Jeg har købt der fra to gange nu (ikke den sidste), deres produkter er virkelig gode. Det er selvfølgelig vigtigt. Men der er også super service 😊
Leia as opiniões dos outros
5 stjerner er ikke nok, men er max jeg kan gi ! Mit liv med hovskægsheste blev så meget nemmere, da jeg begyndte at bruge deres produkter. Har heste med sunde ben og ingen hud irritation. Og Deres... Ver mais
Jeg bliver nødt til at komme med endnu en anmeldelse af Shireoil.dk På en højhellig påskedag skrev jeg til Ulla, for at få lidt råd og vejledning i forhold til deres Leg Oil Pasta. Jeg havde absolu... Ver mais
Fantastisk service og produkter samt hurtig levering. Jeg har behandlet både ekstrem tilfælde af hovskægsmider, muk samt mallanders og sallander med deres produkter. De virker enormt effektivt. Et sår... Ver mais
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
As pessoas também visitaram
Ringer og får varen med det samme i…
Ringer og får varen med det samme i collect
Nem og hurtig bestilling
Nem og hurtig bestilling. Varerene er som beskrevet.
Nem hjemmeside at finde rundt på samt få information om produkterne.
Gode produkter til gode priser.
God oplevelse
Skrev først en mail angående anvendelse af produktet: Leg Oil Mix og fik hurtigt og uddybede svar, tak.
Bestilte derefter produktet.
( den 11 og varen ankom den 13 )
Glæder mig til at se virkningen.
God service og produkter der virker til at have effekt
Fantastisk produkt
Hurtig levering, fantastisk produkt, jeg kan allerede efter få ganges brug se en bedring.
Så søde og hjælpsomme
Så søde og hjælpsomme. Erstattet en ødelagt vare, selvom det nok nærmere fra fragtfirmaet skyld.
Fantastisk service og vejledning
Fantastisk service og vejledning. Er allerede kæmpe fan af jeres Leg Oil. Den gør virkelig en forskel for hud, ben, man og hale 🐴❤️ Den er fremover fast inventar hos min Frieser og mig.
Fantastiske produkter
Fantastiske produkter. Hurtig levering.
Mine 7 Tinkere er storforbruger af shireoils produkter.
God vejledning om brug af produkter
Det er super gode produkter og services…
Det er super gode produkter og services er i top ligemeget hvilket problem man har
Nemt og hurtigt
Mega go service 😀
Altid god vejledning og behandling
Jeg blev opmærksom på jeres opslag på…
Jeg blev opmærksom på jeres opslag på Facebook og endelig er der produkter der egner sig til min hest en Irisk Cop med meget pelspleje. Nu glæder jeg mig til at tá produkterne i brug👍 dog kunne jeg ønske at der fulgte en ordentlig beskrivelse med produkterne.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.