Rat Bikes Opiniões

TrustScore: 3.5 em 5

3,5

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

I ordered a new bike and decided to opt for the inexpensive assembly and delivery. The bike came a couple of days after I expected but that is due to the delivery company schedule and is not a concern... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

2 aparte orders, beiden 3+ dagen. Website: OP VOORRAAD, (2e order) 10e besteld - 16e geleverd. Gemailed, 2x gebeld - zou op tijd komen. Schuld bij logistiek & verwijzen naar voorwaarden. SLECHTE SERVI... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Besteld brooks zadelhoes maat m en busch en müller spiegel, zadelhoes past prima op b17 zadel ook de spiegel van prima kwaliteit. Vriendelijk telefonisch contact gehad met medewerker. DPD duurt soms e... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Serviços para empresas

Kijk voor de juiste reviews op kiyoh.com/reviews/1044618/rat_bikes Wij werken niet met Trustpilot. Men heeft dit account voor ons aangemaakt. De reviews hier zijn niet representatief. We vragen u naar onze onafhankelijk verzamelde reviews op Kiyoh te kijken: kiyoh.com/reviews/1044618/rat_bikes

Informações de contacto

Aceitável

TrustScore: 3.5 em 5

34 opiniões

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Respondeu a 50% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

Todas as opiniões

5 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Niet blij met RAT

Op 31 mei 2022 heb ik bij RAT een King display voor op mijn E bike besteld, er waren toen leveringsproblemen, waar ik begrip voor had i.v.m. nawerking Corona enz. Maar inmiddels zijn we 3 mnd verder en heb ik een andere E bike moeten kopen omdat dat mijn enige vervoermiddel is en ik door COPD niet op een reguliere fiets kan rijden. Ik heb enkele weken terug telefonisch contact gehad met iemand van RAT, de display was nog niet binnen, maar ik kon mijn bestelling niet annuleren en ik kreeg ook niet mijn geld terug 110,50. Pas als ik display aan mij geleverd zou zijn en ik hem retour zou hebben gestuurd, zou ik mijn geld terug krijgen. Ik vind deze manier van zakelijk beleid echt niet kunnen. Nog steeds heb ik geen display, RAT is niet telefonisch te bereiken en op mijn email krijg ik geen reactie. Wat een raar bedrijf.

31 de maio de 2022

Resposta da Rat Bikes

U plaatst een review over R.A.T. Holland. Dat zijn wij niet. Wij zijn Rat Bikes uit Rotterdam. Wij hebben een conflict hierover met R.A.T. Holland die een naam gebruiken die lijkt op die van ons. Wij zijn echt een geheel ander bedrijf. Kijk AUB op onze Kiyo reviews voor een beter beeld van wie wij echt zijn: https://www.kiyoh.com/reviews/1044618/rat_bikes?from=widget&lang=nl

Graag uw review over dit andere bedrijf bij het juiste account zetten en hier verwijderen.

Geen aanrader

Geen aanrader. Er is altijd iets die misgegaan is bij onze bestelling en niks loopt vlot. een verkeerde levering tot een defecte levering, heel lang moeten wachten, en zo voort. de communicatie loopt ook niet vlot. slechtste service na verkoop ooit.

18 de outubro de 2021

Verkeerd geleverd

Ze hadden een ander product geleverd als op de afbeelding stond op de website. Dit bij ze aangegeven, krijg ik de reactie terug dat het afgebeelde product op hun website niet bestaat en dat ik dat had moeten weten.
Na veel mail wisseling bleven ze erbij dat ze het juiste product hadden geleverd. Ik vind het niet erg dat ze een verkeerde/ oude foto op hun website hadden staan. Maar dit wilde ze niet toegeven, kon geen excuses van af. Dit kwam omdat ze vonden dat ze het juiste product hadden geleverd. De eerste keer dat ze dit eindelijk toegeven is in de onderstaande reactie op mijn klacht.
Ik moest zelf om een retourlabel vragen, dit hebben ze op geen enkel moment zelf aangeboden.

23 de julho de 2021

Resposta da Rat Bikes

Er was correspondentie via mail of een Topeak Ninja artikel bepaalde productkenmerken wel of niet moest vertonen op basis van een afbeelding. Wij hebben duidelijk gemaakt dat de verwachte manier van monteren niet meer beschikbaar is op dit artikel. Op basis van de afbeelding had men anders kunnen denken, deze afbeelding was verouderd inderdaad waar wij ons toen niet van bewust waren. We proberen altijd iets dergelijks op te lossen maar soms moeten wij ook even puzzelen wat er aan de hand is.

Er is door ons een betaald retourlabel verstrekt vanwege de fout van onze kant en de order is gecrediteerd.

Worst service ever

RAT Bikes is de meest klant onvriendelijke fietsenwinkel waar ik ooit geweest ben. (Ik ben de afgelopen 10 jaar keurig geholpen bij fietsenwinkels rond de wereld) Meerdere keren langs geweest met een eBullitt van nog geen 2 jaar oud die ik overgenomen heb van de vorige eigenaar. Of de fiets nu wel of niet binnen de garantie valt doet er niet toe maar de eigenaar lijkt er altijd een handje van te hebben om op een arrogante manier je eerst even de les te lezen dat wat er ook defect is hoogstwaarschijnlijk jouw fout is en onder de garantie uit te komen of je gewoon weg te sturen zonder op een normale klant gerichte oplossing aan te bieden. Standaard antwoord is we zijn erg druk, met andere woorden val ons niet lastig. Wettelijke garantie hebben ze ook nog nooit van gehoord. Mij is verteld je bent geen klant van mij want de fiets is 2e hands ondanks dat de fiets meerdere keren geserviced is bij RAT en ik plannen had om meerdere prijzige accessoires via RAT te bestellen. Ik krijg ook per week meerdere complimenten op de bakfiets en verwijs altijd mensen door naar RAT.

Daar ben ik na deze slechte ervaring dus mooi mee opgehouden. Als je van plan was een prijzige fiets te kopen dan zou ik lekker ergens anders kijken zodat je wat normale klant gerichte service kan krijgen van een eigenaar die wel meedenkt en de tijd voor je neemt. Ik fiets voortaan lekker door naar een andere dealer ook al is dat 60 Km verder. Hieronder volgt nu waarschijnlijk een reply van RAT met een mooi verhaal hoe ik het bij het verkeerde eind heb. Kijk daar doorheen mensen.

30 de junho de 2021

Resposta da Rat Bikes

Belangrijkste staat in de recensie. Mike Dekker heeft deze indertijd ruim 1.5 jaar oude fiets 2e hands op Marktplaats gekocht.

Daarmee ben je als consument inderdaad geen klant van ons ondanks dat de 1e koper hem wel bij ons heeft gekocht.

Wij hebben wel degelijk keurig binnen de garantie van Shimano, volledig op onze kosten, een nieuwe Nexus 5Di2 naaf gemonteerd, zelfs geen montagekosten. Meer dan we hoefden te doen wettelijk. Meneer weet dit maar slaat dat maar even over in zijn verhaal.

Het issue waar deze meneer zo boos over is betreft een loslatende lijmrand van een huif. Op het moment dat dat gebeurd is het hier heel erg druk (zoals altijd gelukkig). Wij vragen dan om mailcontact. Dat gaat meneer niet snel genoeg. Het issue valt volgens de fabrikant ook niet onder de garantie voor een 2e eigenaar. Dit weigert deze meneer te accepteren.

Meneer is zeer dwingend en op hoge toon aan de telefoon (wil enkel mij als eigenaar spreken en schoffeert daarmee mijn medewerkers) en gooit de hoorn op de lijn als hij geen gelijk krijgt.

Als u zich als 'most valuable customer' wenst te gedragen dan had u een fiets bij ons kunnen kopen, dan liggen de zaken qua coulance anders.

Als occassion koper van een Marktplaats fiets bent u afhankelijk van de fabrieksgarantie. Coulance van onze zijde is er dan niet.

Geweldig!

Geweldig! Zeer ruim aanbod en écht scherpe prijzen. Rat Bikes kwam voor meerdere onderdelen het voordeligst uit de bus. Door hun ruime aanbod en voorraad voldoende keuze. Duidelijke omschrijvingen bij de producten wat de keuze makkelijk maakt. Pakketje was de volgende dag al in huis, keurig verpakt en precies zoals afgesproken.

