Sjoppii.ng It’s the Nigerian one I guess. Ordered for 3 weeks, no delivery, customer service has been responsive but I think it’s just an elaborate scam. They chase you up to order, offer discounts... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Valitettavasti ensimmäinen tilauksemme Sjoppiista ei täysin onnistunut. PostNord toimitti tuotteita tipoittain. Kolmatta toimitusta (yksi tilaus) jouduimme kyselemään useaan otteeseen. Loppujen lopuks... Ver mais
A empresa respondeu
Hei Tilaukseni toimittaminen viivästyi hieman mutta paketti tuli sitten kuitenkin perille. Havaitsin yhden tuotteen puuttuvan mutta se olikin huomattu jo lähetyspäässä ja lähetetty sähköpostiin minu... Ver mais
A empresa respondeu
Købte cocktails via en Sweetdeal. Desværre var der en enkelt forkert cocktail imellem de 24 leverede. Skrev en klage, og fik efterfølgende en hurtig, venlig og meget imødekommende behandling af... Ver mais
As pessoas também visitaram
Sjoppii.ng
Sjoppii.ng
They chase you up to order, offer discounts and won’t deliver, numbers don’t work, just email and lies.
It took months to get the products
Fik aldrig de bestilte varer
Fik aldrig de bestilte varer. Langsommelig kommunikation. Efter 2-3 måneder fik jeg mine penge retur.
Tilattiin Toukokuun alussa
Tilsttiin Toukokuun alussa, piti ehti yo-juhliin. Ei ehtinyt. Kesä oli tulossa niin ajattelin että antaa tulla. 30.6.23 jouduin peruuttamaan koko tilauksen. Koko summa oli veloitettu luottokortilta Heinäkuun alussa, siis peruutuksen jälkeen. Toistuvista pyynnöistä huolimatta rahoja ei ole palautettu. On vain ilmoitettu että rahat palautettu, mutta ei minulle. Nyt seuraava vaihe kun syyskuun tapahtumat tulee näkyviin, ellei siinä ole mitään, on hoitaa asia luottokortti yhtiön kanssa.
Puuttuvat tilaukset
18.7. Ilmoitettiin, ettei voida toimittaa Paulaner ta Löwenbrau oluita. Pyydettiin korvaavia tuotteita, joita ei sitten tullut (St.Miguel ja Tuborg Gold). Yhteydenottolomakkeella tästä ilmoitin viikkoja sitten, mutta en saanut vastausta.

4 ugers leveringstid 🥵
De havde pakket tingene ret hurtigt, der var dog nogle dele i ikke kunne levere..
De firma de har til at hente varerne og fragte dem til der hvor de skal sendes ud til kunden er så vanvittigt langsomt.
Der gik præsis 4 uger før jeg fik mine vare .....

Ville give minus 10 stjerner
Ville give minus 10 stjerner, hvis jeg kunne. Bestilte en ordre den 31/3-23. Efter at have rykket for ordren, fik jeg at vide, at varerne ville være på lager om højst 9 dage, og så ville ordren blive sendt. Efter 12 dage rykkede jeg igen for min ordre, og her fik jeg at vide, at ordren ville blive sendt indenfor 2 dage. Rykkede igen efter 5 dage, og ordren er stadig ikke sendt. Sjoppii prøver at give fragtfirmaet skylden, men ordren er vist ikke sendt, eller er den? Det ved de ikke selv, men de beklager, og så vil de annullere ordren og tage fat i fragtfirmaet. Aldrig nogensinde har jeg været med det sådan en gang rod og vrøvl. Den værste kundeservice, jeg nogensinde har oplevet. Hold jer langt væk - og vær opmærksom på, at det er samme kundeservice ved Candynuts og gpris, som heller ikke leverer.
Ordre SJ10000001572

Resposta da Sjoppii
God afhjælpning af hændelig fejl
Skrev en klage, og fik efterfølgende en hurtig, venlig og meget imødekommende behandling af Lars R J.
I fællesskab fandt vi frem til en løsning som vi begge var tilfredse med. Fint supportarbejde i forbindelse med en almindelig hændelig fejl.
Køber gerne hos Sjoppii igen.

Super og hurtig service
Havde købt en Sweetdeal - hvor jeg oplevede en fejl ved en rabatkode... Lars Rostock fra Sjoppiis support var lynhurtig til at hjælpe
Super god service og hurtig service

Resposta da Sjoppii
Havde købt nogle deals hvor…
Havde købt nogle deals hvor værdikoderne ikke virkede. De var så flinke at de tasterne ordrene ind for os. Afhentede ordrene i dag.
Virkelig god service.

Helt perfekt
Bestilte fra siden torsdag, blev afhentet af fragtfirma fredag, og modtaget i dag lørdag👍
Helt perfekt, og lynhurtig, kan kun anbefales

Resposta da Sjoppii
Købte en juleskik pakke gennem…
Købte en juleslik pakke gennem sweetdeal. Varen dukkede aldrig op.
Indsigelse gennem bank ikke muligt da sweetdeal har fraskrevet sig nogen form ansvar, som lægges over på deres samarbejdspartner.….. Sjoppii….. så ingen vare, og ingen penge retur….Føj……
Totalt svindelfirma. Køb der IKKE
Opdatering..
Bestilte varer starten af november og fik dem først leveret 5 uger senere. Dvs. kun nogle af varerne. Men selv om de ikke kan levere resten, har de alligevel trukket alle pengene. Ingen reagerer, når jeg skriver til dem for at få penge tilbage. Eneste melding er en seddel i pakken, hvor de skriver, at jeg ikke vil modtage resten af af varerne. Ordre #SJ10000001091

Resposta da Sjoppii
Lækkert slik, men lang leveringstid
Jeg har bestilt en deal med 2 kasser juleslik. Det er en super kasse slik, men den var lang tid undervejs. Jeg har flere gange haft fat i kundeservice. I første omgang fordi mine værdibeviser på dealen ikke fungerede, og i anden omgang fordi jeg ikke kunne forstå jeg ikke hørte noget vedr forsendelsen. Kundeservice har svaret lynhurtigt, venligt og hjælpsomt på mine mails, så derfor de mange stjerner trods en lang proces :-)
Der gik 2 uger fra jeg havde bestilt levering til jeg modtog kasserne, og på intet tidspunkt hørte jeg fra transportøren. Det gør at man bliver lidt usikker på om pakkerne er forsvundet i systemet.

Dødsyg forretningsmodel..
Dødsyg forretningsmodel... hvor der ikke oplyses om fragt .......

hej med jer
hej med jer.
må godt nok sige at jeg føler jeg er blevet taget med bukserne nede.
har bestilt to ordre med den lille julepakke hos jer.
efterfølgende finder jeg ud af, at man skal betale for emballage, emballage af hvad?
ud over det kommer der fragt pris på. har betalt for 2x emballage, 2x fragt, utrolig at man ikke kan bestille det samlet.
igen føler man sig taget i måsen.
godt jeg ikke bestilte alle dem jeg egentlig ville ha bestilt. jeg er selv erhvervsdrivende på 22. år. ville have haft bestilt til kunder og personale
men det er godt nok et firma jeg aldrig skal handle med igen.
jeg er så spændt på at se om jeg modtager varen, da vi ikke kan printe fragt seddel ud, før det afhentes hos jer.
det hele lugter godt nok af dårlig kundepleje.
modtager jeg ikke det bestilte, er det ikke sidste gang i har hørt fra mig.
vil fraråde andre at handle hos jer.
mvh
Misse Jensen

Resposta da Sjoppii
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.