Het fijne aan dit soort verkopen is dat je meestal al online kan bekijken wat verkocht zal worden bij de "life" verkopen. Ik koop nog altijd liefst in een winkel, maar ik ben graag voorbereid, zo ver... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Ik kijk vooral uit naar de online verkoop van mijn lievelingsmerk (Mayerline) en heb al veel stukken gekocht aan hele scherpe prijs. Van de kwaliteit (en de maat) ben ik dus altijd zeker maar ook de l... Ver mais
Het leuke aan deze verkopen is dat je er nooit bedrogen buiten komt. Telkens ben ik verrast van hun aanbod en eerlijke prijzen met regelmatig onverwachtse kortingen op de al zo lage prijzen. Ik kan a... Ver mais
Prachtige deals, winkelbezoeken zijn goed georganiseerd door de sloturen die je kan aanvragen. On line eveneens goede koopjes. Heel veel acties met een variatie aan merken. Top
Informações sobre a empresa
Shopping Event Vip is de grootste en meest ervaren organisator van privéverkopen in België Al meer dan 10 jaar (sinds 2007) organiseert Shopping Event VIP jaarlijks tientallen fashion stockverkopen. Onze exclusieve samenwerking met succesmerken in de mode- en interieurwereld laat ons toe om hun producten aan sterk verlaagde prijzen aan te bieden. Bij ons vind je collecties van vorig(e) ja(a)r(en) maar gloednieuw, én van topkwaliteit. Onze organisatie, met hoofdkantoor in Brussel, bestaat uit een team van een 10-tal vaste medewerkers die instaan voor logistiek, marketing, communicatie en organisatie ter plekke op elke verkoop. Door de jarenlange samenwerking met kwaliteitsmerken en locaties hebben we een betrouwbare reputatie opgebouwd en verloopt elke verkoop nagenoeg vlekkeloos.
Informações de contacto
Bélgica
- shoppingeventvip.be
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Respondeu a 25% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 14 horas
Bloes niet geleverd en leugens door klantendienst
Ik kocht online een bloes van Xandres. Na meer dan een maand meldt Shopping Event Vip dat de bloes beschadigd toegekomen is en zij niet kunnen leveren. Dit is een grove LEUGEN want Xandres wilde deze niet leveren omdat de bloes ook nog in de huidige collectie zit. Juridisch gezien gaan ze in de fout. Lang moeten wachten om geld terug te krijgen en geen sorry of schadevergoeding. Zeer slechte klantendienst die niet antwoordt op vragen maar enkel naast de kwestie leugens neerpent.
Quick service
My order arrived really quick and was in excellent shape
Livraison rapidissime 😊
Top service⭐️
Top service⭐️
Heb een trolley van Eastpak online besteld en die werd geleverd de volgende dag.
Ultra snelle levering
Om 8 hr de bestelling geplaatst en om 12 hr thuis geleverd, en dat op een zondag. Een betere en snellere service is ondenkbaar. Top !!!
Twee kleedjes van Xandres besteld
Twee kleedjes van Xandres besteld, geld overgemaakt. We zijn een maand verder maar ik ontving nog geen enkel bericht van Shopping Event VIP, laat staan mijn bestelling. Ik hoop zo dat alles nog terecht komt. Ik stuurde een mail met het betalingsbewijs naar de firma. Cross my fingers.
Ik wacht nog altijd op mijn bestelling…
Ik wacht nog altijd op mijn bestelling van 2021. Destijds verschillende keren nagevraagd en geen antwoorde gekregen, geld kwijt, opgelicht…😞😞
Online shoppen niet zo goed als live event
Ik heb online besteld 2 weken geleden en het geld is ook al 2 weken van mijn rekening ... maar de levering kan tot 20 dagen nemen. Op andere sites gaat t geld ook dan pas van je rekening. Het schandalige is dat ze zelf hun goederen nog niet hadden gekregen bleek achterf in hun antwoord op mijn mail. MAW ze ontvangen je geld al 2 tot 3 weken voor ze zelf de spullen in hun bezit hebben ...
Live events daarentegen zijn top georganiseerd. Niets op te zeggen
Het is zo zalig om te weten dat je…
Het is zo zalig om te weten dat je vrouw en je dochters naar een verkoop van prima aantrekkelijke kledingsstukken gaan en nooit terugkeren zonder aankoop, integendeel altijd zeer interessante basics niet alleen for 'women' maar ook voor 'men' en dat tegen weggeefprijzen. Kan het aub elke week?
Amazing shopping experience
Amazing shopping experience, can only recommend!
Marchandises à des prix incroyable
Marchandises à des prix incroyable, équipe d’une gentillesse et d’un professionnalisme au top.
Merci Shoppingeventvip.be
J’ai acheté un pull anine bing pour ma…
J’ai acheté un pull anine bing pour ma copine à un prix imbattable et livré super vite! Je recommande vous ne trouverez pas moins cher pour des produits de marque
Je recommande
Je recommande, très belle marchandise et personnel au top 👌
Ventes et contact client exceptionnel
Les ventes sont toujours très intéressantes. Contact avec le client exceptionnel. Je recommande fortement, à ceux qui souhaitent faire de bonnes affaires !
Echt de moeite
De verkopen van Shopping Event VIP zijn echt de moeite: een groot aanbod waar je veel koopjes kan doen van bekende merken zoals Xandres, Bellerose, ... Prima organisatie!
Top service
Wat een service, ik had een kleedje besteld en er was geen lint bij. Na een mail te sturen hebben ze direct het lintje nagestuurd! Top service, zowel via mail die direct beantwoord wordt, zelf op een zondag , top service. Dank u 🙏 Magali voor de snelle reacties
Oplichterij?!
Bestelling niet gekregen! Al van 20 juni "onderweg" en trackibg website in het Chinees!!!
Phising
Phising! Opletten; ze nemen geld van je rekening en zeggen dat er geen bestelling geplaatst is en leggen de fout bij je bank!
Geld kwijt en geen bestelling!

Resposta da Shopping Event VIP
Prachtige aankopen voor een mooi…
Prachtige aankopen voor een mooi prijsje.