Schouten Modehuis Opiniões 123

TrustScore: 1.5 em 5

1,6

Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Schandalige goedkope troep uit China. Dacht armband gekocht te hebben van 24.95 dat een beetje stevig was. 3 armbandjes al stuk na 2 dagen.Echt rotzooi.Wat je op een braderie komt voor 5 euro.Ja... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

oplichters zijn het leren jas gekocht van 119 euro terug gestuurd 31 euro via postnl totaal 150 euro weg mail contact gehad met ene sophie de wit wegens overlijden van mijn vrouw geen aan dacht... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Alle slechte reviews ten spijt, mijn ervaring is positief. Na mijn bestelling via mail te hebben geannuleerd werd ik keurig netjes behandeld. Aankoop bedrag was binnen 5 dagen terug op de rekening. Er... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Jas besteld en heeft 3 wkn geduurd tot levering. Eenmaal geleverd blijkt maat XL maat S of M te zijn, kwaliteit is eveneens ver onder de maat. Herhaaldelijk gemaild en elke keer lang verhaal dat je he... Ver mais

Informações sobre a empresa

Informações de contacto

1,6

Muito mau

TrustScore: 1.5 em 5

123 opiniões

Classificada 1 em 5 estrelas

Schandalige goedkope troep uit China.

Schandalige goedkope troep uit China.
Dacht armband gekocht te hebben van 24.95 dat een beetje stevig was. 3 armbandjes al stuk na 2 dagen.Echt rotzooi.Wat je op een braderie komt voor 5 euro.Jammer dat ik dit niet eerder gelezen heb.24.95 weg gegooit geld.

24 de maio de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

oplichters zijn het leren jas gekocht…

mail contact gehad met ene sophie de wit
wegens overlijden van mijn vrouw geen aan dacht meer aan besteed naar twee maanden kreeg ik de jas weer terug gestuurd
mensen bestel hier niets

25 de fevereiro de 2025

0 Sterren

0 Sterren
Dit bedrijf kan zich niet verbeteren, zijn mijn inziens oplichters. En erger nog dan adverteren ze met een ring tbv borstkanker. Hoe slecht kun je zijn. Email adres op de website werkt niet!!!! Bestelling nog steeds niet ontvangen. BESTEL ER NIETS!!!

1 de maio de 2025

Oplichters

Heel slecht doen zich ook voor dat ze voor borstkanker ringen verkopen is een prul ring zo uit China voor weinig , denk je een goed doel te steunen🤬🤬🤬

29 de abril de 2025

Het zijn oplichters

Het zijn oplichters. De kledingstukken komen uit china en als je wil retourneren moet je de producten naar china sturen. Dat mag volgens het consumentenrecht niet. Het bedrijf is verplicht een retouradres in Nederland te hebben. Het vervelende is dat de politie hier ook niets aan doet omdat retourneren niet onder het strafrecht valt, maar civielrecht. Om je gelijk te halen moet je een advocaat inschakelen en de kosten die je dan maakt zijn het niet waard. Dit bedrijf profiteert van de mazen van de wet. Het is aan de politiek om dit soort oplichters aan te pakken. Jammer genoeg pakt men in Den Haag dit niet aan. Wees dus gewaarschuwd!

24 de abril de 2025

Oplichters

Oplichters, producten zijn niet als omschreven. Retourbeleid is schandalig.

1 de março de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Deze firma is een grote oplichtersbende

Deze firma is een grote oplichtersbende. Had kleding en schoenen besteld voor ruim €200. Toen ik na mijn bestelling de reviews las, heb ik de bestelling geannuleerd. Ik was nog binnen de gestelde termijn van 1 uur. Reactie van Schouten U bent te laat, de goederen zijn al besteld. Daarna geantwoord met "Het is binnen het uur geannuleerd, dus jullie zitten fout. Bericht terug: Ja dat klopt, Sorry als straks de goederen komen, kunt u de zending weigeren en krijgt u het geld terug. Alles gedaan conform de wensen van Schouten, maar terugbetaling hola. Tientallen mailtjes later een ingebrekestellingsbrief gestuurd en mijn rechtsbijstandsverzekering ingeschakeld. Door de verzekering ben ik schadeloos gesteld.

Kortom: Wees verstandig en mijd deze winkel als de pest !

20 de fevereiro de 2025

Trap er niet in !

Pure misleiding, en in feite oplichting en fraude, deze mensen. Maar ze blijven beleefd antwoorden (althans ze antwoorden niet echt, maar sturen standaard berichten), dat wel, maar "Sophie" heette wel ineens "Sofie". Ik trapte dus wel in in hun 'mooie verhaal' eind december: "Alles moet weg" (in Utrecht, waar ik wel screenshots van had gemaakt). Argwaan kwam pas toen geld naar Basel bleek te gaan en zending uit China. Pas toen op Trust Pilot gekeken (en hun domeinregistratie gecheckt, ook in Basel, op een vals e-mailadres). Had ik eerder moeten doen. Maar toch: direct bestelling geannuleerd en ontbonden (met alle argumenten waarom: misleiding, misleiding en misleiding) en gezegd dat als ze pakket toch zouden sturen ik het zou weigeren (wat ook is gebeurd: zowel versturen als weigeren). Ook heb ik direct bij de credit card maatschappij een formulier voor een 'betwiste betaling' ingevuld met kopieen van mijn e-mailberichten aan en van "Sophie" en "Sofie". En dát heeft geholpen: het volledige bedrag heb ik inmiddels retour en ik heb zelfs een bericht van "Sofie" waarin zij dat bevestigt.
Wel héél veel van geleerd: ga vooral niet op mooie plaatjes en praatjes af (wat ik eigenlijk allang wist). Oplichting dat blijft het.

27 de fevereiro de 2025

Bedrog

Bedrog. Dat is wat hier speelt. Niets anders. Een winter jas (€ 80,-) besteld die qua prijs, omschrijving en afbeelding de verwachting wekt van een redelijk product. De levertijd was langer dan redelijker wijze verwacht mag worden ( > 3 weken). Het product is werkelijk een vod. Een jasje dat waarschijnlijk een kostprijs in China heeft van 4 Euro. Ik neem geeneens de moeite om het terug te sturen gelet op andere ervaringen van mensen.

7 de fevereiro de 2025

⭐ Waarschuwing

⭐ Waarschuwing: Schouten Modehuis is een onbetrouwbaar bedrijf! ⭐

Ik raad iedereen sterk af om bij Schouten Modehuis te bestellen. Dit bedrijf lijkt alleen geïnteresseerd in het verkopen van goedkope Chinese rommel, terwijl ze het presenteren als kwaliteitsproducten. Zodra je een bestelling plaatst en betaalt, beginnen de problemen.

Mijn ervaring:

Misleidende productkwaliteit – Wat ik ontving, leek in niets op wat er op de website werd beloofd. Het was duidelijk een goedkoop namaakproduct.
Slechte klantenservice – Zodra je een probleem meldt, geven ze geen echte hulp en verschuilen ze zich achter vage excuses.
Onbetrouwbare leveringen – Ze verzenden producten zonder zorg, en als er iets misgaat, schuiven ze de schuld op de klant.
Je geld ben je kwijt – Ze doen er alles aan om niet terug te betalen, zelfs als het probleem door hen veroorzaakt is.
Dit bedrijf is puur uit op winst en behandelt klanten als domme prooien. Zodra je in hun val trapt, is het onmogelijk om je geld terug te krijgen. Koop hier NIET, tenzij je geld wilt verliezen aan goedkope troep!

Hopelijk helpt deze review anderen om geen slachtoffer te worden van deze malafide praktijken!

5 de fevereiro de 2025

Een heel slecht bedrijf

Een heel slecht bedrijf. In de leveringsvoorwaarden staat dat als je je bestelling binnen een kwartier annuleert deze niet geleverd zal worden. Heb ik gedaan maar de bestelling is toch gewoon geleverd waardoor je verplicht bent op eigen kosten te retourneren. Contact kun je niet krijgen. Geen telefoonnummer beschikbaar en contact met de klantenservice bestaat alleen uit geautomatiseerde berichten. Voor mij zijn dit oplichtingspraktijken. Heb aktie ondernomen mijn geld terug te krijgen.

18 de dezembro de 2024

Ben er ook ingetrapt

Ben er ook ingetrapt !
Moet artikelen van zeer slechte kwaliteit terug sturen naar China maar krijg geen fatsoenlijk retouradres en ineens kan ik niet meer de mail beantwoorden , krijg steeds foutmeldingen .
Oplichters !!!!
Heel erg jammer ! Geld is weg!
Je zou denken dit kan toch niet doorgaan zo
Zie alle reviews!!

17 de janeiro de 2025

OPLICHTERS!!!

OPLICHTERS!!!

Het zelfde verhaal als de rest van de mensen hier.
Je besteld een Jas die er op de website kwalitatief goed uitziet en gezien het bedrag zou je dat ook mogen verwachten. Vervolgens krijg je een jas vanuit China opgestuurd (slecht verpakt). Je ziet meteen dat het Chineese rommel is. Terug sturen moet naar China terwijl de denkt bij een Nederlands bedrijf iets te bestellen. Ik heb de Jas retourtestuurd naar China a 40 eur en nu word het pakket daar gehouden omdat de afzender de inklarings kosten niet wil betalen. Ik vrees dat ik mijn geld nooit meer terug zie. Stom van me om niet eerst hun op te zoeken op Trust Pilot

16 de janeiro de 2025

Artikelen kloppen niet

Artikelen die staan beschreven kloppen niet een vrouwen winterjas wind en waterdicht is gewoon een fleece vestje. De ene XL is goed en de andere XL is gewoon een M. Het retour beleid is niet gratis ze zeggen zelf dat je het artikel mag houden, maar wil je een maat groter dan moet je bij betalen. Dit is gewoon bedrog

13 de janeiro de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

1 ster is eigenlijk nog teveel.

1 ster is eigenlijk nog teveel.
Wat kleding besteld. Duurde ten eerste erg lang voordat het geleverd werd.
Ten tweede was de pasvorm hilarisch slecht. Totaal geen model in de overhemden voor een kerel van 1,86 meter. Trui besteld maat L en je krijgt een S
En ik snap dat ik zelf de retourkosten moet betalen ( elk ander bedrijf heeft een gratis retour service. Maar de troep moet terug naar China. Nou daar zijn ze ook niet blij met de teruggestuurde rotzooi hoor.
En dan om kosten uit te sparen kan je 10% van de aanschafprijs terug krijgen. Wat een bedrog.
Hopelijk beloven ze echt dat ze met dit bedrijf stoppen.
Hopelijk begrijpt een ieder dat je geen zaken met ze moet doen.
Ik heb mijn verlies gepakt maar mensen scroll door als er een advertentie van dit bedrijf komt. Ver weg blijven van de waardeloze service

10 de janeiro de 2025

BESTEL HIER NIETS!!!

BESTEL HIER NIETS!!!
Voor de Kerst een trui en vest besteld, beiden maat XL.
4 januari kwam de kleding binnen, het waren Chinese XL-maten, het leek wel kinderkleding. Bovendien van betreurenswaardig slechte kwaliteit (vermoedelijk in China ingekocht voor 5 euro per stuk).
Conform het retourbeleid contact opgenomen met het Modehuis Schouten Utrecht: de kleding kon worden teruggestuurd naar China! Via track & trace, kosten ca. € 30. Dit wordt niet in het retourbeleid vermeld!
Helaas te laat dit bedrijf gegoogeld ….., maar U BENT GEWAARSCHUWD!!!
Jammer dat je geen 0 sterren kunt aanvinken!

4 de janeiro de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Producten op website lijken niet op de…

Producten op website lijken niet op de geleverde producten. Men neemt geen enkele verantwoordelijkheid in het naleven van de algemene voorwaarden. De webshop handeld in strijd met de door de acm opgestelde regels omtrent dropshipping. Men reageert niet op het annuleren van de order het Email adres blokkeert het bericht. Dit alles om de bestelling niet te kunnen annuleren.

3 de janeiro de 2025

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.