Schandalige goedkope troep uit China. Dacht armband gekocht te hebben van 24.95 dat een beetje stevig was. 3 armbandjes al stuk na 2 dagen.Echt rotzooi.Wat je op een braderie komt voor 5 euro.Ja... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
oplichters zijn het leren jas gekocht van 119 euro terug gestuurd 31 euro via postnl totaal 150 euro weg mail contact gehad met ene sophie de wit wegens overlijden van mijn vrouw geen aan dacht... Ver mais
Alle slechte reviews ten spijt, mijn ervaring is positief. Na mijn bestelling via mail te hebben geannuleerd werd ik keurig netjes behandeld. Aankoop bedrag was binnen 5 dagen terug op de rekening. Er... Ver mais
Jas besteld en heeft 3 wkn geduurd tot levering. Eenmaal geleverd blijkt maat XL maat S of M te zijn, kwaliteit is eveneens ver onder de maat. Herhaaldelijk gemaild en elke keer lang verhaal dat je he... Ver mais
Sem histórico de convites para avaliação
As pessoas também visitaram
Let Op!!! Stay away! Niet kopen!
Let Op!!!! Deurt heel lang. 5 jasten gekocht. oplichting. alle maten verkeerd en waardeloos Chinese, heel slecht. meld aan bij de politie.
Op de vraag om retour te sturen werd gemaild dat dat op eigen kosten naar China moet waarna na aankomst het bedrag teruggestort wordt. Te idioot voor woorden. Via consumentenbond en ACM hen laten weten dat ze verplicht zijn een Nederlands retouradres te geven. Nu al 5 x dezelfde mail met antwoord ontvangen.
Let op; alles lijkt te kloppen qua mail en betaling maar het zijn grote oplichters!! NIET KOPEN!!!!!!!!!!
Kleding besteld
Kleding besteld, jammer genoeg te klein.
Doen zich voor als Nederlands bedrijf maar de kleding komt achter af uit China gewoon bij Ali Express vandaan.
Alleen duurder.
Terug sturen kost dan €30.00
Mailtjes terug zijn geautomatiseerd.
Erg jammer dus.
Fijne klantenservice
Ik had per ongeluk een verkeerde maat besteld, maar de klantenservice heeft me snel geholpen om dit te corrigeren. Goede service!
Retour sturen moet op eigen kosten naar China
Voor €216 euro kleding besteld. Na levering alle maten verkeerd en waardeloos Chinese troep.
Let op; alles lijkt te kloppen qua mail en betaling maar het zijn grote laaielichters!!
Modehuis beweert na 60 jaar bestaan in…
Modehuis beweert na 60 jaar bestaan in Utrecht uitverkoop te doen. Bestelling komt na 10 dagen toe rechtstreeks uit China! I.p.v. maat Large voor mannen wordt maat 38 voor vrouwen geleverd.
Retour naar China alleen mogelijk indien we dit zelf betalen. Een korting van 5% wordt aangeboden.😂 DROPSHIPPING
bestel daar niets!!
bestel daar niets!!! het is allemaal oplichting! of je krijgt niets of een zakje met een ring erin terwijl je schoenen had besteld. Het zelfde met kleding katoenen blouse dus niet 100% polyester. net plastic.
niets bestellen daar en ook niet bij Schippers nederland.
Oplichters zijn het!
Pas op : alles komt uit China !
Een tweetal truien besteld; na lang wachten kwamen ze binnen. Pasvorm en uiterlijk voldeden niet aan mijn verwachting, kan gebeuren. Retourkosten zijn voor de koper, dat wist ik. Maar dan : retourneren is naar China zenden (terwijl in hun naam op de site Utrecht vermeld wordt, instinker dus) en dat kost veel ! Het zou wel zo netjes zijn dit op de site te vermelden !! Later ontdekten we dat een rits al kapot was gegaan bij het passen. Het retourprotocol is zo streng dat ik vermoedde dat ik mijn aankoopgeld nooit zou terugkrijgen en dus de kledingbak maar met de truien gevuld. Het enige (troost-)aanbod dat ik kreeg was 10 % korting; dat wel inmiddels ontvangen. Mijn advies : nooit hier iets bestellen, want kans op teleurstelling is groot en kans op teruggave vh aankoopgeld klein !
