Jeg bestiller to ringe. Den ene er for stor og skriver for sent om den kan byttes. Det er Susanne helt forstående overfor og skal ned og bytte den i morgen. Rigtig god service. Opdatering: Da jeg ko... Ver mais
A empresa respondeu
Bestilte nogle varer, der blev pakket og sendt samme dag. Desværre var PostNord ikke så samarbejdsvillige og pakken kom ikke frem. Jeg skrev at desværre ikke kunne anmelde dem på Trustpilot, fordi va... Ver mais
A empresa respondeu
Jeg har en veldig sensitiv sønn, og sokker har vært et kjempeproblem helt til vi fant Sanse-liv. Vi kjøpte diverse sokker, og så langt er alle godkjent av lillegutt. Vi er så utrolig takknemlige for d... Ver mais
A empresa respondeu
Hvis jeg kunne give 10 stjerner så gjorde jeg det! Jeg skrev til sanseliv angående hvilke strømper jeg skulle vælge til min sensitive pige og fik svar allerede efter kort tid samt en masse gode... Ver mais
A empresa respondeu
Webshop med fokus på særlige behov. Produkter til børn og voksne. Personlig service og rummelighed.
Næbvej 1D, 4720, Præstø, Dinamarca
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Fine varer og personlig hilsen
Elsker når vi kan støtte de små webshops

Resposta da sanse-liv.dk
Bedste sømløse strømpebukser jeg hidtil har prøvet. Både pasform og kvalitet. Hurtig levering og god service.

Resposta da sanse-liv.dk
Jeg elsker alt ved Sanse-liv. Sortimentet, kvaliteten, vejledningen og servicen.
Jeg har lige, med hjælp fra Susannes store erfaring, købt tre slags strømper. Lækre bambus og økovarer.
Jeg har føleforstyrrelser i fødderne efter kemobehandling. Tre slags strømper har jeg afprøvet og jeg jubler! Jeg anede slet ikke at de rette strømper, kunne gøre så stor forskel. Det føles som en oplevelse af en anden verden.
Susannes måde at hjælpe, støtte og vejlede på, er helt ekstraordinært. Jeg vil til enhver tid komme tilbage og handle her.

Resposta da sanse-liv.dk
Der var hurtig ekspidition.
Bluserne var nok lige tynde nok,eftersom det ikke er købt som undertøj.

Resposta da sanse-liv.dk
Hurtig og perfekt levering. Varen levede helt op til mine ønsker. God service.

Resposta da sanse-liv.dk
Hurtig levering og fine underbukser, desværre er de ikke lykken, da de kravler op og shortsene er for stramme, øv øv.
Men de er bløde og vores datter bruger dem mere end nogen anden underbuks vi har indkøbt, bare meget kort tid af gangen…

Resposta da sanse-liv.dk
Har været fast kunde hos Sanse-liv.dk i mange år. Jeg har altid fået rigtig god service, og varerne er af rigtig god kvalitet. De strømper som er særligt udviklet til sensitive fusser, har reddet vores vores morgener. Jeg kan varmt anbefale at handle her!

Resposta da sanse-liv.dk
Lidt dyre produkter, men igen det koster at få produkter uden kemikalier og så træls med udsolgte produkter, så skal have dem skal jeg betsle fragt igen.

Resposta da sanse-liv.dk
Altid fin og personlig service og hurtig levering. Virkelig gode produkter, skønne strømper og lækker hudpleje. Mine varmeste anbefalinger til Susanne og Sanse-liv.

Resposta da sanse-liv.dk
Har mange gode oplevelser her fra, har købt ved dem flere gange. Det er bare godt, har ikke fundet noget der var ødelagt eller dårligt ved de ting de har sendt endnu.

Resposta da sanse-liv.dk
Jeg købte 3 forskellige par strømper uden syninger, for af prøve dem af. I forhold til prisen skal jeg jo lige være sikker på, om det nu også er en god investering. Det er det absolut.

Resposta da sanse-liv.dk
Jeg købte nogle lækre økologiske børnesokker. Hjemmesiden var nem at finde rundt i. Forsendelsen var hurtig, og varerne ankom i god behold

Resposta da sanse-liv.dk
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.