Leia as opiniões dos outros
Heel goede prijs en artikel snel geleverd. De bijkomende dure verzekering die je wordt voorgesteld om je artikel terug betaald te krijgen indien verloren geraakt bij verzending vind ik een beetje... Ver mais
Goed aanbod van merkkleding in de sale periode. Mooi systeem voor verzendkosten. waarbij de prijs snel afneemt naarmate je meer gelijktijdig bestelt. Ook retourzenden is goed geregeld door voor een... Ver mais
Mooie merk overhemden gekocht met flinke korting, werden vlot geleverd. Een moest retour, je betaalt wel voor de retour maar het proces is zo simpel en gemakkelijk, mijn complimenten.
Informações sobre a empresa
Informações de contacto
Haarstraat 33, 7462 AK, Rijssen, Holanda
- 085-0292124
- info@sans.nl
- sans.nl
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Respondeu a 82% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de uma semana
As pessoas também visitaram
bestelling is snel verzonden
bestelling is snel verzonden. kwaliteit is goed. Ook in de sale kun je prima winkelen.
Snel en goed
Snel besteld, snel geleverd. En goede kwaliteit. Blij mee!
Snelle levering, alles klopte. Ook retour snel verwerkt.
Product niet op voorraad
Product niet op voorraad, bericht kwam nadat een medewerker heeft aangegeven dat het product twee dagen later bezorgd zou worden. Contact met klantenservice levert een standaard AI reactie op. Ik bestel niet meer!!
SANS…goede kwaliteit en goede service
Een prachtig shirt gekocht bij SANS maar helaas is het te klein. Ook valt dit shirt kort. Ben je wat steviger dan zou ik maat xxl aanbevelen.
Verder een zeer goede afhandeling van mijn retour.
Leuke kleding
Leuke kleding, veel verschillende merken. Enige minpunt, je betaald verzendkosten, als iets niet past retourkosten en als je een andere maat wil wederom verzendkosten, dit houdt mij tegen in de toekomst te bestellen, zo wordt een betaalbaar jurkje best prijzig
Correcte en snelle bezorgen en artikel…
Correcte en snelle bezorgen en artikel voor een leuke prijs
Zeer tevreden over Sans
Zeer tevreden over Sans. Zeer snelle levering. En voor een veel lagere prijs dan in een fysieke winkel.
Fijne website
Fijne website. Snel geleverd ,juiste maat.
Netjes verpakt.
Alles goed geregeld,met retour
Goeie merken
Goeie merken, netjes verstuurd. snel verstuurd, duidelijk retourbeleid
kwaliteit,servicetop
Snel geregeld
Mooie merken en goed aanbod
Mooie merken en goed aanbod. Snelle verzending en afwikkeling als je iets retour stuurde.
Zeer tevreden nette prijs en netjes op…
Zeer tevreden nette prijs en netjes op de afgesproken tijd geleverd.
Een aanrader. Ik ga hier vaker bestellen
Mooie en goed werkende site. Prima prijzen en service en levering was snel en goed... ik ga zeker vaker kleding bij Sans bestellen
Betrouwbaar
Betrouwbaar, mooie producten, goede prijs snelle verzending, aanrader.
Goede duidelijke omschrijving makkelijk…
Goede duidelijke omschrijving makkelijk te bestellen en snelle levering dus zeker een aanrader!!
Wat een fijne winkel
Wat een fijne winkel. Zowel online als face to face in de winkel erg vriendelijk.
Kwaliteit en goede merken tegen aantrekkelijke prijzen.