KIJK UIT GROTE OPLICHTERS,PLASTIC…
KIJK UIT GROTE OPLICHTERS,PLASTIC SCHOENEN UIT CHINA,STAAT ALS ECHT LEER AANGEGEVEN,DE ACTIIN ZOU ZICH KAPOT SCHAMEN ALS ZE DIT ZOUDEN VERKOPEN!!! HIER NOOIT IETS KOPEN,DEZE OPLICHTERS MOETEN OPGEPAKT WORDEN EN DE CEL INGEDONDERD WORDEN
Niets kopen
1 ster is zelfs teveel. Het zijn chinese oplichters
Dit is de slechtste vorm van dropshipping
Dit is de slechtste vorm van dropshipping, waarbij je echt bedonderd wordt. Je koopt waterdichte jas, krijgt een kindermaat en retour sturen lukt niet. Je moet je jas terugsturen naar China.
Dit is echt mensen bedonderen. Dus Pas op.
YE Commerce zit achter dit "Modehuis"…
YE Commerce zit achter dit "Modehuis" Ze profileren zich met meerdere van dit soort namen ook Van Laar en doen zich voor als "familiebedrijf" wat helaas na "zoveel" jaar moet opdoeken. Een grote scam. De plaatjes die ze voorschotelen komen geenszins overeen met de werkelijkheid. Ook ik ben erin getrapt. Nooit meer een webshop zonder eerst alles grondig uit te zoeken. Heel dom maar heb mijn lesje geleerd. p.s. dit is volgens mij trouwens wel echt oplichterij!
Begin december een nieuwe jas besteld
Begin december een nieuwe jas besteld, helaas kleine maat, ik wil hem retour sturen, dan moet je die zelf terug sturen naar China, ben helaas mijn geld kwijt, was te mooi om waar te zijn. Echte oplichters!!!
Een ster is al teveel
Een ster is al teveel. Oplichters! Hebben diverse websites met pure misleiding! Kul verhaal over een ouder echtpaar dat stopt met een winkel, die helemaal niet bestaat! Troep uit China
0 sterren verdienen ze
0 sterren verdienen ze, OPLICHTERS.
Aantal truien en jassen en schoenen besteld, niks leer en te klein.
Gewoon goedkope rotzooi, terug sturen is geen optie want je krijgt je geld toch niet terug.
Ik ben nu bezig via nietbezorgd.nl om alsnog me geld terug te krijgen.
OPLICHTING!!! DOE HET NIET
OPLICHTING Kleding die je krijgt zijn 6 maten te klein en bij retourneren vaag verhaal over China en het aanbod om 5% over te maken en het dan toch te houden. De positieve reviews die hier op de site staan, zijn door hun zelf geschreven.
Waardeloze troep uit china
Waardeloze troep uit china. Je denk iets Europees te krijgen. Zijn kindermaten. 10x excuus gehad en oplossing 10% retour de oplichters. Begin niet aan schouten modehuis. Zijn pure oplichters
Goedkope Chineze troep wat niet overeen…
Goedkope Chineze troep wat niet overeen komt met de plaatjes.
1 ster is zelfs teveel
1 ster is zelfs teveel. Wat een ratten zijn dit. Rotzooi leveren. Snap nog steeds niet dat ik er ben ingetrapt. Dus. NIET KOPEN. OPLICHTERS
Echt niet te geloven dat ik er toch…
Echt niet te geloven dat ik er toch intrap, jas besteld krijg je een kindermaat, kreeg h.m niet eens over mijn schouders, maar dan, proberen terug te sturen, hoge kosten want het is troep uit China, u kunt h.m ook behouden krijg je € 4,20 terug gestort !!
Echt oplichters deze zaak, had ik niet gedacht, e-mails lijken fatsoenlijk tot dat, TRAP ER NIET IN MENSEN !!
Dit is een dropship-adres
Dit is een dropship-adres. Uitkijken !! Je krijgt het wel, minimaal 4 weken levertijd. Komt uit China. Prachtige foto's op de site, maar de kwaliteit is bedroevend slecht. Ik heb het zo de puf-bak in gegooid.