SANGEA Boligadvokat & Ejendomsadministration Opiniões 64

TrustScore: 5 em 5

4,9

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Kim er super professionel og imødekommende. For nyligt, stod klar med support efter en ganske kort varsel efter endt ferie. Grundigt, omhyggeligt og med gode fortolkninger, som er til at forstå tage b... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi har benyttet Advokat Kim Hansen ifm. køb af vores andelslejlighed. Kim gennemgik alle sagens dokumenter, han var undervejs nem at få fat i, hurtig til at svare og behagelig at tale med. Vi føl... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi kan varmt anbefale Kim. Han er virkelig dygtig til sit arbejde, super skarp og serviceminded. Derudover er han også særdeles behagelig at arbejde sammen med og har et sikkert moralsk kompas. Vi ha... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Havde kigget på en lejlighed, og samme aften fået tilsendt en vild lejekontrakt med Ca. 70 punkter under paragraf 11. Samtidig skrev udlejer at han ville have kontrakten retur inden klokken 10 næst... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Empresa gestora de propriedades
  2. Especialista em transferência de propriedades
  3. Empresa de advocacia
  4. Administrador de propriedade
  5. Advogado imobiliário

Escrito pela empresa

Boligadvokat og Ejendomsadministration - Med kvalitet og service giver vi værdi-skabende rådgivning til vores kunder. Vores vision er: * Vi vil være Danmarks bedste boligadvokat og den bedste ejendomsadministration for vores kunder. * Vi skræddersyr vores rådgivning, så den passer til vores kunders behov og lægger vægt på den nære relation mellem advokat og kunden. * Vi har erfaring med at være boligadvokat og ejendomsadministrator igennem 17 år for både nogle af landets største, men også mindste andelsboligforeninger og ejerforeninger. * Vi er 100% uafhængige og uvildige rådgivere - både overfor pengeinstitutter, ejendomsmæglere og forsikringsselskaber

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Classificada 5 em 5 estrelas

Professionel hjælp og rådgivning!

Vi stod midt i et salg af vores andelsbolig i Dommervænget i Roskilde, da Sangea stod til at overtage administratorrollen fra vores gamle administrator, som mildest talt ikke havde været imponerende - vi frygtede derfor det værste ifht. vores overdragelse af lejlighed.

Kim har fra start været på sagen, og har været meget forstående og professionel i hans håndtering af sagen.
Vi har ikke andet end en stor tak til overs for den hjælp vi har fået!

20 de dezembro de 2023
Classificada 5 em 5 estrelas

Anbefaling af Boligadvokat og…

Anbefaling af Boligadvokat og Ejendomsadministrator
Kim Wrisberg Sang Hansen.

Vores andelsboligforening Nymoseparken blev stiftet i 2013. Et advokatfirma blev valgt til administrator af vores A/B.
De sidste 3-4 år frem til 2022, er vores samarbejde med det tidligere advokatfirma blevet en dårlig oplevelse, idet servicen er forringet meget samtidig med, at deres priser på alt er steget og steget.
Heldigvis havde vi lært Kim at kende inden, vi opsagde vores samarbejde med det tidligere advokatfirma.
Siden starten på vores samarbejde med Kim er det kun gået fremad, både økonomisk og med serviceniveauet.
Kim er en meget dygtig og kompetent Boligadvokat og Ejendomsadministrator. Han er vellidt såvel hos andelshavere som hos lejere.
Derfor kan jeg varmt anbefale Kim Wrisberg Sang Hansen.

Jørn R

2 de dezembro de 2023

Professionel & hurtig rådgivning

Vi har benyttet Advokat Kim Hansen ifm. køb af vores andelslejlighed.
Vi følte os trygge igennem hele processen og havde efterfølgende ingen tvivl omkring købet af andelen.
Vi vil helt sikkert benytte Kim næste gang vi får brug for juridisk assistance.

21 de novembro de 2023

De bedste anbefalinger

Vi har hele vejen gennem vores bolighandler (både salg og køb på samme tid) følt os i trygger hænder sammen med Kim, som har rådgivet os exceptionelt godt i den komplekse situation med to ejendomshandler på én gang. Han er den første, vi ringer til næste gang, vi skal lave ejendomshandel.

9 de novembro de 2023

Serviceorienteret boligadvokat og ejendomsadministration

Som ejer af en udlejningsejendom på Vesterbro har jeg flere gange benyttet mig af Kim som advokat og sparringspartner. Kim er effektiv, proaktiv og en yderst dygtig boligadvokat, som altid er tilgængelig og hurtigt svarer tilbage – både på mail og telefon. Jeg har stor tillid til Kim, og jeg føler mig tryg, når jeg overlader en sag til Kim. Jeg kan kun give SANGEA og Kim mine bedste anbefalinger.

15 de setembro de 2023

Kristian og Inga de tilfredse kunder —> Kim er en kompetent advokat

Kim er en kompetent og pragmatisk advokat. Vi havde stor glæde af hans hjælp i forbindelse med køb af vores nye kolonihavehus.
Hans forståelse af reglerne samt hans evne til at forstå hvilken situation vi befandt os i gjorde at han var den helt rigtige til jobbet.
Vi kan på det varmeste anbefale Sangea.
Ud over det et meget sympatisk menneske.

22 de setembro de 2023

Enestående ejendomsadministrator

Jeg er kasserer og medlem af bestyrelsen i andelsboligforeningen A/B Strandbo 1 (Strandboulevarden 8-18, 2100 København Ø).
Jeg vil gerne give min dybeste anbefaling af vores ejendomsadministrator, advokat Kim Hansen fra SANGEA. Kim er særdeles faglig kompetent og har dyb indsigt de komplekse juridiske og finansielle aspekter af ejendomsadministration.
Kim har kontinuerligt demonstreret en enestående forståelse for ejendomsbranchen, og hans ekspertise og viden har været til stor gavn for vores forening.
Udover Kims faglige kompetencer har han imponeret os med hans ekstraordinære arbejdsetik og engagement. Han er altid tilgængelig og lydhør over for vores behov og spørgsmål. Hans evne til at håndtere udfordringer og løse problemer på en effektiv og proaktiv måde, har bidraget til at sikre en velfungerende og veldrevet forening.
Kim har yderlige udvist en effektiv kommunikationsstil, der sikrer, at alle interessenter holdes informeret og involveret i relevante beslutninger og processer. Hans evne til at samarbejde og interagere med både beboere og eksterne parter har opbygget et positivt og tillidsfuldt forhold.
Samlet set har Kim og SANGEA været et rigtig godt valg, der altid overgår vores høje forventninger. Vi er begejstrede for Kims dedikation, professionalisme og ekspertise og kan uden tøven anbefale hans tjenester til enhver, der søger en kompetent og engageret ejendomsadministrator.
Venlig hilsen, S. Barkling

28 de julho de 2023

Kompetent, hurtig, imødekommende

Vi har Sangea (Kim) tilknyttet som ejendomsadministrator i vores andelsforening på Vesterbro. Som bestyrelsesmedlem har jeg kun positive ting at sige om Kim. Kompetent, hurtig og imødekommende. Vi har haft andre ejendomsadministratorer gennem tiden, men intet slår Kim. Min varmeste anbefaling.

19 de julho de 2023
Classificada 5 em 5 estrelas

De varmeste anbefalinger: kompetent, fleksibel, proaktiv og oprigtig

Jeg vil på det varmeste anbefale Sangea Boligadvokat & Ejendomsadministration ved Kim Hansen.

Jeg er bestyrelsesformand i min andelsforening, ABT 3-7 i Tullinsgade, og har haft tæt samarbejde med Kim Hansen gennem fire år. Kim yder den bedst tænkelige service og rådgiver os proaktivt og topprofessionelt i alle aspekter af, hvordan ejendommen skal drives.

Kim går til arbejdet med en personlig og faglig energi, som smitter og gør det sjovere at være bestyrelsesformand.

Jeg har et godt sammenligningsgrundlag, da jeg som bestyrelsesmedlem/bestyrelsesformand gennem årene har arbejdet med tre andre administratorer, som vi har været stærkt utilfredse med.

Kim Hansen overgår med mange længder alt, jeg nogensinde har oplevet inden for denne branche. Jeg havde ikke drømt om, at mit job som bestyrelsesformand skulle blive så meget lettere.

Kim er kompetent, fleksibel og proaktiv – og så har vi altid en oplevelse af at blive prioriteret. Kim er utroligt responsiv og svarer altid prompte på henvendelser. Alt dette har vi savnet tidligere.

Jeg har ikke noget andet sted fundet en så kompetent daglig administrator. Vi får kyndige råd om alt, lige fra låneomlægning, forsikring, håndtering af erhvervslejere, juridiske forhold, kontrakter. Eksempelvis har ingen af de andre administratorer nogensinde gjort opmærksom på eller forholdt sig til det faktum, at vi betalte alt for meget for vores forsikring – gennem mange år!

Kim er fleksibel; vi har oplevet, at der bliver rykket på vigtige sager, også selvom Kim egentlig er på vej på ferie. Eller det er søndag aften. Fleksibiliteten kommer også til udtryk, når Kim dukker op til møder på vores adresse, selvom møder normalt foregår på kontoret.

Det er fantastisk endelig at blive administreret et sted, hvor der bliver tænkt med og frem. Vi oplever et stort engagement, proaktivitet og initiativ. Vi bliver taget i hånden, og oplevelsen er, at Kim er en medspiller, og at vi arbejder sammen om at nå et fælles mål. Frem for hos tidligere administratorer, hvor det virkede, som om målet var at opretholde status quo.

Det er vores oplevelse, at det at tænke med - blandt administratorer - er en sjældenhed, selvom det burde være normen i ethvert rådgiver-/kundeforhold.

Jeg er begejstret for, at vi er havnet hos den helt rette administrator for os!

Henriette Kirkeby

10 de julho de 2023

Fantastisk og kompetent rådgivning

Fantastisk og kompetent rådgivning.
Vi følte os i trygge hænder da vi havde Kim/Sangea som advokat på vores lejlighedskøb. Endda imens vi selv var på ferie. Grundig, detaljeorienteret, letforståelig rådgivning - der er helt styr på alt!

7 de julho de 2023
Classificada 5 em 5 estrelas

Ægte, oprigtig, kompetent, hjælpsom og tilgængelig

Jeg brugte Kim som boligadvokat i forbindelse med købet af min nye bolig og fraflytning af min lejebolig. Normalt kan jeg godt lige at ordne alt selv, men meget virkede uoverskueligt da jeg skulle forhandle med sælger og kæmpe med udlejer. Kim har været fantastisk fra start til slut. Kim hjalp mig med at få min nye bolig og med gode vilkår. Kim var i løbende dialog med ejendomsmægler og banken, men underrettede mig altid inden. Kim gennemgik alle relevante dokumenter meget grundigt og forklarede mig alt på en forståelig måde. Kim tog kampen op mod min udlejer og sørgede for at jeg fik så meget af mit depositum/godtgørelse tilbage, som jeg var berettigede til. Jeg var så tryg ved at have Kim til at hjælpe mig. Kim er ægte, oprigtig, kompetent, hjælpsom og altid tilgængelig. Kim gjorde en kæmpe forskel for mig. Jeg er taknemmelig.

20 de junho de 2023
Classificada 5 em 5 estrelas

Vi hyrede Kim i forbindelse med et boligkøb

Vi hyrede Kim i forbindelse med et huskøb. Kim var en fantastisk sparringspartner for mig personligt i forhandlingsforløbet.
Vi har fået en fantastisk god service og er meget tilfredse med vores valg af boligadvokat. For os har tredje gang været lykkens gang med valget af Kim, da de første to vi har brugt, ikke var tillidsvækkende. Vi er og har været i gode hænder fra start til slut, og kan kun anbefale Kim til alle andre.

27 de junho de 2023

Sangea er altid imødekommende

Kim fra Sangea er altid imødekommende, giver grundig sparring og vejledning. Har kun oplevet enormt effektiv kommunikation som beboer i boligforening hvor vi har Sangea som administrator.

23 de junho de 2023
Classificada 5 em 5 estrelas

Hurtig, hjælpsom og oprigtig!

Kim/Sangea har hjulpet mig med alt advokat arbejde i forbindelse med salg af min andelslejlighed! Kim var altid klar ved telefonen - Lavede opgaverne til punkt og prikke, var meget forklarende og gjorde bare alt over forventning! Tak for meget hurtig og behagelig hjælp!

18 de junho de 2023
Classificada 5 em 5 estrelas

Kæmpe stor anbefaling herfra!

Kæmpe stor anbefaling herfra!

Vi brugte Kim som boligadvokat i forbindelse med et muligt salg af vores andelslejlighed og muligt køb af en anden andelslejlighed (andelsbytte). Inden vores møde med Kim havde vi svært ved at vurdere den nye andelsforenings økonomi, og vi følte os ikke i stand til at tage en beslutning om evt. salg/køb. Igennem hele vores møde var Kim både professionel, grundig og meget imødekommende. Han brugte den tid, det krævede, at forklare os tingene, ind til vi forstod det, hvilket i den grad gav os en følelse af tryghed. Derudover har Kim igennem hele processen været tilgængelig på mail eller telefon, og han er altid vendt hurtigt tilbage til os (vi har erfaret med flere andre ejendomsadministrationer, at det kan være enormt svært at komme i kontakt med dem og at få dem til at kontakte én igen). At Kim er let at komme i kontakt med og vender hurtigt tilbage var for os en kæmpe fordel i Københavns andelsboligmarked, hvor tingene ofte skal gå ret hurtigt.
Efter mødet med Kim kunne vi på et yderst oplyst grundlag og med ro i maven tage en beslutning om salg/køb, og vi bor nu en den dejligste andelslejlighed. Hvis man sidder og mangler en boligadvokat eller en ejendomsadminstrator, så kunne man ikke vælge bedre end Kim og Sangea.

Mvh. Thomas og Emma

20 de fevereiro de 2023
Classificada 5 em 5 estrelas

Kim Hansen/Sangea får mine varmeste anbefalinger hvis man søger en betroet rådgiver

Kim Hansen/Sangea kan kun få mine varmeste anbefalinger både som menneske, administrator og advokat.

Han følger altid selv op på alt, uden at man skal rykke ham for tingene, og så har han en forståelse for hvor vigtigt det er at man som både beboer, og bestyrelse, kan læne sig op ad hans faglige ekspertise, samt at han proaktivt har sine kunders ryg. Ikke mindst at man kan få fat på ham.

Han har tidligere været vores administrator i foreningen (hvor jeg sidder i bestyrelsen) og hvor han hjalp os med at vende vores økonomi, og var en betroet rådgiver for os, igennem mange år.

Senest har han hjulpet os stærkt igennem, og leveret et formidabelt stykke arbejde, ift. en byggesag hvor vores egen administrator mildest sagt har forholdt sig passivt for egen vindings skyld. Kim/Sangea får nu den sag selvom han på nuværende tidspunkt ikke er vores administrator.

Hvis det stod til mig alene ville han allerede være vores nye administrator. Hans systemer tillader at kunne skifte til Sangea uden problemer og hans tilgang til, og respekt for, at behandle den tillid man giver ham som rådgiver er uden lige.

Jeg har også talt med en af Kim's/Sangea's nye kunder som kan bekræfte "at det hele har kørt gnidningsfrit og at de nu får kyndig rådgivning og rent faktisk kan komme i kontakt med deres administrator modsat før". Sådan husker jeg også det var dengang han var vores administrator, så min forhåbning for vores forening er at vi snart får ham tilbage.

6 de junho de 2023

Den bedste administrator

Sangea og Kim overtog administrationen af vores andelsboligforening 1. Januar 2023 og det har været en fornøjelse at sidde i bestyrelsen, hvor administrator er proaktiv og løsningsorienteret. Kim har en personlig tilgang til rådgivning og er nærværende og aktiv i overfor bestyrelsen. Bedste anbefalinger herfra, som bestyrelsesmedlem!

26 de maio de 2023
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais