Shoppingvogner.no Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

4,6

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg kjøpte en svart Delsey Egoa Stor Duffelbag med hjul 103 Liter. Jeg har ikke testet den ennå men bagen er veldig fin, ser solid ut og er helt som forventet. Jeg nevner også at jeg fikk den kun ett... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Beste servise jeg har fått fra shoppingvogner.no . Skulle bestille hjemme levering , men betalt jeg direkte uten sjekke leveringsmåter . Så sende jeg e-post til kundeservice . Da fått jeg raskt tilb... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Kjøpte før jul en veldig flott toilettvæske i skinn av den rette størrelsen for alt ein trenger på weekendtur eller lengre ferie. Kvaliteten er utmerket og ikke minst prisen for dette produktet er v... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Første gang jeg handler her, valgte butikk pga best pris på bestillingstidspunkt. Bestilte koffert i "julerushet" en formiddag samme uke som julaften med levering til post i butikk. Kofferten dukket... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de malas e malas de viagem

Escrito pela empresa

Shoppingvogner har et bredt utvalg trillebager, kofferter, sekker, vesker, lommebøker og kortholdere - Kjente merkevarer, god kvalitet og gode priser! Kjøp på nett, velg hent i Kongsvinger - eller få varene sendt hjem!

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Todas as opiniões

0 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Praktisk handlevogn

Flott, stødig og lett handlevogn. Gode hjul og lett å manøvrere.

29 de setembro de 2023

Resposta da Shoppingvogner.no

Hei Bjørn, så hyggelig å høre at du er fornøyd med den nye handlevognen din. Takk for at du tok deg tid til å sende oss en tilbakemelding. God helg! Med vennlig hilsen shoppingvogner.no

Classificada 4 em 5 estrelas

Rask levering

16 de setembro de 2023

Resposta da Shoppingvogner.no

Hei Gunnå, flott at du er fornøyd med leveransen fra oss. Takk for at du tok deg tid til å sende oss en tilbakemelding. God helg! Med vennlig hilsen shoppingvogner.no

Veldig kjapp levering

Veldig kjapp levering. Måtte bytte et av produktene pga. størrelse og det fungerte helt smertefritt det også.

3 de outubro de 2023
Opinião espontânea

Resposta da Shoppingvogner.no

Hei Ståle, flott at du er fornøyd med leveranse og bytting. Takk for at du tok deg tid til å sende oss en tilbakemelding. Med vennlig hilsen shoppingvogner.no

Classificada 2 em 5 estrelas

Returmerkelapp burde fulgt med transporten.

En returmerkelapp burde rutinemessig følge med hver forsendelse slik at kunden kunne bli spart for å ta kontakt.
Det var ikke mulig å oppnå kontakt pr tlf. Etter 1 purring pr epost ble det til slutt mottatt en returmerkelapp til kofferten som var bestilt ett nummer for stor.

26 de setembro de 2023

Resposta da Shoppingvogner.no

Hei Kjell, vi sendte deg en returetikkett 28.09, som du påsto du ikke hadde mottatt. En ny ble sendt i dag kl. 0825. Med vennlig hilsen shoppingvogner.no

Classificada 5 em 5 estrelas

Enkelt å bestille og rask levering

Enkelt å bestille og rask levering. Helt etter boka😊👍🏻

25 de setembro de 2023

Resposta da Shoppingvogner.no

Hei, så hyggelig at du er fornøyd med nettbutikken vår og leveransen fra oss. Takk for at du tok deg tid til å sende oss en tilbakemelding. Med vennlig hilsen shoppingvogner.no

God service!!

23 de setembro de 2023

Resposta da Shoppingvogner.no

Hei Kirsti, så flott at du er fornøyd med servicen vår. Takk for at du tok deg tid til å sende oss en tilbakemelding. Med vennlig hilsen shoppingvogner.no

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg bestilte varen på fredag og på…

Jeg bestilte varen på fredag og på lørdag ble den levert! Utrolig raskt!!

22 de setembro de 2023

Resposta da Shoppingvogner.no

Hei Anna, flott at du er fornøyd med leveransen fra oss. Takk for at du tok deg tid til å sende oss en tilbakemelding. Med vennlig hilsen shoppingvogner.no

Rask og problemfri handel

Rask og problemfri handel. Gunstige priser.

21 de setembro de 2023

Resposta da Shoppingvogner.no

Hei Pål, hyggelig å høre at du er fornøyd med handelen du gjorde hos oss. Takk for at du tok deg tid til å sende oss en tilbakemelding. Med vennlig hilsen shoppingvogner.no

Classificada 5 em 5 estrelas

Super rask og effektiv forsendelse

Super rask og effektiv forsendelse. Innpakning av det jeg bestilte var genial.

21 de setembro de 2023

Resposta da Shoppingvogner.no

Hei, så bra at du er fornøyd med forsendelsen fra oss. Takk for at du tok deg tid til å sende oss en tilbakemelding. Med vennlig hilsen shoppingvogner.no

God service

20 de setembro de 2023

Resposta da Shoppingvogner.no

Hei Amoako Daniel, så hyggelig å høre at du er fornøyd med servicen vår. Takk for at du tok deg tid til å sende oss en tilbakemelding. Med vennlig hilsen shoppingvogner.no

Utmerket service fra Rune

Utmerket service fra Rune, veldig gode produkter og pris. Jeg anbefaler deg å besøke bedriften

18 de setembro de 2023

Resposta da Shoppingvogner.no

Hei Marcelo, hyggelig å høre at du er fornøyd med produktene og servicen vår. Takk for at du tok deg tid til å sende oss en tilbakemelding. Med vennlig hilsen shoppingvogner.no

Bestilling av paraply

Bra beskrivelse og bilder av paraplyene, og rask levering av varen etter bestilling.

22 de setembro de 2023

Resposta da Shoppingvogner.no

Hei Heidi, flott at du er fornøyd med informasjonen i nettbutikken vår, og leveransen av varen. Takk for at du tok deg tid til å sende oss en tilbakemelding.

Classificada 5 em 5 estrelas

Veldig raskt ekspedert og levert.

19 de setembro de 2023

Resposta da Shoppingvogner.no

Hei Øivind, hyggelig å høre at du er fornøyd med leveransen fra oss. Takk for at du tok deg tid til å sende oss en tilbakemelding. Med vennlig hilsen shoppingvogner.no

God service og kjempefornøyd

God service

7 de setembro de 2023

Resposta da Shoppingvogner.no

Hei, så hyggelig å høre at du er fornøyd med servicen vår. Takk for at du tok deg tid til å sende oss en tilbakemelding. Med vennlig hilsen shoppingvogner.no

Produkter med høy kvalitet

Produkter med høy kvalitet. Raskt levert

18 de setembro de 2023

Resposta da Shoppingvogner.no

Hei, hyggelig å høre at du er fornøyd med varen og leveransen fra oss. Takk for at du tok deg tid til å sende oss en tilbakemelding. Med vennlig hilsen shoppingvogner.no

Veldig bra opplevelse

Veldig bra opplevelse. Topp kundebehandling.

6 de setembro de 2023

Resposta da Shoppingvogner.no

Hei Tone, flott at du er fornøyd med servicen og handelen du gjorde hos oss. Takk for at du tok deg tid til å sende oss en tilbakemelding. Med vennlig hilsen shoppingvogner.no

Rask levering

Rask levering, bra proudukt. Knirps paraplyen virker vellaget men jeg har ikke testet da den er en gave.

17 de setembro de 2023

Resposta da Shoppingvogner.no

Hei Per, flott at du er fornøyd med leveransen fra oss. Håper at gaven faller i smak!

Superrask service

Superrask service, flott trillebag!

14 de setembro de 2023

Resposta da Shoppingvogner.no

Hei Anne, hyggelig å høre at du er fornøyd med trillebagen og leveransen fra oss. Takk for at du tok deg tid til å sende oss en tilbakemelding. Med vennlig hilsen shoppingvogner.no

Utrolig raskt levert

Utrolig raskt levert. 2 dager etter bestilling ble den levert på døren.

12 de setembro de 2023

Resposta da Shoppingvogner.no

Hei Merethe, så bra at du er fornøyd med leveransen fra oss. Takk for at du tok deg tid til å sende oss en tilbakemelding. Med vennlig hilsen shoppingvogner.no

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais