisbatterij was te prijzig.
Daarna levering gateway en plaatsen en aansluiting laadpaal volgens planning en met plezierige vakmensen. Uiteindelijk gekozen voor fysieke laadpaal en niet voor bevestiging aan de gevel. Was wel meer werk, maar hebben we samen in goede harmonie opgelost.
Ook de aftersales zijn sindsdien plezierig en vakkundig. Kortom goede vakmensen die goede afspraken maken en die nakomen.

Ben op een vriendelijke manier geholpen
Ben op een vriendelijke manier geholpen

Resposta da SamenStromen
Mich en Levi…zijn top monteurs.
Gisteren kwamen Mich en Levi thuisbatterijen van Enphase bij ons thuis plaatsen na het bekijken van de situatie waar ze geplaatst moesten worden gingen ze voorvarend aan de slag.
Zelden zag ik monteurs zo hard en doortastend werken en hebben alles zeer netjes afgewerkt en tot mijn verbazing werd ook alles netjes en schoon achter gelaten.
Samenstromen mag trots zijn op zulke medewerkers, na het bezoek van hun adviseur Lars had ik er al het volste vertrouwen in dat wij een goede keuze hadden gedaan om met dit bedrijf in zee te gaan en dat is dan ook uitgekomen.
De 5 sterren zijn dan ook zeker verdiend!

Hulp bij storing
Al enkele jaren uiterst tevreden over de installatie en opbrengst van de zonnepanelen. In januari verloor ik tijdens de sneeuwval de connectie tussen wifi en de omvormer. Telefonisch contact gezocht en direct ondersteuning gekregen. Toen dit niet het gewenste resultaat had werd direct een monteur ingeschakeld die de verbinding ter plaatse in orde bracht.

Installatie van de Enphase thuisbatterijen
Nadat SamenStromen bij ons twee jaar geleden zonnepanelen had geïndtalleerd, hebben ze nu drie thuisbatterijen geplaatst. Goede en nette installatie. Werkzaamheden duurden wel langer dan gepland maar oplevering was in één keer goed. Kundige en aardige monteurs. Resteert nu alleen tzt nog een back-up systeem. In 2027 wellicht?

Laadpaal in twee stappen
Wij zijn al langer klant bij de voorganger van samenstromen (Enersolar). Zij hebben bij ons een Enphase zonnesysteem neergelegd en dat deden ze netjes.
Recent een laadpaal laten plaatsen voor onze EV en op aanraden van de verkoper voor een bijpassende laadpaal van Enphase gegaan (prijzige optie). Die zou er voor zorgen dat je ook slim kon laden en de laadpaal nog wat extra slimme opties had. Na plaatsen kwam ik er achter dat met specifieke PV systeem dat we hadden dat slimme stuk toch niet kon, wat een forse teleurstelling was en niet conform wat ik had besproken. Dat vonden ze bij Samenstromen ook en ze zijn met een heel goede oplossing gekomen om dit te corrigeren, wat ze snel, binnen anderhalve week, hebben uitgevoerd.
Tevreden met de oplossing en het contact met Joeri daarbij.

Resposta da SamenStromen
Heel gedegen informatie en uitvoering
Hun werkzaamheden en toelichtingen sloten m.i. naadloos aan bij de informatie die Enphase zelf over hun batterijen had verschaft bij de informatie sessie. Alles was vlot in de planning gezet en de apparatuur is zo te zien keuring geïnstalleerd in mijn kelder. Super vriendelijke mensen allemaal. Ik heb er volledig vertrouwen in dat ik (inclusief kortingen) de juiste prijs heb betaald voor het juiste product.

Resposta da SamenStromen
Zeer tevreden over plaatsing batterij
Zeer tevreden over de plaatsing van de batterij. Tijdens de installatie deed zich eerder een probleem voor, maar dit is goed opgepakt. Er werd actief meegedacht en er kwam een passende oplossing. Het resultaat is netjes opgeleverd en geeft vertrouwen in de kwaliteit en service.

Resposta da SamenStromen
Prettige ervaring met team SamenStromen!
Fijn gesprek thuis gehad met adviseur Lars, duidelijke uitleg gekregen over de verschillende opties. Al vlot konden de installateurs starten, echt super. Tevens ook fijn contact gehad met kantoor voor en tijdens de werkzaamheden over de planning.
Onze zonnepanelen zijn nu gekoppeld aan 2 Enphase IQ Battery 5P thuisbatterijen en Enphase IQ System Controler. De werkzaamheden zijn netjes uitgevoerd. De installateurs denken mee, achteraf de batterijen in aparte ruimtes geplaatst.
Na de gehele installatie thuis, zijn we door kantoor geholpen met instellen en activeren in Enphase app, alles is nú overzichtelijk in te zien. Hoe we de BTW teruggave kunnen regelen zijn we ook over geïnformeerd, top!

Resposta da SamenStromen
Meer dan uitmuntend goed!
Meer dan uitmuntend goed! Het was de 2e keer dat dit bedrijf, voorheen Enersolar, bij ons zonnepanelen en alles wat erbij hoorde installeerde. Een zeer fijne verkoper hielp ons de juiste keuze te maken, waarna er vier zeer kundige installateurs het hele systeem in 1 dag installeerden. Er werd zeer fijn met ons meegedacht en er werden fijne suggesties gedaan om e.e.a. optimaal te krijgen. Ik heb hun offerte met die van drie andere leveranciers vergeleken en daaruit bleek dat zij absoluut de beste waren. Ik kan dit zeer deskundige, ervaren en vriendelijke bedrijf absoluut iedereen aanraden.

Resposta da SamenStromen
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.