Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi på Sjöströms el har haft Skårebo som leverantör för laddboxar mm några år nu. Vi är väldigt nöjda med leveranser, support och prissättning. Vi kan starkt rekommendera detta företag. 5 av 5 från... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Fruktansvärt dåliga att få hjälp när det är problem. Har köpt en laddbox som inte har fungerat som den ska sen den installerades för fyra veckor sen. Ingen har tagit ansvar och de har varit dåliga på... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Allting funkar toppen,från leverans till faktura,inga problem att returnera det jag själv felbeställde. Idag fick jag en offert på liknande laddbox(ej easee home)men slutsumman slutade på 16500ca.... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Liten och nätt. Elektrikern var inte helt påläst men jag programmerade själv då jag visste uppgifterna. Nu går den dock bara på två faser. Sen förstår jag inte hur man ska få simkortet att fungera.... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Posto de abastecimento de veículos eléctricos
  2. Loja de acessórios para automóveis
  3. Loja de acessórios e equipamento para carros

På SKÅREBO är vi specialiserade på elbilsladd och stolt Easee-partner i Sverige, Finland och Danmark. Som nischgrossist inom elbilsladd kan du som kund känna dig trygg med att vi alltid erbjuder bästa möjliga helhetslösning för dig och dina kunder. Vi har tagit fram flera smarta helhetslösningar för elbilsladd och tillbehör för att maximera upplevelsen av Easee-laddboxen. Vi värdesätter kvalitativa produkter till kostnadseffektiva priser, som idag levereras till hela Norden. Tillsammans med dig som Skårebo-partner eller återförsäljare bygger vi ett starkt nätverk av kunskap och trygghet för varje slutkonsument. Är du installatör eller elgrossist och vill handla proffsprodukter av bästa kvalitet med en kundservice i världsklass? Då är du helt rätt hos SKÅREBO.

Informações de contacto

4,0

Bom

TrustScore: 4 em 5

234 opiniões

Respondeu a 66% das suas opiniões negativas

Geralmente leva mais de um mês para responder

Alltid trevlig kundservice

Vi som företag använder oss av Skårebo som leverantör. De är alltid snabba på att svara på våra frågor, alltid trevliga och tillmötesgående. De går alltid den "extra milen" för att vi ska få bästa möjliga service.

19 de fevereiro de 2023
Classificada 5 em 5 estrelas

Vi anlitade Skårebo för installation av elbilsladdare till vår BRF Granfjällspisten2

Vi anlitade Skårebo för installation av 60st laddboxar till BRF Granfjällspisten 2 samt BRF Mountain Village i Stöten, Sälen. Hela processen gick extremt smärtfritt från projektering till installation. Stort tack till projektledare Simon som skötte detta exemplariskt och levererade service utöver det vanliga. Montörerna på plats gjorde ett hästjobb under 2 veckor med kalla dagar och mycket snö. Trots tuffa förutsättningar fick vi en installation av mycket hög standard och helt enligt våra önskemål kring ett så diskret utseende/ingrepp på fastigheterna som möjligt. Rekomenderar Skårebo alla dagar i veckan för liknande jobb.

15 de janeiro de 2023

Undvik Skårebo!

Undvik Skårebo!

Jag rekommenderar alla att undvika Skårebo då min upplevelse varit katastrof hela vägen efter att betalning var genomförd.
Först och främst så tog det fler veckor extra att genomföra installationen och det skedde först efter att jag själv kontaktat dem och undrade när något skulle ske.
Efter installationen fick jag sedan en felaktiga faktura på extra utfört arbete, Skårebo vägrade att visa på hur beloppet på fakturan var beräknat och hänvisade enbart till att jag skulle betala det beloppet som stod.
Sammanfattningsvis kan jag inte annat än att rekommendera att välja någon annan leveratnör på marknaden!

19 de janeiro de 2023
Classificada 1 em 5 estrelas

Gjorde en beställning av laddkabel

Gjorde en beställning av laddkabel till bilen, skulle enligt orderbekräftelsen få den den 30 november och idag är det den 6 december och fortfarande inte fått någon kabel. De verkar "binda" upp kunder i tron om snabb leverans, att de har sina varor i lager men de har de inte. Allt för att inte man som kund ska kunna välja något annat företag och beställa ifrån.
30 minuter efter mitt mail idag om att jag vill annulera min order så dyker det upp en meddelande från transportfirman (i det här fallet Schenker) att de fått en transportbeställning men som sagt inte mottaget någon vara. Men de ids inte svara på mailet.
En dag senare, den 7 december har de fortfarande inte lämnat någon vara till transportfirman. Vet inte vad man ska säga om deras sätt att behandla sina kunder.

5 de dezembro de 2022

Resposta da Skårebo

Vi beklagar verkligen dröjsmålet av din leverans och din upplevelse om att det tog några extra arbetsdagar för att kunna boka transporten på din order.

Tyvärr sammanföll din beställning i samband med alla utleveranser från Black Friday och Black week. Under den efterföljande veckan råder alltid stor transportbrist. Tyvärr är det alltid så i samband med årets största shopping helg och vi beklagar givetvis detta, men vi vill samtidigt också poängtera att vi inte har skyltat med någon specifik leveranstid under den veckan, just med anledning av ovanstående och att transporterna under den perioden tar längre tid, då alla speditörer är överbelastade.

Vi har alltså inte medvetet fördröjt leveransen, utan det har helt enkelt inte funnits möjlighet att boka en ledig transport förrän 5 arbetsdagar efter din beställning.

Classificada 1 em 5 estrelas

Det blir dyrare än vad de ger intryck…

Det blir dyrare än vad de ger intryck av.

10 de maio de 2022

Resposta da Skårebo

Tack för din återkoppling.

En standard installation omfattar de vanligaste arbetsmomenten för en laddbox-installation och i vår standardinstallation ingår alltid upp till 12m kabeldragning (2,5mm2) för en 3fas 16A installation, inkoppling av ny säkringsgrupp i befintlig elcentral, samt uppsättning, inkoppling och driftsättning av laddboxen.

Då varje installation näst intill är unik kan ett mer omfattande installationsarbete förekomma och krävas för en laddbox installation. Det kan vara längre kabeldragning, grävarbeten eller om/tillbyggnation av elcentral, då befintlig elcentral inte räcker till.
I ditt fall har våra elberedare utrett dina förutsättningar och kommit fram till att elcentralen inte räcker till och behöver byggas ut, vilket alltså utöver standard installationen utgör en tillkommande kostnad för detta inkl., det extra material som detta kräver.

Det räcker alltså inte alltid med enbart en standardinstallation, beroende på just dina förutsättningar och det är också därför vi rekommenderar alla kunder att kontakta oss och låta någon av våra beredare titta på just dina förutsättningar för att kunna informera om eventuella tillkommande kostnader redan i förväg, inför en beställning.

Det är alltså tråkigt att du upplever att det blir dyrare än med enkom en standard installation, men tyvärr så är inte alltid förutsättningarna optimala för att installera ladd i en fastighet och då krävs något mer arbete och materia för att kunna installera ladd i den fastigheten.

God Jul!
/SKÅREBO

Installation av laddbox

Jag ändrar mitt betyg från 1 till 5 då installationen var bra och efter direkt kontakt med VD Nils som tog sig tid att undersöka vad som gick fel i mitt ärende, kunde ge en rimlig förklaring, han bad om ursäkt och det kändes som att han genuint brydde sig om mig som kund. Jag fick tillslut en fin kompensation och hoppas att de besvär jag hade under vägens gång inte behöver upprepa sig. Alla företag kan begå fel, huvudsaken är att man gör det man kan för att rätta till felen Därför rekommenderar jag skårebro då de i slutändan bryr sig om sina kunder och vill göra rätt för sig.

(Ursprunglig recension går att läsa längre ner.)

Kostnaden blev 35% högre än utlovat. Trotts att installationen var lättare att genomföra, detta för att elektriker-bolaget som anlitades saltat fakturan med poster som inte stämmer. Märk väl att skårebro inte har egna elektriker utan anlitar en firma nära där du bor. Detta kan resultera i en rad felaktigheter. Mitt missnöje berör hanteringen av kundtjänst, jag bad om att få framflyttad tid för att betala fakturan för att skårebro skulle undersöka vad som hänt. Trotts detta har jag fått en påminnelse och dröjsmålsränta. Jag har bett om att få veta hur det går i hanteringen av mitt ärende. Detta var 20/9. Ånnu flera veckor senare har jag inte hört något trotts att jag skickat in kompletterande bilder samt blev lovad att bli kontaktad "inom ett par dagar". Jag förstår att fel begås. Det är inte det jag beklagar mig över, det är inte därför jag är besviken utan den dåliga kundkontakten när det väl blivit fel, och ovissheten.

13 de setembro de 2022
Classificada 3 em 5 estrelas

Montering laddbox

Montering gick snabbt men elektrikern hade inte med en genomföring som vi hade bestämt tidigare fick fixa en själv, kabeln till laddboxen kopplades in före jordfelsbrytaren i elcentralen vilket inte är bra på en lantgård (risk för råttgnag). kontakta mej gärna på tel.0705693377 Hälsningar P-O Andersson

1 de setembro de 2022

Hej P-O Andersson,

Tack för din återkoppling.
Du kanske har missat att Easee Home har integrerad jordfelsbrytare motsvarande TYP-B. Dvs både för AC och DC ström. Du har alltså i och med detta ett jordfelsskydd för denna installation och därav läggs också laddboxen utanför annan JFB för att dels undvika termisk utlösning av JFB som kan uppstå i äldre anläggningar.

Mvh
Skårebo Energi AB

Classificada 2 em 5 estrelas

Bad customer experience

The job has been done correctly and the electrician they hired was professional.

However, when the invoice arrived, clearly they are charging extra 35 mins as 1 hour for the labor because the electrician drove the car for 42 mins on the 34 km round trip.

They do not care if the cable has used up to the package price (like 12 meters for standard installation) and they charge the max meter of material even you just used 1 meter, while they will clearly NOT forgetting invoicing for 5 mins extra time.

I was the returning customer (installed one before on the previous radhus), did idealistic thought this would be better handled, yet again proven otherwise.

Given 2 stars because I at least have the box installed and usable, but the customer experience is rly bad, so choose others, do NOT recommend skarebo at all, they just care about money, and no care of the customer.

or just choose the electrician you know because skarebo outsourcing installation anyway and charged above the market price anyway.

11 de setembro de 2022

Hi,

Thank you for your feedback

Your offer for the Easee charger with installation was original 7'469 SEK after tax reduction based on your conditions. This offer you accepted. But infact your final invoice was only 6'602 SEK after tax reduction.

So you paid 867 SEK less, than the fixed price you had been offered and accepted. We were not obligated to reduce the price as you got a fixed price from us, but as the installation was less work than first anticipated we reduced your final invoice based on the final outcome of your installation in this case.

Therefor we can't really understand your feedback, as this saved you nearly 1000 SEK, compared to original price offer you had accepted.

We are definitely sorry that you are dissatisfied, but what we do not understand is that your dissatisfaction is based on the pricing, where you infact did get to pay a lot less than the fixed price you accepted for your order.

If there is some misunderstanding of if the invoice is not clear, we are more than happy to explain this, but in our opinion this should have made you happy, knowing you got to pay less than anticipated...

Kind regards,
Skårebo Energi AB

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi har numer an Easee laddbox och…

Vi har numer an Easee laddbox och lastbalanserare får Tibber tack vare Skårebo och EVK-Installation. Varorna kom snabbt och Fredrik på EVK utförde ett proffsigt arbete. Vi är verkligen nöjda och kan rekommendera båda företagen.

31 de agosto de 2022

Professionell och trevlig service

Jag kan varmt rekommendera Skåreby och Svenska Elbyrån AB vars elinstallatör Jacob installerat en Easee laddbox och Enegic lasbalansering hos oss med mycket gott resultat. Arbetet utfördes med stor yrkesskicklighet och med en professionell och trevlig service. Resultatet överträffade våra förväntningar.

25 de agosto de 2022
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.