Schandalige goedkope troep uit China. Dacht armband gekocht te hebben van 24.95 dat een beetje stevig was. 3 armbandjes al stuk na 2 dagen.Echt rotzooi.Wat je op een braderie komt voor 5 euro.Ja... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
oplichters zijn het leren jas gekocht van 119 euro terug gestuurd 31 euro via postnl totaal 150 euro weg mail contact gehad met ene sophie de wit wegens overlijden van mijn vrouw geen aan dacht... Ver mais
Alle slechte reviews ten spijt, mijn ervaring is positief. Na mijn bestelling via mail te hebben geannuleerd werd ik keurig netjes behandeld. Aankoop bedrag was binnen 5 dagen terug op de rekening. Er... Ver mais
Jas besteld en heeft 3 wkn geduurd tot levering. Eenmaal geleverd blijkt maat XL maat S of M te zijn, kwaliteit is eveneens ver onder de maat. Herhaaldelijk gemaild en elke keer lang verhaal dat je he... Ver mais
Sem histórico de convites para avaliação
As pessoas também visitaram
HIER NIETS KOPEN
HIER NIETS KOPEN! SCAM/OPLICHTING! Helaas iets onoplettend besteld. Na 3 weken ontvang je spullen, uit China, van slechte kwaliteit. Retourzenden (€30-€50) is voor eigen rekening en vervolgens moet je hopen dat je het aankoopbedrag nog terugkrijgt. Ben je dus ook de verzendkosten nog kwijt!
Fake
6weken geleden besteld. Geen levering
En geen geld terug!!!
Trap hier niet in.
Trap hier niet in.
Artikelen komen uit China. Valt heel erg klein. Wij bestelden xxl maar leek wel xxs.
Moest katoen zijn maar was dunne polyester.
Ze doen erg vriendelijk in de mail, maar naar het geld kun je fluiten.
Bestel hier niet!!!!!
Van Halen mode en Schouten mode…
Zowel Van Halen mode als Schouten mode zijn chinese bedrijven die rommel verkopen. Totale misleiding wat de internet pagina's van deze bedrijven weergeven. Ze zeggen in Nederland een winkeladres te hebben wat NIET KLOPT! Ik probeer nu mijn aankopen te retourneren en mijn geld terug te ontvangen, maar tot heden geen reactie gehad.
KOOP NIET BIJ DEZE BEDRIJVEN!!
HOOP DAT WE OP DEZE MANIER DEZE WEBSITES UIT DE LUCHT KUNNEN KRIJGEN.
Schouten Modehuis is een Chinashipping bedrijf
Het is een Chinashipping bedrijf. Ik kwam er als snel achter en wilde na 5 minuten annuleren. Kreeg na een uur reactie dat de order al weg was. Ze suggereren dat ze na 15 jaar gaan stoppen en daarom hoge kortingen geven. Blijkt allemaal niet waar! Schoenen die ik kocht, maat 46 blijkt na aankomst 43. Leder blijkt plastic van het slechtste soort. Retourbeleid wordt gefustreerd door waarschuwingen dat als je niet aan de voorwaarden voldoet je je geld niet terugkrijgt. Ze hebben het over een retourcentrum, maar noemen China er natuurlijk niet bij. Dit is gewoon oplichting! Alles is fake!
Ja ik ook ik heb mijn bestelling ook…
Ja ik ook ik heb mijn bestelling ook niet in mijn bezit oplichting dus ik heb dit ook ooit gehad met de website wish ook een Chinese aanbieder toen wert ik ook nog voor de kantonrechter aangeklaagd maar ik won de zaak haha want ik heb al vet betaald voor nep t shirts van de rock groep VH bewaar dus altijd je bewijs papieren van betaling ja de fleecejas van 74 euro bij Schouten modehuis is ook shit maar het had ook vele malen hoger kunnen zijn dus dit bedrag is nog vergeet waardig maar toch nog steeds wel opgelicht dat wel dus ik bestel nooit meer online naar een echte winkel is toch beter en meer op zekerheid berust ik had hier op Trust pilot eerst moeten checken voor de resentie maar helaas het voelde al meteen niet goed bij de bestelling al niet dus mensen wees gewaarschuwd!!!
Product klopt niet met waarmee ze…
Product klopt niet met waarmee ze adverteren. Het is een dropshipping bedrijf. Dus de zogenaamde uitverkoop ivm sluiting is een gelogen verhaal. ze leveren niet vanuit voorraad. Dus sowieso 3 weken wachten, de vraag is natuurlijk ook of je het product wel krijgt en wat de kwaliteit daarvan is. ( Een leren jas uit hun assortiment kun je googlen en dan zie je dat het een nep lederen jas is uit China. Ik hoor ook graag of er al mensen zijn die weet wie de persoon is achter dit misleidende bedrijf. Meer info is welkom op 06-41044401
Levering gewenst artikel duurt 3 weken…
Levering gewenst artikel duurt 3 weken (vanuit China) Ik dacht dat je een artikel koopt in Nederland?? Na ontvangst van het artikel in een plastic zak voldoet totaal niet aan de verwachtingen. Om het terug te sturen moet dat naar - jawel - China waarbij de portokosten ( € 14,50 ) voor de klant / verzender zijn....
Schouten "modehuis"is een bedrijf die geleid wordt door yuppies /zakkenvullers die op een a-so manier hun zakken vullen. Tijd voor Radar dus !!! Advies is doe geen zaken met deze "winkel"
Even een spontane actie en er…
Even een spontane actie en er ingetrapt. Niet kopen bij deze nepwinkel. Is alleen maar een webwinkel. De geleverde producten ( in mijn geval een winterjas, maat 2 xl, jas lijkt niet op kwaliteitsfoto van de site ) blijken uit China te komen.
De jas is maatje M . Terugsturen is voor eigen rekening en daardoor geen serieuze optie. Je draait zelf op voor de kosten. Onjuiste en misleidende informatie op de website. Wees gewaarschuwd.
Nooit gedacht dat ik erin zou trappen
Nooit gedacht dat ik erin zou trappen, website ziet er erg professioneel en betrouwbaar uit maar is fake! Heb al aangifte bij politie gedaan! Hoop dat jullie dit ook zullen doen!
Gewaarschuwd mens telt voor 2
Niets besteld gelukkig, maar Google eens voor de grap naar Van Laar mode!!!
Krijg je exact dezelfde website alleen een andere naam
Wees gewaarschuwd!!!!!
Vous pouvez commander ici
Je vais vendre un hôtel et je vais le voir avec moi, je I'ai déjà vu.
Outstanding Customer Care.
Their customer service is top-notch! I once ordered the wrong size, and their return process was hassle-free. The staff was friendly and resolved the issue promptly. I’ll definitely shop here again.
Bestaat niet
Het zijn dezelfde foto’s als op de Chinese sites..
Winkel bestaat niet
Schouten-mode bestaat niet
Schouten-mode bestaat niet! Er is geen winkel in Utrecht! Aankoop binnen 20 minuten geannuleerd na lezen van deze reviews. Dat kon niet, de bestelling was al onderweg…. Oplichters.
Bij FB deze malafide website gemeld. Je kunt aangifte doen bij politie.nl
Een zgn fraai windicht herenjack via de…
Een zgn fraai windicht herenjack via de zgn opheffingsuitverkoop aangeschaft. Op 17 november aangeschaft. Drie weken bezig geweest om uit China naar afleveradres te krijgen. Alle info is vooral misleidend naar mijn gevoel. De bestelde maat is niet de maat die is gevraagd. Via een button blijkbaar wel de maat is maar de mouwen(te kort) zijn van een 4xxxxL Niet eens 3xxxl. Terugsturen wordt belast zegt men maar staat niet in de voorwaarden. Ruilen mag je de huidige jas houden., staan ook niet inn de voorwaarden, en er worden kosten doorbelast voor de nieuwe jas. Alle communicatie is voorgekauwd en heb al drie mails gestuurd en elke keer weer onjuiste antwoorden. Gaan niet in op mijn ervaringen. China als basis is dus niet verstandig om hier nogmaals te kopen. Ik ben wel genezen.
Niet kopen bij deze webwinkel
Niet kopen bij deze webwinkel. Geleverde producten ( in dit geval zogenoemde leren herenschoenen )blijken uit China te moeten komen.
Maten kloppen niet, geen leder maar nep leder . Terugsturen kost veel geld, geen serieuze optie. Klant draait op voor de kosten. Onjuiste en misleidende informatie op de website.
Oplichtersbende!.
Het is inderdaad een oplichtersbende.
Jas besteld € 74,95, na 3 weken ontvangen maar de maat xl bleek veel te klein uit te vallen. Bovendien was de kwaliteit ook niet best, Chinese rotzooi. Ik kon het retourneren maar wel naar China en de kosten moest ik zelf betalen. Of ik kon de jas houden en kreeg 5% korting (nog geen € 4,00). Wat een lachertje.
0 * van de 5.
0 * van de 5.
—————-
Jas gekocht van € 229,- voor € 69,-
(Omdat ze zogenaamd moeten sluiten)
Op de markt koop je deze jas voor € 9,95
Geleverd als Chinees pakje van 30x20 cm
Dan weet je het al: oplichters bende !!!!!
Modehuis-Schouten Utrecht bestaat fysiek niets eens.
(Wat valt er te sluiten)
Het is een webshop met
100% Chinese rotzooi !!!!!!!!!!!!!!!!!
Voel me voor € 220,- OPGELICHT
———————————————-
Nu adverteren ze weer dat er plaats gemaakt moet worden voor de nieuwe collectie, waar ze eerder aangaven te moeten sluiten.
Een grote oplichtersbende is het,
——————————————-—
Modehuis-Schouten Utrecht
__________________________
__________________________
HEB INMIDDELS AANGIFTE GEDAAN
TEGEN DEZE NEP WEBSHOP !!!!!!!!!!!
(Was niet de eerste kreeg ik te horen)
DUS WEES GEWAARSCHUWD !!!!!!!!!!
——————————————————
——————————————————
Dit is het contact persoon bij Schouten Modehuis:
Sophie de Wit
Klantenservice
Schouten Modehuis
Deze berichtgeving komt mede tot stand
In samenwerking met justitie.