SANGEA Boligadvokat & Ejendomsadministration Opiniões 64

TrustScore: 5 em 5

4,9

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Kim er super professionel og imødekommende. For nyligt, stod klar med support efter en ganske kort varsel efter endt ferie. Grundigt, omhyggeligt og med gode fortolkninger, som er til at forstå tage b... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi har benyttet Advokat Kim Hansen ifm. køb af vores andelslejlighed. Kim gennemgik alle sagens dokumenter, han var undervejs nem at få fat i, hurtig til at svare og behagelig at tale med. Vi føl... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi kan varmt anbefale Kim. Han er virkelig dygtig til sit arbejde, super skarp og serviceminded. Derudover er han også særdeles behagelig at arbejde sammen med og har et sikkert moralsk kompas. Vi ha... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Havde kigget på en lejlighed, og samme aften fået tilsendt en vild lejekontrakt med Ca. 70 punkter under paragraf 11. Samtidig skrev udlejer at han ville have kontrakten retur inden klokken 10 næst... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Empresa gestora de propriedades
  2. Especialista em transferência de propriedades
  3. Empresa de advocacia
  4. Administrador de propriedade
  5. Advogado imobiliário

Escrito pela empresa

Boligadvokat og Ejendomsadministration - Med kvalitet og service giver vi værdi-skabende rådgivning til vores kunder. Vores vision er: * Vi vil være Danmarks bedste boligadvokat og den bedste ejendomsadministration for vores kunder. * Vi skræddersyr vores rådgivning, så den passer til vores kunders behov og lægger vægt på den nære relation mellem advokat og kunden. * Vi har erfaring med at være boligadvokat og ejendomsadministrator igennem 17 år for både nogle af landets største, men også mindste andelsboligforeninger og ejerforeninger. * Vi er 100% uafhængige og uvildige rådgivere - både overfor pengeinstitutter, ejendomsmæglere og forsikringsselskaber

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Jeg kan varmt anbefale Sangea og Kim

Jeg kan varmt anbefale Sangea og Kim - Altid tilgængelig , imødekommende og hjælpsom . Dygtig til at komme med konstruktiv feedback og god til at se problemstillinger fra alle vinkler ,så alle medlemmer bliver tilgodeset,
Jeg giver en klar 5 stjerner ...

16 de maio de 2023

Ekspertisen/flexibiliteten fejler intet

Hej Kim, qua min formandspost i Istedgade 97 mfl. har jeg altid trukket på din ekspertise ift. sager vedr. foreningen på Vesterbro/KBH.

Du har altid været flexibel uanset tidspunkt på døgnet og de gode råd og vejledninger du har givet vores forening har siddet lige i skabet. Lige fra nabostrid til projekter m.m.

Ærgerede mig også at du forlod firmaet, men jeg tænker at vi nok får glæde af hinanden igen.

De bedste ønsker om en god fremtid.

Milos Labovic

7 de abril de 2022

Den største anbefaling!

Min oplevelse af SANGEA og Kim er taget ud fra min tidligere erfaring som bestyrelsesformand og bestyrelsesmedlem i vores andelsboligforening på Vesterbro. Kim overtog administrationen af vores forening efter finanskrisen og her kunne jeg se en kæmpe forskel på serviceniveauet ift. vores tidligere administrator. Kim var vores administrator i mere end 8 år og har serviceret 4 forskellige formænd med lige stor engagement og kompetence. Kim har uden sammenligning været vores bedste administrator – både når det kommer til dygtighed og professionalisme, men også i forhold til mennesket bag advokaten, hvor hans personlige tilgang til foreningens problemer og udfordringer har været fantastisk. Kims juridiske viden og servicegen er helt unikt, uanset om bestyrelsen ringer i løbet af dagen eller om aftenen/weekenden. Altid imødekommende og ingen sager bliver tabt mellem 2 stole. Ligeledes vidste bestyrelsen, at når Kim overtog en sag, at sagen ville blive behandlet på betryggende vis, og lige så venlig han var overfor bestyrelsen, lige så skarp var han overfor en modpart. Jeg vil derfor give mine bedste anbefalinger til SANGEA og Kim, hvis man som bestyrelse for en andelsboligforening ønsker den bedste og dygtigste ejendomsadministration.

5 de junho de 2022

Den varmeste anbefaling herfra

Den varmeste anbefaling herfra.
Vi kontaktede Kim, da vi stod som førstegangskøber og skulle købe hus. Kim er professionel, effektiv, detalje orienteret, kompetent og nærværende. Han forklare og videregiver alle informationer, på en forståelig måde og har været ekstrem hurtigt, til at besvare alle vores spørgsmål både skriftligt og telefonisk. Han skabte en tryghed og ro i maven.
Et kæmpe plus mere ved Kim er at han også følger op på sagen efterfølgende og sørger for at alt er landet som det skal.
Vi er meget meget tilfredse og vil helt klart anbefale Kim og benytte os af Kim igen.😊

31 de março de 2023
Classificada 5 em 5 estrelas

Fantastisk dygtig, venlig, kompetent og hjælpsom advokat - de varmeste anbefalinger herfra

Kim får mine varmeste anbefalinger og jeg vil til hver en tid anbefale ham til venner, familie og andre i mit netværk.

