Sjoppii Opiniões 188

TrustScore: 3 em 5

2,8

Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Sjoppii.ng It’s the Nigerian one I guess. Ordered for 3 weeks, no delivery, customer service has been responsive but I think it’s just an elaborate scam. They chase you up to order, offer discounts... Ver mais

Classificada 2 em 5 estrelas

Valitettavasti ensimmäinen tilauksemme Sjoppiista ei täysin onnistunut. PostNord toimitti tuotteita tipoittain. Kolmatta toimitusta (yksi tilaus) jouduimme kyselemään useaan otteeseen. Loppujen lopuks... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Hei Tilaukseni toimittaminen viivästyi hieman mutta paketti tuli sitten kuitenkin perille. Havaitsin yhden tuotteen puuttuvan mutta se olikin huomattu jo lähetyspäässä ja lähetetty sähköpostiin minu... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Købte cocktails via en Sweetdeal. Desværre var der en enkelt forkert cocktail imellem de 24 leverede. Skrev en klage, og fik efterfølgende en hurtig, venlig og meget imødekommende behandling af... Ver mais

Informações de contacto

2 estrelas
1 estrela

Sjoppii.ng

Sjoppii.ng
They chase you up to order, offer discounts and won’t deliver, numbers don’t work, just email and lies.

3 de fevereiro de 2025

Tilattiin Toukokuun alussa

Tilsttiin Toukokuun alussa, piti ehti yo-juhliin. Ei ehtinyt. Kesä oli tulossa niin ajattelin että antaa tulla. 30.6.23 jouduin peruuttamaan koko tilauksen. Koko summa oli veloitettu luottokortilta Heinäkuun alussa, siis peruutuksen jälkeen. Toistuvista pyynnöistä huolimatta rahoja ei ole palautettu. On vain ilmoitettu että rahat palautettu, mutta ei minulle. Nyt seuraava vaihe kun syyskuun tapahtumat tulee näkyviin, ellei siinä ole mitään, on hoitaa asia luottokortti yhtiön kanssa.

3 de outubro de 2023
Classificada 2 em 5 estrelas

Puuttuvat tilaukset

18.7. Ilmoitettiin, ettei voida toimittaa Paulaner ta Löwenbrau oluita. Pyydettiin korvaavia tuotteita, joita ei sitten tullut (St.Miguel ja Tuborg Gold). Yhteydenottolomakkeella tästä ilmoitin viikkoja sitten, mutta en saanut vastausta.

1 de setembro de 2023

Hei Tommy,

Olemme pahoillamme huonosta arvostelustasi.

Valitettavasti et antanut mitään tietoja, joten emme voi auttaa sinua täältä käsin.

Ota rohkeasti yhteyttä meihin, jotta voimme auttaa sinua ja tehdä kokemuksestasi paremman.

Ystävällisin terveisin ja terveisin
Sjoppii

4 ugers leveringstid 🥵

De havde pakket tingene ret hurtigt, der var dog nogle dele i ikke kunne levere..
De firma de har til at hente varerne og fragte dem til der hvor de skal sendes ud til kunden er så vanvittigt langsomt.
Der gik præsis 4 uger før jeg fik mine vare .....

3 de setembro de 2023

Hej Anders,

Vi er kede af denne anmeldelse - Da vi går meget op i at få sendt vores ordre afsted som lovet. Vi kan også se at du skriver at vi havde pakket din ordre ret hurtigt.

Du er velkommen til at give feedback til det fragt firma, som kom med dine varer, det vil de sætte pris på.

Vi håber at oplevelsen med os, er til flere stjerner da vi havde fået sendt din ordre afsted ret hurtigt😊

Sjoppii.dk

Ville give minus 10 stjerner

Ville give minus 10 stjerner, hvis jeg kunne. Bestilte en ordre den 31/3-23. Efter at have rykket for ordren, fik jeg at vide, at varerne ville være på lager om højst 9 dage, og så ville ordren blive sendt. Efter 12 dage rykkede jeg igen for min ordre, og her fik jeg at vide, at ordren ville blive sendt indenfor 2 dage. Rykkede igen efter 5 dage, og ordren er stadig ikke sendt. Sjoppii prøver at give fragtfirmaet skylden, men ordren er vist ikke sendt, eller er den? Det ved de ikke selv, men de beklager, og så vil de annullere ordren og tage fat i fragtfirmaet. Aldrig nogensinde har jeg været med det sådan en gang rod og vrøvl. Den værste kundeservice, jeg nogensinde har oplevet. Hold jer langt væk - og vær opmærksom på, at det er samme kundeservice ved Candynuts og gpris, som heller ikke leverer.
Ordre SJ10000001572

31 de março de 2023

Hej,

Øv hvor er vi kede af at modtage denne anmeldelse.

Vi går meget op i at give gode kundeoplevelser, dog kan vi sagtens se ud fra dit skriv, at du desværre ikke har været fuldt tilfreds. Er din sag ikke løst, kontakt os på https://sjoppii.com/dk/contact/ da vi ikke behandler sager herinde.

Vi håber dog at der er fundet en god løsning i mellemtiden.

Classificada 5 em 5 estrelas

God afhjælpning af hændelig fejl

Skrev en klage, og fik efterfølgende en hurtig, venlig og meget imødekommende behandling af Lars R J.

I fællesskab fandt vi frem til en løsning som vi begge var tilfredse med. Fint supportarbejde i forbindelse med en almindelig hændelig fejl.

Køber gerne hos Sjoppii igen.

8 de março de 2023

Hej Kim,

Mange tak for de 5 flotte stjerner, dem er vi glade for at modtage ⭐⭐⭐⭐⭐

Trods din lidt uheldige oplevelse til at starte med, er vi glade for at du er tilfreds med vores hurtige service, som fik rettet fejlen så du blev tilfreds med handlen hos os 🤩

Vi er glade for at du vil handle med os igen, det sætter vi pris på 😊

Super og hurtig service

Havde købt en Sweetdeal - hvor jeg oplevede en fejl ved en rabatkode... Lars Rostock fra Sjoppiis support var lynhurtig til at hjælpe
Super god service og hurtig service

20 de fevereiro de 2023

Hej Tina,

Tusind tak for de 5 flotte stjerner ⭐⭐⭐⭐⭐

Vi sætter pris på at høre om din oplevelse - Vi er glade for, at du synes om vores gode og hurtige service, som vi går meget op i 🙌 Vi håber at se dig igen en anden gang.

Classificada 5 em 5 estrelas

Havde købt nogle deals hvor…

Havde købt nogle deals hvor værdikoderne ikke virkede. De var så flinke at de tasterne ordrene ind for os. Afhentede ordrene i dag.
Virkelig god service.

20 de fevereiro de 2023

Hej Hans,

Tusind tak for de 5 flotte stjerner ⭐⭐⭐⭐⭐

Vi er glade for at høre om din gode oplevelse med os og vi håber at se dig snart igen 😊

Helt perfekt

Bestilte fra siden torsdag, blev afhentet af fragtfirma fredag, og modtaget i dag lørdag👍

Helt perfekt, og lynhurtig, kan kun anbefales

10 de fevereiro de 2023

Hej Rasmus,

Vi takker mange gange for de 5 flotte stjerner ⭐⭐⭐⭐⭐

Hvor er det skønt at høre, at du har oplevet hurtig levering - Vi glæder os til at se dig igen 😊

Classificada 1 em 5 estrelas

Købte en juleskik pakke gennem…

Købte en juleslik pakke gennem sweetdeal. Varen dukkede aldrig op.
Indsigelse gennem bank ikke muligt da sweetdeal har fraskrevet sig nogen form ansvar, som lægges over på deres samarbejdspartner.….. Sjoppii….. så ingen vare, og ingen penge retur….Føj……

18 de dezembro de 2022

Totalt svindelfirma. Køb der IKKE

Opdatering..
Bestilte varer starten af november og fik dem først leveret 5 uger senere. Dvs. kun nogle af varerne. Men selv om de ikke kan levere resten, har de alligevel trukket alle pengene. Ingen reagerer, når jeg skriver til dem for at få penge tilbage. Eneste melding er en seddel i pakken, hvor de skriver, at jeg ikke vil modtage resten af af varerne. Ordre #SJ10000001091

15 de dezembro de 2022

Hej Niels,

Vi er virkelige ærgerlige over denne anmeldelse omkring din oplevelse.

Svindel er noget vi tager stor afstand til - Vi kan dog læse os til at du har været lidt uheldig med din ordre. Vi behandler ikke sager herinde. Er din sag ikke løst? kontakt os endelig på https://sjoppii.com/dk/contact/ så vi kan hjælpe dig.

Classificada 4 em 5 estrelas

Lækkert slik, men lang leveringstid

Jeg har bestilt en deal med 2 kasser juleslik. Det er en super kasse slik, men den var lang tid undervejs. Jeg har flere gange haft fat i kundeservice. I første omgang fordi mine værdibeviser på dealen ikke fungerede, og i anden omgang fordi jeg ikke kunne forstå jeg ikke hørte noget vedr forsendelsen. Kundeservice har svaret lynhurtigt, venligt og hjælpsomt på mine mails, så derfor de mange stjerner trods en lang proces :-)
Der gik 2 uger fra jeg havde bestilt levering til jeg modtog kasserne, og på intet tidspunkt hørte jeg fra transportøren. Det gør at man bliver lidt usikker på om pakkerne er forsvundet i systemet.

29 de novembro de 2022

Resposta da Sjoppii

Tak for din anmeldelse, Anja!
Vi er glade for at juleslikket er klar til at ramme slikskålen 🎄

Dødsyg forretningsmodel..

Dødsyg forretningsmodel... hvor der ikke oplyses om fragt .......

9 de novembro de 2022

Hej Michael,

Tak for din anmeldelse, selvom den er noget "ærgerlig".

Når man bestiller varer via Sjoppii.com, bliver man holdt informeret omkring ordrens samlede vægt samt anslået fragtpris - dette opdateres for hver vare man lægger i sin indkøbskurv.
Du finder mere info her: https://sjoppii.com/dk/fragt-og-levering.

Mvh. Lars fra Sjoppii

hej med jer

hej med jer.
må godt nok sige at jeg føler jeg er blevet taget med bukserne nede.
har bestilt to ordre med den lille julepakke hos jer.
efterfølgende finder jeg ud af, at man skal betale for emballage, emballage af hvad?
ud over det kommer der fragt pris på. har betalt for 2x emballage, 2x fragt, utrolig at man ikke kan bestille det samlet.
igen føler man sig taget i måsen.
godt jeg ikke bestilte alle dem jeg egentlig ville ha bestilt. jeg er selv erhvervsdrivende på 22. år. ville have haft bestilt til kunder og personale
men det er godt nok et firma jeg aldrig skal handle med igen.
jeg er så spændt på at se om jeg modtager varen, da vi ikke kan printe fragt seddel ud, før det afhentes hos jer.
det hele lugter godt nok af dårlig kundepleje.
modtager jeg ikke det bestilte, er det ikke sidste gang i har hørt fra mig.
vil fraråde andre at handle hos jer.
mvh
Misse Jensen

14 de novembro de 2022

Hej Misse Jensen,
Det var da en ærgerlig anmeldelse, og vi er kede af, at du er blevet overrasket over fragt og emballageomkostning.

Sjoppii påregner et gebyr for emballage på DKK 19,99. Det kan nok bedst sammenlignes med at betale for emballage (f.eks. en plastikpose) i en detailhandel - hos Sjoppii er beløbet dog fast, uanset antal "plastikposer".

Når man handler grænsevarer i Tyskland, er det et lovkrav, at varekøb og fragt skal være 2 separate køb. Derfor skal fragten bestilles særskilt, se hvordan her: https://sjoppii.com/dk/fragt-og-levering. Dette fremgår af kampagne-betingelserne hos Sweetdeal.

Det er normalt muligt at bestille flere ordre i samme fragtleverance, men det afhænger af hvilket fragtfirma der er valgt. Hvis du kontakter os på kundeservice@sjoppii.com med dit ordrenummer, kan vi undersøge det nærmere og evt. hjælpe med at ændre din fragtbestilling.

Mvh.

thanks great

9 de novembro de 2022

Resposta da Sjoppii

Thanks for your feed back Lars! It is highly appreciated as we aim to provide a nice experience. We work continuously to improve our processes.

Hienosti luonas.

13 de outubro de 2022

Kiitos palautteesta Ville 🎃
Mahtavaa että kaikki sujui hyvin ja olit tyytyväinen tilaukseesi. Tervetuloa uudelleen edullisille Saksan ostoksille!

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais