Jeg har fått et annet produkt enn det som står på deres nett siden. Oppdatering! Takk for dere har sjekket det med leverandøren. Den jakke vi har fått er ikke den vi ønsker, så jeg vil gjerne... Ver mais
A empresa respondeu
Står på nettsiden at man skal få varene raskt. La inn en bestilling 2.mars, nå to uker etterpå er den fortsatt under behandling. Kontaktet nettbutikken uten svar. Kunne gjerne ha fått beskjed ved... Ver mais
A empresa respondeu
God hjelp i forhold til retur. Hadde vert fint om det var retur lapp i pakken, slik det blir lettere og sende tilbake. Retur skjema kan enn printe ut. Men man må selv kjøpe retur på posten og betale... Ver mais
A empresa respondeu
Velkommen til vår nettbutikk for barneklær! Vi er en liten, familiepreget nisjebutikk med bare 1,5 ansatte – og nettopp derfor legger vi ekstra stolthet i hver eneste bestilling vi sender ut. Hos oss finner du et stort og nøye utvalgt sortiment av barneklær, babyklær, barnesko og ungdomsklær – plagg vi selv elsker og trygt kan anbefale videre. Vi oppdaterer stadig utvalget, og du vil alltid finne gode tilbud og tusenvis av varer på salg. Siden 2010 har vi sendt ut rundt 1000 ordre hver måned til kunder over hele landet, og vi jobber hver dag for å gi deg en trygg, hyggelig og personlig handleopplevelse. Når du handler hos oss, støtter du en liten butikk med stort engasjement 💛 Vi gleder oss til å pakke din bestilling!
Røerveien 193, rød låvebygning, 1459, Nesodden, Noruega
Respondeu a 82% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de uma semana
Bruker altfor lang tid på bestillingen min. Jeg har sendt flere eposter, til begge adressene jeg finner på hjemmesiden og Facebook. Har ringt mange ganger, men får ikke svar.

Resposta da Sam&Sofie barneklær
Kjøpte en rosa kivat hettelue/balaclava i bomull og den revner i sømmen og dusken på enesiden henger bare i en tråd nå.

Resposta da Sam&Sofie barneklær
Veldig dårlig service, ingen hjelp, du får ikke takke når du ringer eller skriver mail, helt håpløst når du vil returnere varen (selv om du fikk feil produkt), Veldig uhøflig svar når du endelig får svar på en melding, uprofesjonelt som bare det, ingenting som står på nettside i kjøpsbetingelser stemmer , anbefaler ikke. Styr unna. Allerede gikk lang tid da retur ble tatt imot men kjøpet ble ikke kreditert, ikke frakt heller som betalte selv. Føler meg lurt av butikken. Dere kan se på ordre#112749. Dere skriver på nettside at dere er hjelpsom hvis det skjer noe, men jeg ringte flere ganger- ikke en gang som ble svart, skrevet mail og sms- vanskelig å få takke, og da jeg fikk svar ble den uhøflig mot meg. Det går nå nesten måned da saken går, over 14 dager da dere mottatt produkt tilbake og retur ble ikke oppgjørt selv om jeg ba om det flere ganger. Dere behandler kunder som luft. Jeg hadde ikke tent å se her på trustpilot- men så i går og leste anmeldelser- og ser at flere er negativ og flere opplevde som jeg dårlig behandling fra dere, må jeg vet at aldri mer kjøper hos dere. Bare ber dere om oppgjør retur. Vil minne at gikk over 14 dager som dere mottatt varen tilbake, dere bryter loven at retur tar så lang tid. Som gjelder info på nettside- stemmer ikke at dere er hjelpsom til å få svar på spørsmål og umulig å få takke i mobilen.

Resposta da Sam&Sofie barneklær
Jeg har tidligere vært fornøyd med denne nettbutikken, men nå er jeg utrolig skuffet over kunderservicen og kan dessverre ikke anbefale noen å handle i denne nettbutikken.
Jeg sendte første henvendelse til nettbutikken 12 januar, og har purret jevnlig på mail siden det. Jeg har også prøvd å ringe (uten å få svar) og sendt melding på facebook. Nå over 2 måneder senere har jeg fremdeles ikke fått svar. Utrolig dårlig. Neste mail går til Forbrukerrådet.
Jeg håper jeg skulle slippe å legge ut en dårlig anmeldese her, men ser dere har svar på de andre anmeldelsene her, så håper er at denne nå også tilslutt kan bli svart på.

Resposta da Sam&Sofie barneklær
Står på nettsiden at man skal få varene raskt.
Kontaktet nettbutikken uten svar.
Kunne gjerne ha fått beskjed ved bestilling at det kunne ta lenger tid en vanlig, så jeg heller kunne ha bestilt fra et annet sted da regnsettet jeg bestilte helst skulle ha vært i bruk forrige uke..

Resposta da Sam&Sofie barneklær
Bestillingen min er fortsatt under behandling, to uker at jeg bestilte

Forferdelig kundeservice!
Skulle sende en jakke i retur etter samtale med eier av butikken. Den ble sendt med angrerettskjema som var tilsendt fra butikken, hvor bla adresse og telefonnummer til bedriften står ferdig utfylt. Jeg sendte pakken via posten med sporing. Posten varslet om at pakken var hentet noen dager etter. Deretter hørte jeg ikke fra butikken og tok selv kontakt. Eier av butikken sa hun hadde ikke hentet ut pakken, og heller ikke fått varsel om å hente, men hun skulle sjekke opp. Etter dette hørte jeg ikke noe på lenge, og jeg måtte mase og mase og mase før jeg fikk svar. Eier fremstår svært uprofesjonell i møte med kunder og det kom stadig unnskyldninger for å ikke følge opp!

Resposta da Sam&Sofie barneklær
Styr unna denne butikken! Jeg sendte en pakke i retur, den ble ikke hentet og kom tilbake til meg. Kontaktet kundeservice for snart 3 uker siden, fikk til svar om jeg hadde skrevet inn nummeret deres. Jeg svarte samme dag at jeg var ganske sikker på det, og spurte hvordan vi skulle løse dette. Siden har jeg sendt 3 mailer til hvor jeg har etterspurt svar. De har vært aktive på Facebook, så jeg sendte melding der også. Ikke fått svar fra de noen steder siden 3.februar!
Bestilte en hårbøyle som ikke var som forventet, ødealgt.
Prøvd å vært i kontakt me dere sånn at jeg ka returnere å få ny.
Men umulig å komme i kontakt med. Sendt e-post, ringt, Messenger melding.

Resposta da Sam&Sofie barneklær
Jeg har fått et annet produkt enn det som står på deres nett siden.
Oppdatering! Takk for dere har sjekket det med leverandøren.
Den jakke vi har fått er ikke den vi ønsker, så jeg vil gjerne sende de i retur. Kan du ordne returlapp til meg?
Oppdatering 19.02: jeg ser at pakken er kommet i retur, når får jeg kreditnota/pengene tilbake?

Resposta da Sam&Sofie barneklær
Jakken som jeg bestillte hadde en veldig rar lukt. Litt sånn innestengt sigarettlukt. Til og med 4-åringen som skulle ha den sa at den luktet rart. Litt kjedelig å måtte vaske en ytterjakke med en gang man har fått den. Tenkte jeg måtte prøve å lufte den først. Lukta gikk vekk etter ett par timer med lufting. Ellers var jeg litt misfornøyd med at det tok litt langt tid før den ble sendt og levert ( skjønner at det var noen helligdager mellom, men allikavel..) Ellers var jeg fornøyd med varen som sto til forventningene🙂
Fikk tak i en jakke som var vært utsolgt «over alt» i lengre tid. Så fornøyd! Koselig hilsen i pakken

Resposta da Sam&Sofie barneklær
Bestilte en Wheat-ytterdress som mistet 3 av 4 knapper på fotstrikkene etter å ha blitt brukt to ganger. Tok kontakt først via mail uten å få svar, og deretter via kontaktskjema på nettsiden. Mottok da svar og fikk beskjed om at jeg ville få en tilbakemelding innen kort tid. Er nå gått 6 måneder og har enda ikke hørt noe mer fra dem tiltross for at jeg gjentatte ganger har prøvd å ta kontakt. Synd da jeg tidligere har hatt god erfaring med å bestille fra denne nettsiden, men så har jeg jo aldri hatt behov for å ta kontakt med kundeservice før da...
God hjelp i forhold til retur.
Hadde vert fint om det var retur lapp i pakken, slik det blir lettere og sende tilbake. Retur skjema kan enn printe ut. Men man må selv kjøpe retur på posten og betale selv, å det er litt styr.
Men ellers veldig fornøyd både me varen og hjelpen på mail.

Resposta da Sam&Sofie barneklær
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.