Kim er utroligt hjælpsom, grundig og giver sig god tid til at lytte og tale med dig.

I en tid med usikkerhed skaber det utroligt stor tryghed at have Kim på sin side og guide sig gennem sin situation.

De varmeste anbefalinger fra mig.

30 de março de 2023

Rådgivning i topklasse!

Kim er en yderst kompetent advokat, han rådgiver dig og giver dig svar som et helt almindeligt menneske kan forstå.

Super advokat! Brugte rigtig lang tid på at få os talt til ro osv! :)

31 de janeiro de 2023
Classificada 5 em 5 estrelas

Advokat med kæmpe ekspertise og…

Advokat med kæmpe ekspertise og kapacitet indenfor rådgivning og administration af ejendomme. Ønsker du en advokat, der sætter sig ind i din problemstilling fra start til slut, giver dig klar, komprimeret og kompetent rådgivning, er Kim Hansen/Sangea det helt rigtige valg. Sådan har det været for mig som bestyrelsesmedlem.

16 de março de 2023

Kompetent rådgiver

Jeg har benyttet Sangea i forbindelse med gennemgang af lejekontrakt mv. og jeg har kun oplevet meget kompetent og behagelig rådgivning.
Så de bedste anbefalinger herfra.

14 de março de 2023

Yderst kompetent rådgivning

Kim Sang Hansen har rådgivet os i forbindelse med køb af sommerhus og jeg oplevede, at Kim var meget grundig og løsningsorienteret. Han gik ned i alle detaljer i aftalen så vi følte os i trygge hænder. Ydermere er Kim hurtig til at svare og jeg kan derfor kun anbefale Kim. Jeg vil helt sikkert gøre brug af hans rådgivning fremover.

5 de março de 2023

Som medlem af Bestyrelsen for Strandbo 1

Som medlem af Bestyrelsen for Andelsboligforeningen Strandbo 1 / Østerbro / København - er det mig og resten af foreningen en kæmpe glæde at vi nu igen, har fået, Advokat, Kim Sang Hansen, som administrator for vores andelsboligforening.
Kim har på meget kompetent vis, både faglig og menneskeligt, taget hånd om vores forening fra 2007 - 2020.
Kim Sang Hansen har nu stiftet eget firma :
SANGEA,
Boligadvokat og Ejendomsadministration

Vi er tilbage…. og bare super glade for igen at være under dine vinger :)

Bedste hilsner
Katrine May
Bestyrelsesmedlem Andelsboligforeningen Strandbo 1

27 de fevereiro de 2023
Classificada 5 em 5 estrelas

Som bestyrelsesformand for en større…

Som bestyrelsesformand for en større andelsboligforening i Gentofte, har jeg valgt at dele min erfaring med samarbejdet med Sangea boligadvokat & ejendomsadministration v/ Boligadvokat Kim Hansen.
Vores forening havde efter mange år valgt at skifte vores daværende ejendomsadministration ud - og søgte i den forbindelse en ny administrator, som kunne varetage vores forenings formue og samtidig være en sparringspartner for bestyrelsen i den daglige drift.
Boligadvokat Kim Hansen har om nogen løftet denne opgave til fulde. Sjældent har jeg oplevet sådan et engagement fra en person, som skal forholde sig til så mange mennesker og spørgsmål.
Bestyrelsens medlemmer har altid nemt ved at komme i kontakt med Kim Hansen, og vores andelshavere har ligeledes mulighed for at komme i kontakt med ham dagligt - hvilket har fjernet en stor byrde fra vores ellers normalt fyldte indbakke. Ligeledes har det hjulpet andelshaverne, at de kan få et professionelt svar prompte.
Kim fra Sangea håndterer alt vedrørende vores økonomi. Det være sig alt lige fra simple opkrævninger, til at kunne vejlede os på behørig vis vedrørende rentesatser, omlægning af lån, samt investeringer. Dertil kommer Kims utrolige viden og kompetence vedr. de boligjuridiske emner, der uomtvistelig dukker op i større foreninger.
Vi har ikke på noget tidspunkt oplevet, at Kims viden kommer til kort i forbindelse med spørgsmål i verserende sager og som oplæg til problemstillinger i kommende sager. Så også i sådanne tilfælde kan jeg ikke andet end at glæde mig over og være tryg ved, at vi nu er i gode og yderst professionelle hænder.
Vi kan nu i bestyrelsen endelig koncentrere os om det arbejde, vi er blevet valgt til - nemlig at være der for andelshaverne. I stedet for at skulle finde ud af, om vi bliver vejledt og driftet efter forskrifterne.
Sangea boligadvokat & ejendomsadministration får de varmeste anbefalinger fra bestyrelsen i A/B Nymoseparken - og jeg, samt den resterende bestyrelse, ser frem til et forsat yderst konstruktivt samarbejde.

Thomas Kok
Bestyrelsesformand for A/B Nymoseparken

31 de dezembro de 2022

Super vejledning

Jeg har fået en meget kompetent vejledning og en super fin og hurtig service af advokat Kim Sang Hansen.
Jeg brugte ham i en boligsag og han havde et skarpt og hurtigt overblik på sagen.
Jeg vil helt sikkert gøre brug af firmaet igen, hvis jeg får brug for advokathjælp.

3 de janeiro de 2023
Classificada 5 em 5 estrelas

Kim er en meget dygtig boligadvokat og han får mine største anbefalinger!

Kim Wrisberg Sang Hansen har været super fantastisk og kompetent i en sag med en bestyrelse og administrator i en Andelsforening som bare løb om hjørner med mig og trak ting i langdrag.
Jeg blev med det samme rolig, da jeg lavede en aftale med Kim. Han er virkelig ordentlig, fair og dygtig. Ydermere formår han at tale jura i et sprog som jeg forstår.
Jeg vil aldrig tøve med at benytte Kim igen hvis det skulle blive nødvendigt og jeg vil anbefale Kim til alle der har brug for en advokat indenfor boligret.

14 de dezembro de 2022
Classificada 5 em 5 estrelas

Sangea/Kim har netop indgået forlig i…

Sangea/Kim har netop indgået forlig i en sag på mine vegne, med det bedste udfald til min fordel.
Jeg går glad og med ro i maven til julebordet 🥰

Hele vejen igennem har han formået at holde mig ajour med min sag, og ikke mindst skrevet og talt i et sprog som er let at forstå, været overbærende når jeg ikke forstod, og min følelse har været at han troede på min sag, præcis som han sagde ved første kontakt, hvor han sagde ja til at tage den.
Han gav ingen falske løfter, men var meget direkte og ærlig, jeg er hele vejen spurgt om mit ønske til at fortsætte.

Meget, meget tilfreds kunde er jeg, i en sag om en elendig lejebolig og en ligeglad udlejer !! (Ca 4 uger fra kontakt til afsluttet sag med forlig)

Louise Sand

21 de dezembro de 2022

Fantastisk hjælp til udlejer

Kim hjalp med en problematik omkring en lejer. Kim ydede meget kompetent og saglig rådgivning til udlejer, som medførte, at sagen blev løst i mindelighed. Under hele sagsforløbet var vi i fuldstændig trygge hænder hos Kim. Kan kun på det varmeste anbefale Kim til enhver udlejer, der oplever udfordringer.

16 de janeiro de 2022
Classificada 5 em 5 estrelas

Kompetent, fleksibel og proaktiv administrator

Hvis I ønsker kompetent og relevant sparring til jeres bestyrelsesarbejde kan jeg kun anbefale
Sangea Boligadvokat & Ejendomsadministration.

Vi har haft Kim tilknyttet som foreningens administrator siden 2018. Vi har oplevet Kim være meget forberedt til vores første møde, modsat alle de øvrige administratorer vi indhentede tilbud fra. Vi oplevede en helt anden proaktivitet og seriøsitet omkring vores lille forening (19 andele), end vi oplevede hos vores tidligere administratorer, selvom vi havde været kunde i mere end 20 år hos dem. Kim kom med klare ogr elevante forbedringsforslag til vores vedtægter, på vores første møde. Denne form for proaktivitet oplevede vi indtil den dag Kim fik nyt job.

Vi oplevede altid stor velvilje til at hjælpe os i bestyrelsen, herunder overtage opgaver der
tidligere var placeret hos bestyrelsen uden merpris.

Kim er altid klar til at udfordre og sparre
med os. Jeg kan kun anbefale Kim, især processen omkring skiftet var nemt og smertefrit for
vores forening.

Igen en klar anbefaling, hvis I ønsker en administrator, som tager enhver henvendelse og
opgave seriøs.

Mvh Lasse - Formand AB Kongshøj.

6 de outubro de 2022

Fik hjælp til leje-lejlighed

Samtidig skrev udlejer at han ville have kontrakten retur inden klokken 10 næste dag.
Kim fra Sangea hjalp os med at kigge kontrakten igennem og rådgav os, selvom det var uden for normal kontortid.
Kontrakten var helt skæv, så vi var meget glade for Kims hjælp.

22 de novembro de 2022
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais