SANGEA Boligadvokat & Ejendomsadministration Opiniões 64

TrustScore: 5 em 5

4,9

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Kim er super professionel og imødekommende. For nyligt, stod klar med support efter en ganske kort varsel efter endt ferie. Grundigt, omhyggeligt og med gode fortolkninger, som er til at forstå tage b... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi har benyttet Advokat Kim Hansen ifm. køb af vores andelslejlighed. Kim gennemgik alle sagens dokumenter, han var undervejs nem at få fat i, hurtig til at svare og behagelig at tale med. Vi føl... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi kan varmt anbefale Kim. Han er virkelig dygtig til sit arbejde, super skarp og serviceminded. Derudover er han også særdeles behagelig at arbejde sammen med og har et sikkert moralsk kompas. Vi ha... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Havde kigget på en lejlighed, og samme aften fået tilsendt en vild lejekontrakt med Ca. 70 punkter under paragraf 11. Samtidig skrev udlejer at han ville have kontrakten retur inden klokken 10 næst... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Empresa gestora de propriedades
  2. Especialista em transferência de propriedades
  3. Empresa de advocacia
  4. Administrador de propriedade
  5. Advogado imobiliário

Escrito pela empresa

Boligadvokat og Ejendomsadministration - Med kvalitet og service giver vi værdi-skabende rådgivning til vores kunder. Vores vision er: * Vi vil være Danmarks bedste boligadvokat og den bedste ejendomsadministration for vores kunder. * Vi skræddersyr vores rådgivning, så den passer til vores kunders behov og lægger vægt på den nære relation mellem advokat og kunden. * Vi har erfaring med at være boligadvokat og ejendomsadministrator igennem 17 år for både nogle af landets største, men også mindste andelsboligforeninger og ejerforeninger. * Vi er 100% uafhængige og uvildige rådgivere - både overfor pengeinstitutter, ejendomsmæglere og forsikringsselskaber

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg har været så heldig at falde over…

Jeg har været så heldig at falde over kim og han hjalp mig igennem, en meget svær tid, jeg skulle afstå min klinik, men min udlejer svaret mig ikke, nu efter knap 3 uger står jeg med Underskrevet dokumenter og købsaftale, det var ikke gået uden kim utrolige dygtige kompetencer, jeg er evig taknemmelig, nu kan jeg i stedet for at gå med en frygtelig mavepine, nu passe på mig selv og mit helbred, samt komme vider med mit liv uden et stort økonomisk tab. Kim får min varmeste anbefaling.

15 de novembro de 2022
Opinião espontânea

Virkelig dygtig boligadvokat

Mine bedste anbefalinger! Utrolig dygtig boligadvokat, jeg har virkelig følt at min sag var i trygge hænder. Kim vender tilbage så snart man skriver, og han er fantastisk tålmodig og god til at forklare de lidt svære juridiske ting. Jeg vil bestemt benytte Sangea igen.

4 de novembro de 2022
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais