Købte et tørredækken, som måtte byttes pga størrelsen og det var den nemmeste ombytning. Så snart jeg sendte dækkenet retur, var den næste på vej. Fantastisk ombytning og ingen problemer herfra 🤩
A empresa respondeu
Virkelig god pasform, størrelsen passede perfekt ud fra måleskemaet til min Aussie. Jeg er virkelig overrasket over effektiviteten, hun tørrer så hurtigt. En klar anbefaling herfra :)
A empresa respondeu
Jeg er stor fan af Siccaro tørdækken 🙌🏻 Jeg har en Golden Retriever🦮 og en Labrador🐕🦺 som begge har hver 2 stk tørdækken. Nu også hver et Rainforce dækken. Vi har dem fordi de virker!... Ver mais
A empresa respondeu
Købte et lækkert hundedækken i str. XXL til min schæferhund og har været super tilfreds med dets tørre evne efter en tur på stranden... Hurtig forsendelse og super kundeservice. Kan kun anbefa... Ver mais
A empresa respondeu
Siccaro are the creators of the superabsorbent dog drying coats that use the innovative Wet2Dry-tech and odour-reducing bamboo for fast and efficient drying of wet dogs.
Dinamarca
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Respondeu a 83% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de um mês
En klar anbefaling herfra :)

Resposta da Siccaro
Super godt produkt, holde hvad det lover - tør på 15 minutter.
Flot design og lækker kvalitet.
God pasform som min hund er glad for at have på.
Kan kun anbefales.

Resposta da Siccaro
Jeg har købt flere dækkener, da jeg syndes det er de bedste tørre dækkener man kan få.

Resposta da Siccaro
God service, hunden kan bevæge sig frit med tørre dragten på . Fede farver og mønster på dragten.

Resposta da Siccaro
Nemt at finde ud af størrelse, god vaskeanvisning, godt produkt som tørrer hunden hurtigt og hurtig levering. Kan kun anbefales

Resposta da Siccaro
Bestilte tørredækken, som blev leveret dagen efter. Perfekt pasform str. XL (har en korthåret hønsehund). Glæder mig til at tage det i brug.
Har købt 2 tørredækner til min kommende hvalp i to størrelser, så jeg har til et stykke tid. De virker så lækre og er så flotte i den røde farve.
Jeg kan med erfaring varmt anbefale Siccaro tørredækken og tørremåtte. Jeg har købt 2 stk. af hver produkt og er meget tilfreds med produkterne. Funktion og holdbarhed er i top. Det samme er købeoplevelsen på hjemmesiden.

Resposta da Siccaro
Hurtig forsendelse og super kundeservice.
Kan kun anbefales ‼️‼️‼️
⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ herfra

Fantastisk tørredækken til min cavalir king Charles 🤩

Resposta da Siccaro
Lækker kvalitet og så passer størrelsen og syning perfekt til min hun.

Resposta da Siccaro
Super hurtig levering. Jeg har flere supreme pro tørredækner, kvaliteten er i top, og de fungerer super godt, og der er godt der er kommet lynlås ved halsen. L+ passer godt til min forholdsvis høje FT springer.

Jeg er stor fan af Siccaro tørdækken 🙌🏻
Jeg har en Golden Retriever🦮 og en Labrador🐕🦺
som begge har hver 2 stk tørdækken.
Nu også hver et Rainforce dækken.
Vi har dem fordi de virker!
Fordi de tørrer hundene på 15 minutter ingen sur lugt af hund i bilen og i huset.
Vi bruger dem sommer og vinter🐾 efter badeture på stranden, på campingpladsen og efter gåtur i regn ☔️ De beskytter vores 🐕🦺🦮 for dannelse af hotspot og ikke mindst de holder vores hunde varme 🤗
Service hos Siccaro er i top, mine dækkener var afsendt efterfølgende dag 📦 og klar til modtagelse på 2 dagen efter bestilling

Resposta da Siccaro
Kan sige både min hund og jeg er tilfreds med købet Basse elsker at få den på når han er våd

Resposta da Siccaro
købte en tørredragt til vores golden retriever og vi er rigtig glade for den, den er virkelig god, kan varmt anbefale den.

Resposta da Siccaro
Jeg fik købt en al for stor regnjakke til min hund, men servicen omkring retur var super tilfredsstillende! Jeg valgte at ombytte den til en mindre størrelse og jeg er virkelig glad for produktet (hunden er også 😄). Vil klart købe fra dem igen.

Resposta da Siccaro
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.