Przewoźnik oferuje WiFi którego nie ma gdy się chcemy połączyć jasno pisze że brak dostępu co jasno ukazuje brak przyłącza z siecią co przewoźnik musi wiedzieć bo na urządzeniu z IOS się wyświetla że... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
28 marzec podróż z Savona do Inowroclaw na tej trasie od jakiegoś czasu nie ma pilota,nie ma kto zrobić coś ciepłego do picia,nie ma przerw,w ciągu całej podróży dwie przerwy po 15 minut.Porazka przys... Ver mais
Bus do Słubic. Toaleta działa, gniazdka też ale za to że nie ma WiFi powinniście oddawać połowę pieniędzy za bilet. Jedni nie mogą korzystać w całe a Ci co leca na swoich pakietach danych muszą płacić... Ver mais
Najlepsza pilotka P.Basia trasa z Włoch do PL 11.04.26 brak adekwatnych słów aby wyrazić uznanie :delikatna,kobieca,uprzejma to jest przykład idealnej pilotki !Pani zdecydowanie zasługuje na wyróż... Ver mais
Informações sobre a empresa
Informação fornecida por diversas fontes externas
Atrakcyjne ceny i wieloletnie doświadczenie - jesteśmy liderem międzynarodowych przewozów autokarowych w Polsce. Sindbad - podróżuj z nami!
Informações de contacto
Działkowa 4, 46-020, Opole, Polónia
- sindbad.pl
Jak zawsze wszystko OK
Jak zawsze wszystko OK. Ostatnio niestety trafiłem na miejsce na samym tyle, jest tam 5 foteli lecz miejsca tylko na 4 osoby. Uważam że nie powinni się sprzedawać tam 5 miejsc aby uniknąć nieporozumień.
Poza tym fatalnym miejscem to do reszty nie można się przyczepić. Kierowcy i pilotka OK. Punktualność tak jak na drodze, kto jeździ ten zrozumie.
Mega niewygodne fotele a miało być…
Mega niewygodne fotele a miało być komfortowo. W ofercie miało być WiFi a nie było. Nie polecam
Zuverlässig von Brüssel nach Dortmund
Ich bin wieder mit Sindbad gefahren und es verlief alles reibungslos.
Die Fahrer sind freundlich
Der Bus sehr sauber und die Sitze bequem.
Auf Pünktlichkeit wird allerdings kein Wert gelegt.
15.45 war geplant, der Bus kam um 15.15 und nach wenigen Minuten fuhren wir auch schon los.
Wer um 15.40 noch am Bus erscheint, hat Pech.
Für die vollen Straßen, Stau und dadurch verspätete Ankunft um 45 Minuten können die Fahrer nichts.
Ich würde immer wieder mitfahren.
Danke für die bequeme,ruhige und sichere Fahrt.
Dziekuję Firmie Sindbad
Dziekuję Firmie Sindbad.
Dziękuję wszystkim kierowcom pilotom Sindbada.
Jestem Waszą stałą klientką. Przejechałam Niemcy wzdłuż i wszerz Waszymi autokarami ponieważ pracowałam w różnych miejscach. Teraz podróżuję z Wami do Szwajcarii. Chociaż nie jest to proste bo często zorganizowanych jest co najmniej dwie przesiadki. Chociaż nie jest to super komfortowe bo autokary pełne podróżnych i mam wrażenie, że coraz węższe miejsce na nogi.
To zawsze! tak jak i dzisiaj docieram szczęśliwie na miejsce. Jesteście wspaniali i macie wspaniałych pracowników. Czuję się bezpiecznie w podróży. Przyjeżdżam na czas, a nawet przed czasem. Dzisiaj wróciłam do Warszawy z Zurychu. Długa mozolna podróż, lecz dzięki Wam bezpieczna. Przez 11 lat mojej pracy za granicą nigdy nie pisałam opinii. Uważam, że należy docenić to co robicie. Jesteście pewną firmą na której nigdy się nie zawiodłam. Jeszcze raz podkreślam, że jest to absolutnie zasługa wspaniałych kierowców i obsługi z którymi podróżuję. Nie znam nikogo personalnie. I nie chodzi o konkretne osoby. Chodzi o wszystkich bardzo kompetentnych i wspaniałych ludzi dzięki którym mogę wyruszyc w długą podróż do pracy tysiąc kilometrów od domu i bezpiecznie wrócić z powrotem. W tym wpisie pragnę wyrazic swoją wdzięczność za wszystkie lata Waszej wspaniałej pracy.
Z wyrazami wdzięczności
Iwona Kaniewska
Bin gestern aus Polen zurück gekommen…
Bin gestern aus Polen zurück gekommen und kann mich nicht beschweren. Die Abholung v Bahnhof lief reibungslos, Bus kam pünktlich und ein tausch v Sitzplatz ging ohne Probleme.
Für viele die hier ihre Schlechte Bewertung hinterlassen möchte ich nur hinweisen dass es sich um eine Busfahrt handelt und nicht ein Flugzeug 1Klasse. Falls jemand bequem schlafen möchte ist im eine 1 Klasse Flugzeug bestens aufgehoben.
Die Firma Sindbad ist sehr sauber. Toiletten klein aber viel sauberer als auf eine Raststätte. Mein Lob. Ich war nach 13h Fahrt erschöpft den es war etwas eng aber im großen und ganzen mein Lob an die Firma Sindbad. Vielen Dank und bis zum nächsten Mal 👌
Porażka
Porażka. Poniewierać się nie damy więcej. Podróż do Londynu była długa z opóźnieniem brak rzetelnej informacji, ciasnota a gdyby to było mało to jeszcze można czekając na następny autokar, nieźle zmarznąć i przemoczyć się. Wszystko pod gołym niebem. Zamiast 2 były 3 przesiadki. Ogólnie makabra. Nie polecamy.
Rozkład jazdy.
Nie rozumiem dlaczego zmieniono rozkład jazdy z Innsbrucka I do Innsbrucka.Wcześniejszy rozkład był dobry a teraz to tragedia.
stewardess lier and rude like animals
I encountered unprofessional behavior from the stewardess on the bus 112 at 09.02.2025 - rude, behaved inappropriately and lied.
Nie pojęte
A więc zacznę może od tego gdy zamawiałem przejazd była tylko jedna przesiadka co już wiązało się z dyskomfortem ponieważ podczas trasy która trwa 20 godzin każda przesiadka jest uciążliwa druga sytuacja jest to że obsługa Zachowuje się nie kultulqrnie wobec innych pasażerów przykładem była kobietą która pomyliła sobie piętra ta pani z obsługi zaskakując na nią kazała opuścić wyższe piętro i zejść niżej zero kultury osobistej poza tym pan gdy opuszczałem toaletę kazał mi spuścić deskę klozetowa na dół co to jest jeśli ktoś zwraca uwagę obcej 0sobie na tego typu szczegóły
Nieprzyjemna atmosfera
Opinia dotyczy kierowcy linii numer 73 z dnia 2go Lutego br. Kierowca krępej postury, w dłuższawych ciemnobrązowych włosach odjechał planowo z Olszyny o godzinie 00:00. Według planu kolejnym punktem przystankowym powinien być Am Fichtenplan Mittenwalde-Brusendorf, który został pominięty. Następny na mapie był ZOB Berlin na którym Pan kierowca dał surowy zakaz wyjścia z autokaru (godzina 2:15). Na pytanie osoby palącej kiedy będzie możliwość zrobienia krótkiej przerwy na papierosa, Pan odpowiedział, że za 1.5 godziny na stacji benzynowej. Do postoju doszło o godzinie 5:00 w miejscu oddalonym o 40 km od planowego postoju w Hamburgu. W międzyczasie 4 osoby pytały Pana co się stało z planowanym postojem, Pan za każdym razem odpowiadał, że za pół godziny. (Osobiście nie rozumiem tego zachowania skoro Panowie mieli bardzo duży zapas czasowy.) Kierowca non stop zjeżdżał na linię pobocza, po czym stwierdzić można, że był zmęczony. Nie jest to jednak argumentem do bycia niesłownym oraz niemiłym dla pasażerów. Skoro Pan kierowca czuł się senny, mógł się zmienić z drugim kierowcą, który był obecny na pokładzie. Szefostwu firmy Sindbad proponuję zakup zegarka dla owego Pana jako prezent na nadchodzące urodziny.
Bardzo fajna atmosfera przez pana…
Bardzo fajna atmosfera przez pana prowadzącego. Pasażerowie zadowoleni. Polecam !!
Ich bin am 28.01.2025 von Żywiec nach…
Ich bin am 28.01.2025 von Żywiec nach Duisburg gefahren. Der Busfahrer Herr Marek von Bus Nr.41 musste auf ein Kundin warten. Er war sehr geduldig, verständnisvoll und freundlich. Ich würde mir wünschen, dass alle Fahrer so sind wie Herr Marek
Odradzam stanowczo podróż z tym…
Odradzam stanowczo podróż z tym przewoźnikiem. Dwa razy droższe bilety niż konkurencja i prawie nic na plus.. Jechałam z Nirmiec do PL . W Słubicach miała być tylko przesiadka a w rezultacie prawie godzinę trzeba było czekać na zewnątrz o 4 rano w zimie. Jeśli tak wygląda podróż to powinno się wcześniej poinformować ile czasu trwa taki cyrk i o której dokładnie odjeżdża autobus docelowy po przesiadce . A tak bałagan i haos, pasażer jak już zapłacił to się nie liczy zupełnie, może stać na zimnie i czekać. A po takim rejsie choroba murowana jak u mnie. Stiuardesa też się wyłoniła dopiero ku końcowi mojej podróży, i z tonem obrażonej tak chętnie proponowała herbatę że nikt z autokaru nie skorzystał. Porażka. Jeśli miałabym coś dodać na plus to tylko kulturę i dobrą ,bezpieczną jazdę Panów kierowców .
Powrót Gdansk-Ravensburg w dn.19.01.25
Mimo że miałam dwie przesiadki :Słubice i Hof,wszystko przebiegało szybko i sprawnie.Kierowcy autokarów byli bardzo sympatyczni i pomocni do tego w autokarach było czysto.Dziękuję jeszcze raz za miło spędzoną podróż.
Ciężko napisać cokolwiek na temat…
Ciężko napisać cokolwiek na temat przejazdu skoro przewoźnik nawet nie odbiera pasażerów z miejsca odbioru, przed samymi świetami, nigdy więcej nie skorzystam z usług tej firmy bardzo nieprofesjonalne podejście, musiałem wynająć hotel u zarezerwować drugiego przewoźnika.
Sindbad wsadźcie sobie w dupe te…
Sindbad wsadźcie sobie w dupe te autokary,gniazdka zamontowane do ładowania tak że nie ma jak korzystać,ciasno,brak luzu.Przejazd Polska-Holandia dramat.Ale co się dziwić komuna PL.
sindBAD
sindBAD. where is my bus?!?! Of course, I can't call anyone at 04:45 from the busstation of Lublin.
Komfort
Dzień dobry, chciałam napisać,że zgadzam się z opiniami innych ludzi.
Jechałam już parę razy,raz było dobrze,ale większość masakra.
Była kawa,herbata itd, film i więcej miejsca,jakoś miłej płynął ten czas,a teraz cena biletu jest kosmiczna,i nic więcej.
Jakbym mogła to zmieniłabym na innego przewoźnika.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.