Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Fra første skridt ind hos ShoeLine kunne jeg mærke positiv energi og varme. Hurtigt blev jeg imødekommet med et velkommen til og service på højt plan, der fik mig til at føle her ville jeg gerne være... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Rigtig god første gangs oplevelse. Min pakke kom meget hurtig og var pænt pakket ind osv. kan sagtens handle der igen. 😊

Classificada 5 em 5 estrelas

Kunne man give flere stjerner, havde jeg gjort det. SÅ god service! Jeg havde bestilt en frakke, leveringen gik virkelig hurtigt og derefter var jeg virkelig positivt overrasket. Man kan se Dian... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Fantastisk service. Havde skrevet min e-mail adresse forkert, og skrev til kundeservice sent om aftenen for at gøre opmærksom på dette - 10 min. Efter var den rettet, med en tilhørende sød besked. D... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de calçado
  2. Loja de acessórios de moda
  3. Loja de moda feminina

Escrito pela empresa

SHOELINE er en ægte familievirksomhed, der er drevet af mor og datter. Det har i mange år været en stor drøm at starte en fælles virksomhed, deraf salg af sko, tøj og livsstilsprodukter. Da chancen derfor bød sig for, pr. den 1/11-2022 at overtage den etablerede og anerkendte butik i Egedals Centret, så gik det pludselig hurtigt. Med Dianas sans for kvalitet/mode, Pernilles erfaring med Sociale Medier (uddannet Multimediedesigner) er vi overbeviste om, at vi kan tilbyde de helt rigtige varer til vores kunder VISION Det er vores ambition, at skabe en virksomhed med de bedste varer, den bedste kundeservice og de bedste muligheder for at handle.

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Service i top

Dejlig nem hjemmeside, og utrolig god service i form af hurtig forsendelse... :-)
Og en ekstra lille ting og en personlig hilsen med :-) Så meget fin service

23 de setembro de 2024

Kære Janni

Tusind tak for din fine 5-🌟 anmeldelse - den sætter vi meget stor pris på. Dejligt at høre, at du værdsatte vores service🤗

Tilfreds kunde

Tilfreds kunde
Jeg er meget tilfreds med købet og levering.
Bukserne var helt perfekte, indfriede forventningerne. Pakken med bukserne kom til den lovede tid. Jeg er glad og tilfreds kunde.
Kh Laila

16 de setembro de 2024

Kære Laila

Tusind tak for din fine anmeldelse - den er virkelig værdsat! 🤗 Vi er super glade for at høre, at alt var som forventet og at du havde en positiv oplevelse ved at handle hos os 🌸

Bedste service og medarbejdere

Bedste service og medarbejdere. skulle bruge noget hjælp til at vælge en kjole, og personallet var rigtig hjælpsomme. Kommer helt sikkert igen og en klart anbefaling herfra.

21 de setembro de 2024
Opinião espontânea

Kære Casper

Tusind tak for din så fine 5-🌟 anmeldelse - den værdsætter vi så meget! Vi er så glade for, at du havde en god oplevelse hos os og fandt den rette hjælp til at vælge det du søgte. Vi glæder os til at byde dig velkommen i butikken igen! 🤗

Super hurtig levering

Super hurtig levering. Bestilte fredag og pakken var fremme lørdag.

23 de agosto de 2024

Kære Louise

Tusind tak for din anmeldelse - den værdsætter vi super meget! Dejligt at høre om den hurtige levering & positive oplevelse ved at handle hos os 🌸

Classificada 5 em 5 estrelas

Dejligt oplevelse at modtage pakken…

Dejligt oplevelse at modtage pakken samt super hurtig levering ♥️

21 de agosto de 2024

Kære Kirsten!

Tusind tak for din anmeldelse - den er virkelig værdsat 🌸 Vi er super glade for, at høre om din positive oplevelse ved at handle hos os 💖

Classificada 5 em 5 estrelas

En butik man gerne vil besøge igen

Super fin butik med æstetikken i højsædet og den sødeste betjening 😊

23 de agosto de 2024

Kære Bente

Tusind tak for din super søde anmeldelse af vores butik - den betyder enormt meget for os🌸 Vi er glade for at du værdsætter vores betjening samt æstetik. 😍

Fuld tilfreds

Hurtig betjening. Alt OK

20 de agosto de 2024

Kære Aase

Mange tak for din 🌟-stjernede anmeldelse - den er meget værdsat.

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg har aldrig prøvet at bestille ude…

Jeg har aldrig prøvet at bestille ude fra ,hvor jeg bestilte om eftermiddagen og fik pakken næste dag 👍

23 de julho de 2024

Kære Gitte!

Tusind tak for din 5-🌟anmeldelse - den sætter vi meget stor pris på. Jeg er super glad for at høre om den hurtige levering samt din positive oplevelse ved at handle hos os.

Great shoes

Great shoes, Very friendly and excellent service!

25 de julho de 2024

Dear Simone!

Thank you so much for your kind review – we really appreciate it. We hope to see you again soon.💖

Smiling regards from Diana & Pernille

Super hurtig levering.

Super hurtig levering.
Havde knap trykket på knappen før der kom besked om, at pakken var på vej og dagen efter ankom den - ikke sidste gang jeg handler hos Shoeline:-)

17 de junho de 2024

Kære Kathrine!

Tusind tak for din fine anmeldelse - den sætter vi stor pris på 💖 Skønt at høre, at du havde en positiv oplevelse ved at handle ved os - det gør os super glade.

Virkelig god betjening og dialog

Virkelig god betjening og dialog
Samt hurtig betjening 👏
Og så havde de lige det jeg ledte efter 🙂

27 de maio de 2024

Kære Flemming!

Tusind tak for din postive 5-🌟 anmeldelse, den sætter vi stor pris på. Super dejligt at høre, at alt var som du ønskede.

Classificada 5 em 5 estrelas

Det var en solid indpakning og alt var…

Det var en solid indpakning og alt var i orden.

28 de maio de 2024

Kære Mogens!

Tusind tak for din anmeldelse - den sætter vi stor pris på 🌟Skønt at høre, at alt var i top da du modtog din pakke.

Absolut yndlings butik

Altid super sød betjening og service. Total søde piger. Min yndlingsbutik i egedal center 💖

27 de maio de 2024

Kære Anja

Tusind tak for din super søde anmeldelse - den sætter vi rigtig stor pris på! 💖 Vi er så glade for, at høre at vi er din foretrukne butik i Egedal Centret, det betyder meget for os ✨

En rigtig god oplevelse

En rigtig god oplevelse.
Meget fin hjemmeside, som også var meget overskuelig. Hurtig levering.

15 de maio de 2024

Kære Kristina!

Tusind tak for din anmeldelse - den sætter vi rigtig stor pris på 🌸Skønt at høre, at du værdsatte vores hjemmeside og levering.

Hurtig ekspedition

Hurtig ekspedition

21 de maio de 2024

Kære Lene!

Tusind tak for din 5-⭐️anmeldelse - den sætter vi rigtig stor pris på.

Hurtig og ukompliceret

Hurtig og ukompliceret. Er super glad for varen

15 de maio de 2024

Kære Tina

Tusind tak for din anmeldelse - den sætter vi stor pris på!

Vi er super glade for at høre om din positive oplevelse, og at du er glad for din vare🤩

Lynhurtig levering👍

22 de abril de 2024

Kære Hanna

Tusind tak for din anmeldelse - den sætter vi stor pris på 🤗

Smilende hilsner fra Pernille

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais