Jeg har købt der fra to gange nu (ikke den sidste), deres produkter er virkelig gode. Det er selvfølgelig vigtigt. Men der er også super service 😊
Leia as opiniões dos outros
5 stjerner er ikke nok, men er max jeg kan gi ! Mit liv med hovskægsheste blev så meget nemmere, da jeg begyndte at bruge deres produkter. Har heste med sunde ben og ingen hud irritation. Og Deres... Ver mais
Jeg bliver nødt til at komme med endnu en anmeldelse af Shireoil.dk På en højhellig påskedag skrev jeg til Ulla, for at få lidt råd og vejledning i forhold til deres Leg Oil Pasta. Jeg havde absolu... Ver mais
Fantastisk service og produkter samt hurtig levering. Jeg har behandlet både ekstrem tilfælde af hovskægsmider, muk samt mallanders og sallander med deres produkter. De virker enormt effektivt. Et sår... Ver mais
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
As pessoas também visitaram
Et spørgsmål, hurtig svar, behandling igang
Jeg skrev for et spørgsmål om min hest, hurtig over en besked fandt vi en løsning(det var midt i ferien)
Her vil jeg faktisk gerne nævnte at kunden ik kun gik op i signe egne produkter, men et forslag til andet kom der faktisk først, jeg spurgte selv ind til et produkt jeg havde læst om /dette produkt valgte jeg
På grund af den meget sunde og gode vejledning
Jeg bestilte, varen pakket, sendt
Jeg var igen med behandling inden for 3 dage
Handler klart her igen
Hurtig svar, gode råd og produkter der virker
Tak for hurtige svar, gode råd, og produkter der virker.
Fantastik til sommereksem til islandsk hest
Jeg oplevet at produktet virket imod min 27 årlige islandskehests sommereksem .
Fantastiske produkter som virker og…
Fantastiske produkter som virker og hurtig levering
Det virker!
Jeg har købt itchbuster og det virker godt på noget der minder om mukrester foran på piben på bagbenet og selvom hesten ikke sparker af det kan man tydeligt mærke de er mindre sarte ved berøring når det forsvinder. Det virker også på det de af vores væddeløbsheste der får noget fedtet noget i hovedet, der nok er en slags regneksem. Det er let at anvende. Smøres på om området er vådt eller tørt en gang ugentlig. Det er væsentligt lettere end at skulle vaske og skrubbe og vente på det tørrer før det smøres ind hver dag. Jeg ville dog ønske man kunne købe en mindre dunk af det.
God service, hurtig levering og produkter i høj klasse som lever op til produkt beskrivelsen.
Altid super god service
Altid super god service, vejledning og super gode produkter.
Altid fantastisk vejledning!
Altid fantastisk vejledning!
Hurtig levering og lækre produkter SOM VIRKER! ☺️
Godt produkt Hurtigt levering 1 dag…
Godt produkt Hurtigt levering 1 dag fra jeg bestilte det . Mvh Pia
Super hurtig forsendelse
Super hurtig forsendelse. Har brugt produktet i 4 dage og der er allerede tydelig forbedring at se 😊💪
Dejligt sted at handle
Hurtig levering og dejlige produkter til heste med meget hovskæg
Enormt hjælpsomme
fantastisk produkt :-)
produkterne virker og der er venlig og god vejledning over telefonen. vi bruger dem både på en IC Samt en pPRE
Super tilfreds
Super tilfreds, hurtig behandling/ levering🙂og det ser også udstil produktet jeg købte virker👏
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.