sanse-liv.dk Opiniões

TrustScore: 5 em 5

4,9

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg bestiller to ringe. Den ene er for stor og skriver for sent om den kan byttes. Det er Susanne helt forstående overfor og skal ned og bytte den i morgen. Rigtig god service. Opdatering: Da jeg ko... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Bestilte nogle varer, der blev pakket og sendt samme dag. Desværre var PostNord ikke så samarbejdsvillige og pakken kom ikke frem. Jeg skrev at desværre ikke kunne anmelde dem på Trustpilot, fordi va... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg har en veldig sensitiv sønn, og sokker har vært et kjempeproblem helt til vi fant Sanse-liv. Vi kjøpte diverse sokker, og så langt er alle godkjent av lillegutt. Vi er så utrolig takknemlige for d... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Hvis jeg kunne give 10 stjerner så gjorde jeg det! Jeg skrev til sanseliv angående hvilke strømper jeg skulle vælge til min sensitive pige og fik svar allerede efter kort tid samt en masse gode... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja
  2. Loja de moda infantil
  3. Loja de roupa
  4. Loja de moda masculina
  5. Loja de roupa interior
  6. Loja de moda feminina

Escrito pela empresa

Webshop med fokus på særlige behov. Produkter til børn og voksne. Personlig service og rummelighed.

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Todas as opiniões

83 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Nærværende og hurtig behandling

Nærværende og hurtig behandling. Hjemmeside viser værdier som jeg er enig med.
Føles næsten som en personlig handel.

13 de janeiro de 2026

Resposta da sanse-liv.dk

Sikke en skøn anmeldelse!
Tusind tak, Lene, for både de flotte ord, og stjernerne :-)
Det er sådan en oplevelse jeg ønsker man får, når man handler i min lille butik - så det er jeg glad for at du deler.

Super

Meget fin kontakt.

6 de janeiro de 2026

Resposta da sanse-liv.dk

Tusind tak for de 5 flotte stjerner, Lars :-) ... og for at handle strømper mm hos mig.

God oplevelse

Har nu handlet der et par gange og kan nu sige at der er Super venlig service, stort udvalg af needohs, ordren kom hurtigt, Fik refunderet penge for defekte vare og fik hurtigt svar tilbage på mail omkring mine spørgsmål . Der er ikke rigtigt noget at klage over og jeg kan klart anbefale dette firma

Kære Sabine

Kæmpe tak for din meget søde og venlige anmeldelse, og for de 5 flotte stjerner :-)
Det betyder meget for mig, at alt er i ordren, også når der ind imellem er en vare der så ikke er det.
Tak for at bestille Needoh hos mig.

Altid god service

Altid god service, er fantastisk udvalg og smukt pakket ind.
Jeg vender tilbage igen og igen, fordi jeg bare ved at jeg kan forvente høj kvalitet og god service.

Resposta da sanse-liv.dk

Tusind tak, Liv, for både de 5 flotte stjerner, og de meget flotte ord :-)
Jeg er super glad for at du har lyst til at vende tilbage til min butik.

Alt godt

Alt godt - de bedste strømper til min datter☺️

Resposta da sanse-liv.dk

Tusind tak, Camilla, for de 5 flotte stjerner :-)
Jeg bliver så glad, når strømperne matcher fødderne.

God oplevelse!

Fint udvalg af varer og man kan godt mærke at der er ægte mennesker bag butikken, god betjening og oplevelse 🌟

8 de dezembro de 2025

Resposta da sanse-liv.dk

Sikke en dejlig anmeldelse at gå på juleferie på - tusind tak for de søde ord og 5 flotte julestjerner :-)
Skønt at du er tilfreds med dit besøg hos mig.

Julehilsner fra Susanne

Hurtig levering og god service

Hurtig levering og god service

8 de dezembro de 2025

Resposta da sanse-liv.dk

Tusind tak for stjernerne, Jette :-)
Jeg er glad for at du er tilfreds med dit køb.

God jul.

Hyggeligt handels oplevelse

Hurtig, hyggeligt og personligt service.
Mange varierede varer som ellers er svært at finde.

27 de novembro de 2025

Resposta da sanse-liv.dk

Tusind tak, Judith - for både de 5 flotte stjerner, og de pæne ord om din oplevelse som kunde :-)

Rigtig god jul.

Hurtig og præcis

Fik min vare hurtigt og præcis aflevering

24 de novembro de 2025

Resposta da sanse-liv.dk

Tusind tak for de 5 flotte stjerner :-)
Jeg er glad for at din pakke kom godt frem.

Julehilsner fra Susanne

Hurtig levering

Hurtig levering og produktet vat billigere her, end på mærkets egen hjemmeside😊

20 de novembro de 2025

Resposta da sanse-liv.dk

Tusind tak for stjernerne, Anne :-)
Det er ikke så tit jeg får ros for prisen, så tak for den dejlige kommentar også :-D

Hurtig levering

Hurtig levering, dog ser hjemmesiden meget sketchy og har dårlig kvalitet, hvilket gjorde at jeg blev lidt tvivlsom om at det var en scamhjemmesidde, men det var det ikke♥️

18 de novembro de 2025

Resposta da sanse-liv.dk

Tusind tak for stjernerne, Luka :-)
Jeg er glad for at du valgte at handle hos mig, og er tilfreds.

Jeg har aldrig hørt det om dårlig kvalitet og at min shop er sketchy før - men fair nok at du havde den opfattelse - det tager jeg til efterretning.

Classificada 5 em 5 estrelas

God service - ok hurtig levering!

6 de novembro de 2025

Resposta da sanse-liv.dk

Tusind tak, Eva, for 5 flotte stjerner - jeg er glad for at du er tilfreds med dit køb :-)

Fantastisk service

Fantastisk service og hjælp fra Susanne.
Følelsen af at købe strømper på nettet føles pludselig personlig og så er det nogle fantastisk bløde og lækre strømper, min datter på 5 år har godtaget disse fra dag 1 og hun er meget sensitiv med strømper.
Stor anbefaling herfra

19 de novembro de 2025
Opinião espontânea

Kære Jannie

Kæmpe stort tak for den rigtig flotte anmeldelse af dit strømpekøb - ikke mindst 5 fine stjerner :-)
Jeg er super glad for at din datter er glad for basix strømperne - og at du synes servicen har været god og personlig (det er mit mål).

Fremragende

Godt udvalg til gode priser. Hurtig levering, og hyggeligt med en lille håndskreven hilsen

20 de novembro de 2025
Opinião espontânea

Resposta da sanse-liv.dk

Tusind tak for de 5 flotte stjerner, og pæne ord, Valle :-)
Det varmer - og jeg er glad for at du er tilfreds med dit køb.

Classificada 5 em 5 estrelas

Hurtig levering og super lækker…

Hurtig levering og super lækker strømper. Ikke sidste gang jeg handler der👍🏻

28 de outubro de 2025

Resposta da sanse-liv.dk

Tusind tak, Jeanette - for både de 5 flotte stjerner og de pæne ord.
Dejligt at du er tilfreds med strømperne :-)

De bedste hilsner fra Susanne

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais