Är så nöjd med otroligt fina smycken samt smidig beställning och snabb leverans. Nu hoppas vi bara att dottern som tar studenten om några veckor också blir nöjd. (Det blir hon!)
Leia as opiniões dos outros
Sif Jakobs smycken är ursnygg design, solida material samt känns bara väldigt lyxiga....köpte två halsband att bära tillsammans till festklänningen och jag blev riktigt nöjd, de var ännu finare i ver... Ver mais
Fantastisk service att göra en retur och få byta storlek på en ring jag köpte när jag besökte Danmark! Otroligt bra och proffsig kundservice med snabba svar! Fullkomligen älskar min ring och sorti... Ver mais
Informações sobre a empresa
Sif Jakobs Jewellery designar och producerar prisvärda lyxsmycken av högsta standard och kvalitet med ett modernt uttryck. Sif Jakobs smycken har en minimalistisk lyxig känsla i kombination med en elegant personlig stil. Arbetet formas av en bakgrund inom nordisk design och hantverk. Sedan lanseringen av Sif Jakobs Jewellery 2009 har varumärket vuxit snabbt och visas regelbundet i populära mode- och livsstilsmedier. Sif Jakobs unika och förtrollande mönster omfamnas nu av mode- och smyckesbutiker över hela världen och varumärkets internationella fansen fortsätter att expandera. Let yourself shine...
Sif Jakobs Jewellery

- Let Yourself Shine
- Our jewelry is exclusive, classically elegant, and enhances the beauty of every woman. Handmade in the highest quality, available in different colors and sizes for a glamorous look.
Gratis Frakt på alla Beställningar
Gratis Frakt på alla Beställningar över 699 kr.
Informações de contacto
Mesterlodden 23, 2820 , Gentofte, Dinamarca
- 0045 33 93 77 77
- online@sifjakobs.com
- sifjakobs.se
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Respondeu a 77% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 14 horas
Även om det var nedsatta priser så var…
Även om det var nedsatta priser så var stenarna olikfärgade det borde framgått vid beställningen, ärligare mot oss kunder det tjänar ni på. Dock var leveransen snabb.
Jättefina och bra kvalitet.
Exceeded my expectations.
Jag fick silver istället guld
Jag fick silver istället guld, som jag hade beställd

Resposta da Sif Jakobs Jewellery
Snabbt och fint inslaget.
Tack för snabb leverans.
Har köpt mycket från Sif Jakobs
Har köpt mycket från Sif Jakobs. Bäst kundservice, alltid trevliga, lösningsorienterade och snabba svar. Min absoluta favoritbutik just nu!!
Gives me a luxurious experience with an…
Gives me a luxurious experience with an easy access and a smooth delivery.
Jag älskar min klocka!
Det som inte är bra med armbandet är…
Det som inte är bra med armbandet är att det fastnar i kläderna. Det hakar i mellan stenarna.

Resposta da Sif Jakobs Jewellery
Snabba leveransen
Snabba leveransen, möjlighet att byta efter 30 dagar finns också. Mycket fina och lux klassiga smycke.
Harmonierar inte.
Jag köpte örhängena i silver med sickoner och guldfärgad länk. Tyvärr matchar färgerna inte varandra – de harmonierar inte. Den guldfärgade länken drar istället åt kopparfärgad ton, vilket gör att helhetsintrycket inte blir som förväntat. Iövrig gillar jag sif jakobs och har 4-5 par örhängen
Jättefin ring!
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.