Shippii Opiniões 2000

TrustScore: 1.5 em 5

1,7

Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Beställde varor 2024-02-04 vilka hämtades 2024-02-10 klockan 13:47. Nu har det gått ett drygt år utan varor eller ersättning för förlorad affär. Hiskeligt dåligt företag där jag skickat ett mail... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

VARNING! Håll er långt borta från detta bedrägeriföretag. De ljuger om att leveranser är ute för leverans och därför inte går att avbryta trots att butik som bokat leverans själva säger att de inte en... Ver mais

Classificada 3 em 5 estrelas

Shippii ei ole noutanut tavaroita vaikka raha maistui. Eivät vastaa viesteihin. Bring on kuriirina, Tanskan päästä ei vastausta ja Suomessa vastasivat etteivät mahda asialle mitään kun tavara ei o... Ver mais

Informações de contacto

1,7

Muito mau

TrustScore: 1.5 em 5

2 mil opiniões

Não respondeu a opiniões negativas

Classificada 1 em 5 estrelas

Blåst på leverans, som jag betalat för.

Jag beställde leverans av varor som skulle hämtas hos Bodega Shop, och betalde för den. Bodega Shop bekräftade att varorna hade hämtats. Några varor levererades aldrig. Post Nord var en del av leverans-kedjan. Shippii svarade inte på mina mail, så jag kontaktade Post Nord. De avslutade chatten med mig med hänvisning till att de inte fått varorna levererade till sig. Anlita inte den kombinationen av leverantörer, om ni vill få beställda varor levererade.

25 de abril de 2025

Tilaus tehty ja maksettu 6.6.2025

Tilaus tehty ja maksettu 6.6.2025. Seurantanumero saatu mutta posti ei ole vielä 24.7.2025 saanut toimitusta. S-postin kautta tiedustellut lukuisia kertoja saamatta viivästykselle selitystä. Toimitukselle otettu vakuutus Shipiin kautta mutta lieneekö sekin vain rahastusta.

24 de julho de 2025

Do not use this company

Do not use this company. I made the order on June 4, company is still "waiting for the shipment". It's been approx 4 weeks now. Customer service is not able to help/give any estimates on the arrival date.

4 de junho de 2025

Hävittivät tilauksen.

Hävittivät tilauksen.
Aluksi vastailivat vielä sähköpostitiedusteluihin mutta sekin yhteydenpito loppui.
Sitten poistivat tilausnumeron jolloin myös tilauksen seuranta päättyi.
Minulla oli vakuutus muttei auttanut.
En suosittele kenellekään!

25 de junho de 2025
Classificada 4 em 5 estrelas

Kaikki ok, vaikka kommunikaatio olematonta

Tuotteet tulivat kotiovelle saakka, kuten sovittu, joskin Shippii käytti alihankkijana Bringiä, joka käytti alihankkijana Postia. Ainoa iso miinus siinä, että kommunikaatio Shippiin osalta oli täysin olematon, mutta tuotteet tulivat kuitenkin perille ehjinä, eli rahalle vastine kuitenkin.

24 de junho de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Efter at have prøvet at få min…

Efter at have prøvet at få min forsendelse i 3 uger, som er bestilt igennem Netpris, har jeg tabt tålmodigheden, og nærmest opgivet. Der kommer et autosvar, når man rykker, men der sker intet. Man kan ikke kalde der dårlig kundeservice, for der er åbenbart ikke nogen.

20 de maio de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Tycker att det har fungerat bra

Tycker att det har fungerat bra alla 15-20 gånger jag använt mig av Shippii. Tar lite väl lång tid ibland, men ibland går det på 2 veckor. Men oftast 3-5. Fick förr leverans med Budbee på kvällstid, vilket var bra. Numera går det med UPS på dagtid (men det går till ombud direkt om man så vill, vilket är ett bra alternativ)

17 de abril de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Ik tro på alle anmeldelser.

Eftersom vi havde fundet dårlige anmeldelser om shippii herinde besluttet vi os stadig for at tage chancen - det fortryder jeg ikke et sekund af.

Vi havde købt for lidt over 1000kr og pakken kom efter halvanden uge via shippii/bring. Super god levering. Ikke sidste gang jeg bestiller med shippii. 🙌🏼

9 de maio de 2025

Täyttä huijausta

Meillä oli tilaus, josta maksettiin painon mukainen kuljetushinta. Shippii ei toimittanut tarpeeksi pakkaustarroja, joten emme saa koko tilausta kotiin. Shippii siis vetää rahaa välistä. En luota tähän enää enkä missään nimessä suosittele kellekään.

26 de abril de 2025

Not delivered

I didn't receive any information about the delivery when it arrived, and then the delivery was sent back to the sender. Customer service doesn't respond to my inquiries in any way other than claiming that the delivery is at its destination. I lost the money I spent on the products and delivery.

3 de abril de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Snabb leverans! 8 dagar efter min beställning stod varorna hemma på trappen! Då var det ändå Påsk med 4 röda dagar.

22 de abril de 2025

ADVARSEL:

ADVARSEL:
Shippii er det dårligste fragt firma jeg nogensinde har brugt, jeg bestilte vare fra Gpris 04-09-2024 for
ca. 3200 kr + fragt for ca. 1000 kr. og har aldrig modtaget varerne. Jeg har selvfølgelig prøvet at ringe og skrive shippii 20-30 gange uden der sker noget, de er fuldstændig ligeglade med deres kunder.

Jeg vil fraråde andre at vælge dette firma, da man som kunde bliver snydt, hvis der opstår problemer.

Med venlig hilsen
Lars

4 de setembro de 2024

Brug ALDRIG Shippii !!

Afbestilte levering fra Shippii, men de trak bare pengene og hørte siden intet (skrev flere gange og fik samme svar, at de ville vende tilbage, men…) de er ikke i stand til at få kontakt med. Brug ALDRIG Shippii !! Men i stedet fx Hello Parcel, som fungerer optimalt…

20 de janeiro de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Beställde varor redan 2024-02-04!

Hiskeligt dåligt företag där jag skickat ett mail varje vecka för att påminna om detta. Fått ett och annat standardsvar om att "it is currently
being prepared to be delivered".

Varning! Använd inte dom för något där du måste betala för en tjänst.

10 de fevereiro de 2025
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.