Oneerlijke webshop !!!! Retour wordt nooit netjes afgewerkt indien het item je niet bevalt. Zij sturen valse fotos naar klarna zodat je retour niet aanvaard wordt. Ook geen andere contactgegevens... Ver mais
Ruilen is een enorme opgave. Er is nauwelijks contact met de shop te krijgen en na weken wordt je retourpakket gewoon niet opgehaald. Op berichten wordt niet gereageerd. Zo zijn t dure onbruikbare s... Ver mais
J'ai acheté des bottillons qui s'avèrent trop petits. J'ai essayé de les renvoyer, pas moyen et pas de réponse au 2 mails envoyés. J'aurais dû regarder les avis avant. Une étoile est encore de trop !!... Ver mais
Retour gemaakt en geen terugbetaling op hun initiatief. Meermaals gemaild om dit te melden. Na melding een maand later nogmaals gemeld. Dan enkele dagen later terugbetaling ontvangen. Minus verzendk... Ver mais
Respondeu a 17% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 48 horas
J'ai acheté des bottillons qui s'avèrent trop petits. J'ai essayé de les renvoyer, pas moyen et pas de réponse au 2 mails envoyés. J'aurais dû regarder les avis avant. Une étoile est encore de trop !!!!
Reageren niet op vragen,mail.behalve voor de koop,dan snel.
J'aurais dû lire les avis avant de m'engager sur un prix alléchant,
Aucune réponse à différents mails, renvoi suivant les instructions : colis refusé et retourné
Résultat j'ai payé un article qui ne me va pas sans possibilité de le retourner
In november laarzen besteld. Meerdere keren gemaild en nog steeds niets binnen. Er wordt niet eens gereageerd.
Bestelling keurig ontvangen. Alleen nu ik het retour wil sturen krijg ik weinig reactie. Ik wacht op een retourformulier maar ik krijg op geen enkele mail die ik stuur geen gehoor meer. Schandalig! Ik zit nu met schoenen die ik niet wil en wil mijn geld terug.
Ik denk dat het verstandig is om allemaal aangifte te doen van oplichting. Mijn vrouw heeft twee jassen besteld en betaald maar tot nu toe niks gehoord, ze reageren nergens op.geloof mij maar op mijn woord ik laat ze hier niet mee wegkomen.
2 spijker jumpsuit besteld krijg er maar 1 heb al gemailt krijg geen antw wel betaald maar nr 3 mag ik naar fluiten ben ik bang voor
Ix niet de 1e keer krijg nog steeds 80 euro terug voor een tuniek die niet geleverd is
Wou ze nog een kans geven maar dat is nu wel voorbij om eerlijk te zijn
This business is a total scam, first they say your order is out of stock, then that it was delivered and you were not there, then that they will issue a refund that is never being processed. It's been now a month that I am chasing them with no results and finally I will go through legal ways. Do not trust this company and NEVER buy from them!

Resposta da Sibellefashion
Het bedrijf heeft mijn bestelling niet kunnen leveren ,zoals beloofd hebben ze mijn bedrag terugbetaald .met dank👍👍👍
Ik heb 4 weken geleden laarzen besteld nooit geen verzendstatus gekregen krijg geen contact Dus waarschijnlijk ben ik mijn geld kwijt

Resposta da Sibellefashion
Mijn bestelling nooit ontvangen. Steeds excuses dat er schoenen niet in stock zijn en dat je andere mag kiezen. Dan na heel wat gemail naar de klantendienst nooit meer antwoord gekregen. Dit is een fraude ! Zeker niet bij kopen !
Ik heb hier schoenen gekocht,retour gestuurd en nooit mijn geld terug gekregen! Smerige oplichters zijn het!
Wat een waardeloos bedrijf.
2 maanden geleden jurken besteld: tot op de dag van vandaag geen jurken en geen antwoorden op mijn mail.
Telefoon wordt gemakshalve helemaal niet opgenomen .
Herhaaldelijk gevraagd mijn geld terug te storten: ook niet.
Mijn advies: bedrijf links laten liggen en niet proberen te bestellen
Commande du 9 juillet non reçue ! pas de réponse à mes messages malgré plusieurs relances! escroquerie de 60 € pour des articles non reçus !! j'ai porté plainte ce sont des escrocs !!
De bestelling ging vlot en de communicatie ook. De bestelde kleedjes komen goed verpakt aan. En zijn van goede kwaliteit. Ik vraag een retour aan voor 2 kleedjes. Ik krijg een retourticket opgestuurd. Ik verpakt de kleedjes hoe ze zijn aangekomen en ga naar het postkantoor om ze terug te zenden. Hier krijg ik te horen dat het retourticket al gebruikt is. Dus ik kan het niet gebruiken. Thuis meteen gemaild, geen antwoord meer te krijgen. Niet via het info mailadres en niet op de reactie van de mail met het retourticket. Ondertussen al 1,5 maand verder en meerder pogingen tot contact en nog steeds geen antwoord.
100% scam. Or 99%...
My order did not arrive until I called them multiple times (after searching through internet for their phone number that is not mentioned on their website, and they do not reply to mails). I got a lousy excuse why the delay and a promise that the package would be sent that day latest.
They did send the package that day but only sent HALF of my order promising the other half would be sent the next day or the day after latest. They did not. Ever since they do not reply to mails, nor phone calls.
It's been 8 weeks.
Think before you buy.
Dat een artikel te klein is, dat ligt niet aan de verkoper. Hoe ze omgaan met retourzendingen wel! Ik heb hen herhaaldelijk moeten contacteren om überhaupt een retourlabel te ontvangen. Vervolgens heeft het meer dan een maand geduurd voordat de terugbetaling is verwerkt — en pas na vijf keer aandringen van mijn kant!
Hoewel ik begrip kan opbrengen voor eventuele overmacht (de verhuis, het internet probleem), had ik op zijn minst een heldere en eerlijke communicatie verwacht of toch minstens antwoord op herhaaldelijke mails en berichten. Die ontbrak helaas volledig, wat deze situatie onnodig frustrerend heeft gemaakt.
Het is onacceptabel dat een terugbetaling — waar klanten recht op hebben — meer dan een maand op zich laat wachten! Een excuus bleef daarbij ook volledig uit.
niet bestellen !! ik heb mijn bestelling nooit gehad ik heb 4 keer gemaild en krijg gewoon geen atwoord !!
Une honte, aucune réponse a mes différents mails.
Robe achetée le 2 juin, nous sommes le 27 juillet et toujours pas de livraison ni de remboursement, bien sûr.
Que faut il faire pour n'avoir qu'un simple retour du service client?
Site a fuir absolument
NIETS BESTELLEN, Of met kopersbescherming via Paypal. Dat heb ik uit zekerheid gedaan. Want je bestelling wordt niet geleverd. En als je wat vraagt middels mail, krijg je ook geen antwoord. Sibelle Fashion lekker overslaan in je leven.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.