Sif Jakobs Jewellery  Opiniões 453

TrustScore: 4.5 em 5

4,4

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Är så nöjd med otroligt fina smycken samt smidig beställning och snabb leverans. Nu hoppas vi bara att dottern som tar studenten om några veckor också blir nöjd. (Det blir hon!)

Classificada 3 em 5 estrelas

Jag köpte örhängena i silver med sickoner och guldfärgad länk. Tyvärr matchar färgerna inte varandra – de harmonierar inte. Den guldfärgade länken drar istället åt kopparfärgad ton, vilket gör att hel... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Fantastisk service att göra en retur och få byta storlek på en ring jag köpte när jag besökte Danmark! Otroligt bra och proffsig kundservice med snabba svar! Fullkomligen älskar min ring och sorti... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Ourivesaria

Sif Jakobs Jewellery designar och producerar prisvärda lyxsmycken av högsta standard och kvalitet med ett modernt uttryck. Sif Jakobs smycken har en minimalistisk lyxig känsla i kombination med en elegant personlig stil. Arbetet formas av en bakgrund inom nordisk design och hantverk. Sedan lanseringen av Sif Jakobs Jewellery 2009 har varumärket vuxit snabbt och visas regelbundet i populära mode- och livsstilsmedier. Sif Jakobs unika och förtrollande mönster omfamnas nu av mode- och smyckesbutiker över hela världen och varumärkets internationella fansen fortsätter att expandera. Let yourself shine...

Sif Jakobs Jewellery

Let Yourself Shine
Our jewelry is exclusive, classically elegant, and enhances the beauty of every woman. Handmade in the highest quality, available in different colors and sizes for a glamorous look.

Gratis Frakt på alla Beställningar

Gratis Frakt på alla Beställningar över 699 kr.

Njut av gratis leverans på alla beställningar över 699 kr. Utforska våra finaste smyckesamlingar.

Informações de contacto

4,4

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

453 opiniões

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Respondeu a 77% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

Resposta da Sif Jakobs Jewellery

Dear Mai-Lis, thank you for your review. It is always a pleasure to read about our customers’ satisfaction and their joy with the jewelry. We are delighted to read this. Wishing you a great day.

Classificada 3 em 5 estrelas

Produkterna är fina

Produkterna är fina. Erbjudandena har varit bra förutom att det ej fungerat med gratis frakten. Bemötande bra och rättelse av erbjudande blev bra till sist.

25 de novembro de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Ert handhavande av min order kunde…

Ert handhavande av min order kunde gjorts på ett mycket bättre.

21 de novembro de 2025

Resposta da Sif Jakobs Jewellery

Hej Sophia, vi er kede af hvis din oplevelse hos os ikke har været tilfredsstillende. Som vi har skrevet om på mail, er du modtaget det du bestilte. Du er altid velkommen til at kontakte os igen, hvis der skulle være det mindste. Du ønskes en god dag.
Mvh. Emilie fra Sif Jakobs.

Classificada 5 em 5 estrelas

Enkelt, elegant och det där lilla extra!

Webbshopen är inte bara trevlig och elegant, utan också väldigt enkel att beställa från. Bra leveransavisering och sen - fantastiskt att öppna den snygga förpackningen med silkespapper och eleganta boxar. Supernöjd <3

14 de novembro de 2025

Lyxig kvalitet!

Sif Jakobs smycken är ursnygg design, solida material samt känns bara väldigt lyxiga....köpte två halsband att bära tillsammans till festklänningen och jag blev riktigt nöjd, de var ännu finare i verkligheten...ändå är nätbutiken mycket bra med utmärkt bild och textmaterial.
Kommer handla där igen....

29 de setembro de 2025

Snabb och professionell service

Snabb o professionell service, otroligt bra kvalitet på produkter och allmänt toppen bemötande! Rekommenderas starkt!! Kommer absolut handla av dessa igen !

19 de setembro de 2025

Dear Kyle,
Thank you for your review. We're delighted to hear that you're happy with the piece of jewellery and with your ordering experience. We look forward to assisting you again.
Wishing you a great day.

Classificada 5 em 5 estrelas

Snabb leverans och fin presentation

Fantastiskt vacker klocka i snygg presentförpackning. Lycklig och mycket nöjd fru. :)
Snabb och okrånglig leverans.
Ytterförpackningen hade dock gått sönder och var intryckt på ena sidan, men innehållet hade klarat sig.

5 de setembro de 2025

Dear Daniel,
Thank you for your kind review. We're happy to hear how pleased you are with the watch, and it's wonderful that your wife liked it too. We look forward to assisting you again.
Wishing you a great day.

Mycket nöjd

22 de agosto de 2025

Dear Beata,
We are happy to hear about your satisfaction. We wish you a good day.

Classificada 5 em 5 estrelas

Otroligt snabb leverans och ringen blev…

Otroligt snabb leverans och ringen blev som vi förväntade oss när vi såg den på er hemsida. Kanon +++++

27 de agosto de 2025

Dear Joachim,
Thank you for your kind review. We’re happy to hear about your experience with the delivery and the piece of jewellery. We look forward to assisting you again. Wishing you a great day.

Classificada 5 em 5 estrelas

Snabb och korrekt leverans!

Snabb och korrekt leverans!
Enkelt och smidigt byte!

12 de agosto de 2025

Dear Sofie,
We are happy to read your review. It's wonderful to hear about your experience and satisfaction with your purchase. We look forward to assisting you again. Wishing you a great day.
Emilie from Sif Jakobs.

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.