Schandalige goedkope troep uit China. Dacht armband gekocht te hebben van 24.95 dat een beetje stevig was. 3 armbandjes al stuk na 2 dagen.Echt rotzooi.Wat je op een braderie komt voor 5 euro.Ja... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
oplichters zijn het leren jas gekocht van 119 euro terug gestuurd 31 euro via postnl totaal 150 euro weg mail contact gehad met ene sophie de wit wegens overlijden van mijn vrouw geen aan dacht... Ver mais
Alle slechte reviews ten spijt, mijn ervaring is positief. Na mijn bestelling via mail te hebben geannuleerd werd ik keurig netjes behandeld. Aankoop bedrag was binnen 5 dagen terug op de rekening. Er... Ver mais
Jas besteld en heeft 3 wkn geduurd tot levering. Eenmaal geleverd blijkt maat XL maat S of M te zijn, kwaliteit is eveneens ver onder de maat. Herhaaldelijk gemaild en elke keer lang verhaal dat je he... Ver mais
Sem histórico de convites para avaliação
As pessoas também visitaram
O sterren
O sterren. Ook hier een trui gekocht zag er niet uit afbeelding was mooi maar wat je krijgt is niet het geld waard wat ik ervoor bet heb. Hier ook terug sturen naar China maar op de website staat nergens dat het uit China komt wist ik het wel had ik het nooit gekocht. Nu al paar dagen aan het mailen met hun want ik ga niet akkoord met 10%.en zeker niet terug sturen naar China.
Pure oplichting dit
Pure oplichting dit, ga er wel werk van maken dit gun ik ze niet.
Misleiding eerste klas l, mag niet in Nederland
Neutrale ervaring
Ik had geen hoge verwachtingen, maar alles is goed gegaan. Product was netjes verpakt en van degelijke kwaliteit.
Dit bericht stuurt men naar je toe als…
Dit bericht stuurt men naar je toe als het product niet naar jou verwachting is.
Bedankt voor je bericht en je intentie om het artikel te retourneren. We begrijpen dat je het naar China wilt retourneren. Als je akkoord gaat, kunnen we je 15% terugbetalen. Op deze manier bespaar je zowel tijd als geld, in tegenstelling tot retourneren naar China, wat inderdaad kosten met zich meebrengt en extra tijd kost.
Om het retourproces te vergemakkelijken, willen we graag enkele belangrijke punten met je delen:
1. Om de retourzending te verwerken, hebben we een retourvolgnummer nodig. Zorg ervoor dat je dit nummer van het verzendbedrijf krijgt wanneer je het pakket naar China stuurt. Zonder dit nummer kunnen we de verzendgegevens niet verifiëren en de bijbehorende service niet bieden.
2. Nadat het geretourneerde pakket is aangekomen in ons distributiecentrum in Ningbo, China, zullen we de terugbetaling starten of het artikel opnieuw verzenden.
3. Het is essentieel dat je hetzelfde bedrag voor het pakket verstrekt als de bestelwaarde bij het retourneren. Een te hoge schatting van het bedrag kan leiden tot inbeslagname door de douane en we moeten mogelijk belasting betalen om het pakket te ontvangen.
Als we belasting moeten betalen om het pakket op te halen, kunnen we geen restitutie of herverzending aanbieden.
We willen benadrukken dat volgens onze algemene voorwaarden de retourkosten voor rekening van de klant zijn. We verstrekken geen retourlabels, dus het is uw verantwoordelijkheid om de retourzending te regelen met een vervoerder van uw keuze.
Als u de retourzending afhandelt volgens de bovenstaande instructies en ons voorstel van 15% accepteert, kunt u de best mogelijke service voor uw retourzending ervaren. Mocht u nog vragen hebben of hulp nodig hebben bij het retourproces, neem dan gerust contact met ons op.
Schandalig gewoon!
Schandalig!! 0 sterren aub! Ben ik er toch ingetrapt! Denk je bij een Nederlands bedrijf een paar "echte leren" schoenen te kopen voor € 55!! Ze zien er niet uit als de afbeelding en ze passen niet! Dus retourneren en krijg je geld terug! Maar wel opsturen naar China voor minimaal € 60!!!! Zo niet krijg je toch 10% €5.40 !!
Schouten-Modehuis!!! niet doen mensen, je wordt belazerd!!!!
Goede winkel voor basics en trendy…
Goede winkel voor basics en trendy items. De prijzen zijn scherp en de service is betrouwbaar.
Mijn bestelling was compleet en op…
Mijn bestelling was compleet en op tijd. Ik ben tevreden, al vond ik de broek iets minder comfortabel dan gehoopt.
Nooit iets kopen hier.
Nooit iets kopen hier.
Ben er ook ingetuind zonder eerst de reviews te lezen. Is dus wel degelijk Chinese brol die opgestuurd wordt . Lederen schoenen blijken van plastic te zijn en ook te klein.
Zogezegde winterjas kan je met moeite in de zomer dragen en de maat zou XL moeten zijn maar was met moeite een M ...
Veel te klein dus...
Dus: NOOIT KOPEN HIER !!!!
Trap er niet in!!!!!!!
Trap er niet in, goede reviews kloppen waarschijnlijk niet. Je wordt opgelicht.
Staat dat je je geld terug kunt krijgen maar je moet dan eerst €30,- betalen om het naar China te retourneren.Dan is het nog maar de vraag of je je geld terugkrijgt.
Oplichters
Oplichters. Alles komt uit China. Niks kopen. Leugenaars! Retour is ellende.... Ik zal alles doen die idioten kapot te maken.
Ik zou het nog geen 1 ster geven.
Ik zou het nog geen 1 ster geven.
De afbeeldingen komen niet overeen met de werkelijkheid.
Idd rotzooi uit china. Ongelooflijk dat men zo een handel kunnen starten.
Stelletje hondekoppen. Opdoeken dien handel. En idd goed ingedekt met als het pakket retour is aangekomen dan aankoop bedrag terug. Had met creditkaart moeten betalen dan kan je het nog terugkrijgen.
HIER NOOOIT BESTELLEN... GOED INLEZEN VOOR EENIEDER!!!
Waardeloos bedrijf….
Waardeloos bedrijf….
3weken geleden een (??!!trui ) ontvangen…nou ik ben erg teleurgesteld…het is een stof zo dun lijkt wel een t shirt met lange mouw…kijk dwars door de stof heen..!! En uit Utrecht….ja ja..uit klein China zul je bedoelen…stuur / stort me geld maar terug hoor…dit is niks trui waardig…waar moet ik dit stuk stof naar terugsturen
Goede communicatie, trage levering
Ik had een vraag over de status van mijn bestelling en kreeg snel een antwoord. De levering duurde 1 wyek, dat was jammer.
Oplichters zooi van alie express
Oplichters zooi van alie express of iets het slaat nergens op terug zenden kost een vermogen
Pure oplichting (Dropshippers!)
Het is dat ik - sterren kan geven! Koop hier vooral niets. Ordinaire dropshippers! Zeggen een winkel te hebben in Utrecht. Ik heb dat niet goed nagekeken en besteld nu een klein 100 euro lichter die in China nog geen 30 euro waard zijn. Dom Dom Dom!! Maar hierbij een waarschuwing. Maar wat ik het erge vind is dat ICS cards hier gewoon aan mee werkt door betalingen te faciliteren. En daar is ook het laatste niet over gezegd.
Oplichters!!
Let op: dit zijn personen die zich als Nederlanders voordoen maar de spullen komen uit China! Zeer slechte kwaliteit! Het aantal sterren kan helaas kan lager niet. Terugsturen en dan maar een fractie terug krijgen. Oplichters. Denk je ook met een Nederlands bedrijf te maken te hebben.... niets daar kopen!!
Opgelicht op verkeerde been gezet door advertentie
Artikel te klein wil het terug sturen staat dat ik het zelf moet betalen oke.
Had alleen niet verwacht dat edn bedrijf uig utrecht zoals de nasm doet vermoeden die gaat sluiten en daarom een alles moet weg verkoop doet het vanuit china laat komen en mijn dan wil late opdraaien voor de kosten van terug sturen naar china.
Dan ben ik waarschijnlijk meer kwijt dan de jas kost. Begrijp nu ook waarom het 3 weken duurde voor ik de jas ontvang het ziet er zelfs uit als een AliExpress pakket.
En dat de maat dan niet klopt is niet zo raar jas is gemaakt voor de Chinezen markt.
De kwaliteit van de jas die ik heb…
De kwaliteit van de jas die ik heb besteld is goed, maar de maat viel wat groter uit dan ik dacht. Gelukkig kon ik hem gemakkelijk ruilen.
Jullie zijn een stelletje ...oplichters
Jullie zijn een stelletje ...oplichters ik heb er geen andere woorden voor. Een kleuter jas kreeg ik in plaats van XL. Tevens Temu kwaliteit Chinese shitzooi.
Alles stinkt aan dit bedrijf.
Alles stinkt aan dit bedrijf.
TRAP ER NIET IN ALLEEN MAAR ZWENDEL.
lIJKT TE MOOI OM WAAR TE ZIJN 80% KORTING OP CHINEESE ROMMEL IS NOG STEEDS 20 % TEVEEL BETAALD.