Al bij al exact wat je mag verwachten van dit bedrijf. Top service en gewoonweg goed in wat ze doen! Jammer van al die negativiteit hier...

24 de fevereiro de 2021
Classificada 1 em 5 estrelas

Zeker niet kopen, slechte service.

Korte samenvatting:
Slechte service.
Geen standaard retour label.
Bij een retour gestuurd artikel vaak bellen voor je je geld terug krijgt.

Ik heb bij Ratbikes een stuurtas en bijbehorende stuuradapter gekocht. Bij aankomst bleken beide verpakkingen al eens geopend te zijn. Bij mijn opmerking hierover en de wens om deze terug te sturen werd er enkel uitleg over de logistiek gegeven en geen enkele excuses of reactie over terugsturen.
Na gebeld te hebben met zeer veel moeite een retour label gekregen (Wat natuurlijk bizar is, bij de meeste webwinkels kan je kosteloos retourneren). Hier nog een keer achteraan moeten mailen.
Daarna nog 3!! keer moeten bellen om mijn geld terug te krijgen.

Al met al een slechte ervaring, dit was mijn eerste en enige bestelling bij ratbikes.

25 de setembro de 2020
Classificada 1 em 5 estrelas

Eenmalige aankoop, nooit meer.

Eenmalige aankoop, zal hier nooit meer iets bestellen.
Rugzak besteld met op de site vermeld de kleur chili. Krijgen we een rugzak thuisgestuurd met vermelding erop "dark chili". Hierna contact gezocht maar ze hadden het juiste artikel gestuurd, want er was maar 1 kleur momenteel in de collectie?? Retourkosten wilden ze niet vergoeden. Zeer misleidend hoe het artikel op de site vermeld staat. Hierna het artikel retour gestuurd en na een week zou het aankoopbedrag worden teruggestort. Na een week echter aankoopbedrag nog niet terug ontvangen. Hierna nog 2x moeten e-mailen met het bedrijf waarna eindelijk het geld, zonder verzendkosten, teruggestort werd. Zeer klantonvriendelijk bedrijf, komt de consument op geen enkele manier tegemoet. Zal hier niet nogmaals een bestelling plaatsen. Afrader.

27 de julho de 2020
Classificada 1 em 5 estrelas

De "service" van dit bedrijf is ....

De "service" van dit bedrijf is om van te huilen.
De aflevering van mijn fiets was echter een hobbelige weg, die Emile zelf nog verder verslechterd heeft.

Uiteindelijk heb ik ondergaande boze mail geschreven met een leesbevestiging op 5okt19: ik moet nog een reactie krijgen (21okt19). En als hij wel reageert, wimpelt hij zaken weg.
Prima: zet dan op je website dat je alleen verkoopt én geen service verleent.
Waar het over gaat? Een stuurlintje met een verkoopprijs van acht euro. Die hij zo slecht bevestigd heeft dat het lint al na een maand losliet. Logisch: voor een tweede keer hetzelfde lint gebruiken dat bovendien in tweeën geknipt is.
Als je je als bedrijf zo gedraagt, krijg je van mij dit soort reviews.

Ik ben zoooo boos over deze gang van zaken dat ik mijn volgende fiets of onderdelen absoluut niet meer bij Rat Bikes zal bestellen: is dat erg? Nee, ik denk het niet, al fiets ik zo'n 10.000 kilometer per jaar.

Los van dat stomme stuurlint incident, heeft de levering van de fiets IDIOOT lang geduurd, is de fiets afgeleverd met een ketting die snaarstrak stond (kleine moeite om het zelf even juist af te stellen, maar toch) én kreeg ik een nogal suffe reactie op mijn opmerking dat de lagers van mijn achter-as al na 750 kilometer (!) begonnen te kraken, over de lagers van de voor-as 750 kilometer later, heb ik het maar niet eens meer gehad.
Ja, 750 tot 1500 kilometer is zelfs voor goedkope lagers idioot weinig.
Allemaal incidentjes.
Voor mij was dit mijn allereerste / allerlaatste aankoop bij dit bedrijf: verschrikkelijk ontevreden.
De fiets is overigens goed genoeg om zo'n 1.000 km/maand mee te rijden (woon-werk-verkeer)

Beste Emile,

Jouw premier Rutte-achtige manier van oplossen, vind ik sowieso irritant.

Vandaag heb ik -noodzakelijk, in afwachting van een nieuw stuurlintje- het stuurlint aan de rechterzijde van het stuur opnieuw gewikkeld.

En ben ik dus eigenlijk nòg kwader om jouw slappe reactie, want:

ik zou namelijk moeten zeggen: stuurlinten aan de rechterzijde van het stuur.

-1- Dat de lijm van een stuurlint eigenlijk maar geschikt is voor één keer wikkelen, weet jij ook wel.

De twee stukken (!) lint aan de rechterzijde van het stuur zijn nu voor de derde keer gewikkeld. Ook dat weet jij wel: twee keer in Rotterdam, één keer vanmiddag door mij.

Vanwege de lijm laat het lint uiteraard los, maar ook ...

-2- ..... omdat één of andere onkundige gemeend heeft het lint in tweeën te moeten knippen in de bocht van het stuur.

Natuurlijk laat het lint los. Het lint bestaat niet meer uit éen stuk én is bovendien gesplitst op een uiterst stom punt.

Ja, dat had te maken met de remhandles, die ik op de stuurtips wilde hebben (zo besteld).

Inmiddels heb ik een nieuw appel-groen stuurlint, remblokken, en een reserve-ketting bij een andere firma besteld.

Als ik tevreden was geweest, had ik de ketting én remblokken wel bij jou besteld.

Als jij weg meent te kunnen komen met dit soort broddelwerk, heb je het mis.

Niet bij mij.

En ja, om iets lulligs als een stuurlintje kan ik mij verschrikkelijk oipwinden: het gaat niet om het lintje.

Het gaat om de lullige reactie én natuurlijk de slechte kwaliteit van het werk. Dit heeft namelijk niets te maken met dure of goedkope fiets, maar met liefde voor het werk.

Met Groet,

aeejnprt
6KU Concrete

21 de outubro de 2019

Resposta da Rat Bikes

Wij hebben de heer van Zijl half augustus een 6KU singlespeed fiets geleverd. Deze fiets is (zonder meerprijs voor arbeid) door ons aangepast met een ander stuur, remgrepen, stuurlint.

De levering heeft indertijd langer geduurd o.a. doordat een zending met uw fiets bij Fedex verkeerd was gesorteerd en in Zweden belandde in plaats van in Rotterdam. U weet daar ook van, we hebben u op de hoogte gehouden en hoe vervelend ook schaar ik dit onder overmacht.

Daarna moesten we uw fiets aanpassen. Voor het bedrag van € 414,54 is deze omgebouwde fiets daarna bij u rijklaar geleverd.

U mailt op 09/09 dat er een kraakje in de as zit. Als reactie wijs ik u op de gratis servicebeurt die we kunnen uitvoeren waarbij we naar de oorzaak kunnen kijken. U mailt mij hierover terug dat u zelf vet in de naaf gaat doen, niet meer. Dan is het voor ons ook bijzonder lastig om service uit te voeren.

Stuurlint. Ik lees veel zaken in uw bericht. U geeft op 24/09 aan dat het losser komt te zitten.
Mijn reactie is dat het stuur / remgrepen en lint een lastige combinatie was en ik raad aan om deze wat los te halen en strakker te zetten, ik geef aan dat het niet noodzakelijk is om het hele lint te vernieuwen.

Hierna mailt u vooral dat u heel erg boos bent in hoofdletters. Maar ik zie niet wat u nu exact wilt.
Het stuurlint is door een monteur van mij aangebracht. Ik zal met hem bespreken wat u nu aangeeft.

Ik en mijn personeel doen ons best eenieder zo goed mogelijk te helpen. Het lijkt er hier echter op dat dat voor uw gevoel tekort is geschoten. Dat betreur ik.

Wat betreft het verwijt van 'Ruttiaans' communiceren zijn dat echt zaken waar ik mij niet op kan en wil verdedigen.

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.