Fik den nødvendige hjælp osv ,desværre er elpriserne bare stukket fuldstændig af på grund af det der sker imellem usa og Mellemøsten ,men det er jo ikke noget sefnet er skyld i.
A empresa respondeu
Har i en årrække haft jer som energi selskab,både med strøm og varmepumpe. Og det virker upåklageligt, derfor var der ikke den mindste tvivl da jeg købte elbil og fik brug for lader skulle det selvføl... Ver mais
A empresa respondeu
Jeg har modtaget en rykker for ikke at have betalt en regning til tiden. Jeg forsøger at tilmelde mig betalingsservice via jeres selvbetjenings side. Efter mit id login, modtager jeg en fejlmeddele... Ver mais
A empresa respondeu
Jeg har valgt jer som mit energiselskab, fordi jeres service er helt i top! I leverer ikke kun positiv og effektiv kundeservice, men jeres team er altid utroligt venlige og meget opmærksomme på, hvad... Ver mais
Escrito pela empresa
Fåborgvej 44, 5700, Svendborg, Dinamarca
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de uma semana
Fantastisk oplevelse med ladestander fra SEF!
Jeg har været kunde hos SEF i mange, mange år – både som el- og fiberkunde – og har altid været meget tilfreds med deres service og stabilitet. Da jeg besluttede mig for at få installeret en ladestander derhjemme, var det derfor helt naturligt at vælge SEF igen.
Fra første kontakt til færdig opsætning gik alt glat. Kommunikationen var klar og professionel, og selve installationen blev udført hurtigt og effektivt af dygtige teknikere. De tog sig tid til at forklare, hvordan ladestanderen fungerer, og svarede tålmodigt på mine spørgsmål.
Servicen har som altid været i top – det er tydeligt, at SEF går op i deres kunder og leverer høj kvalitet hele vejen rundt. Det føles trygt og nemt at have med dem at gøre, og jeg kan varmt anbefale SEF til alle, der overvejer en ladeløsning til elbil.
Tak for endnu en god oplevelse, SEF!

Resposta da SEF Energi
Ja jeg er helt og aldeles tilfreds med SEF har været kunde i rigtig mange år med hensyn til el. Så da vi fik vores elbil var det også SEF der var vores første valg. Vi blev sat på MONTA app med det samme så vi kunne lade i byen ind til vi fik sat ladestander op på adressen som både gik hurtigt og pænt sat op. Så derfor har jeg givet SEF plus Fiberlan fem stjerner

Resposta da SEF Energi
Som mangeårige tilfredse kunder hos SEF, valgte vi naturligt en lade løsning fra dem. Installationen af lade stikket gik super nemt af kompetent teknikker. Nu glæder vi os til at komme i gang med at bruge løsningen.

Resposta da SEF Energi
Sef Energi har imponeret med en moderne og effektiv strategi, der virkelig gør en forskel. De har implementeret en struktur med fire arbejdsdag, som sikrer en mere fleksibel og produktiv arbejdsstyrke.
Det er tydeligt, at Sef Energi investerer i både deres medarbejdere og fremtidens arbejdsmarked. En virksomhed, der går forrest med innovation og smart organisering!
Kan varmt anbefales! 🔥

Resposta da SEF Energi
Jeg fik de direkte svar som jeg spurgte om, ikke noget unødvendigt udenom snak for at distrahere. Kort & kontante svar, med en god forklaring ved spørgsmål herom. Mange tak

Resposta da SEF Energi
Vi har været kunde nogle år nu. Og bestilte en ladestander det gik rigtig hurtigt.
Super service og flink personale.

Resposta da SEF Energi
Har fået lade og det gik fint og hurtigt meget godt - jeg købte så også en holder til ledning den mindste lille stykke bukket jern til 500 kroner havde jeg vist at det var sådan så havde jeg selv købt en til 20 kroner

Resposta da SEF Energi
Det er altid en god og behagelig behandling man får. Venlige medarbejdere man får i røret.

Super oplevelse
Meget forstående og behjælpelig kunde service

Resposta da SEF Energi
En super hurtig og behagelig oplevelse med opfyldelse af svar på spørsmål.

Resposta da SEF Energi
Jeg gør flittigt brug af SEF - selvbetjening gennem hele året og jeg er særdeles tilfreds og glad for informations niveauet, det er let at se hvilke aftaler der er mulige, følge med i mit forbrug, se priserne time for time - at min anbefaling kommer netop i dag skyldes en mail, der fortæller at: Trods store udsving har 2024 givet de laveste elpriser i fire år -

Resposta da SEF Energi
Jeg har altid fået/mødt en venlighed når jeg jeg henvender mig.
God betjening ...

Resposta da SEF Energi
Altid høflig kundeservice og gode forståelige svar på spørgsmål

Resposta da SEF Energi
Deres sælgere siger de af en prissammenligningsside er blevet "bedt om" at kontakte mig fordi de er billigere end mit nuværende selskab - det er bare ikke tilfældet. Deres sælgere siger hvad som helst for at snyde dig og få dig til at tro de biligere end dit nuværende elselskab.

Resposta da SEF Energi
Fin og hurtig installation af ladeboks - men savner ordentlig dansk vejledning til at få det hele sat op med apps mv. - der er man noget overladt til sig selv. det må kunne gøres bedre.

En venlig, kompetent og opfølgende ekspedition. TAK, vh Kresten

Resposta da SEF Energi
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.