Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi på Sjöströms el har haft Skårebo som leverantör för laddboxar mm några år nu. Vi är väldigt nöjda med leveranser, support och prissättning. Vi kan starkt rekommendera detta företag. 5 av 5 från... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Fruktansvärt dåliga att få hjälp när det är problem. Har köpt en laddbox som inte har fungerat som den ska sen den installerades för fyra veckor sen. Ingen har tagit ansvar och de har varit dåliga på... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Allting funkar toppen,från leverans till faktura,inga problem att returnera det jag själv felbeställde. Idag fick jag en offert på liknande laddbox(ej easee home)men slutsumman slutade på 16500ca.... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Liten och nätt. Elektrikern var inte helt påläst men jag programmerade själv då jag visste uppgifterna. Nu går den dock bara på två faser. Sen förstår jag inte hur man ska få simkortet att fungera.... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Posto de abastecimento de veículos eléctricos
  2. Loja de acessórios para automóveis
  3. Loja de acessórios e equipamento para carros

På SKÅREBO är vi specialiserade på elbilsladd och stolt Easee-partner i Sverige, Finland och Danmark. Som nischgrossist inom elbilsladd kan du som kund känna dig trygg med att vi alltid erbjuder bästa möjliga helhetslösning för dig och dina kunder. Vi har tagit fram flera smarta helhetslösningar för elbilsladd och tillbehör för att maximera upplevelsen av Easee-laddboxen. Vi värdesätter kvalitativa produkter till kostnadseffektiva priser, som idag levereras till hela Norden. Tillsammans med dig som Skårebo-partner eller återförsäljare bygger vi ett starkt nätverk av kunskap och trygghet för varje slutkonsument. Är du installatör eller elgrossist och vill handla proffsprodukter av bästa kvalitet med en kundservice i världsklass? Då är du helt rätt hos SKÅREBO.

Informações de contacto

4,0

Bom

TrustScore: 4 em 5

234 opiniões

Respondeu a 66% das suas opiniões negativas

Geralmente leva mais de um mês para responder

Classificada 5 em 5 estrelas

En av de bästa leverantörerna på marknaden

Efter haft dialog med flera andra bolag för att installera kan jag konstatera att Skårebo är definitivt bland de bästa på marknaden.
Jag hade en del mailkonversation om min anläggning och det var tydligt vad som ingick.
Min anläggning skulle ha dubbla laddare och väldigt många av deras konkurrenter skulle då ha dubbel fast installationskostnad men här var det anpassad extrakostnad som definitivt motsvarade extrajobbet.
Vissa tillägg (som tex märkeskapsling) är däremot väldigt dyra med 3-4 gångers pålägg mot pris hos tex Hornbach
Var väldigt hjälpsamma även efter ordern var lagd.
Som installatör hade jag kontakt med Fredrik på EVK-installation i Fjärås och han var väldigt serviceminded och är andra stora anledningen till 5 stjärnor.

30 de março de 2022

Blir dumförklarad

Beställde för över en månad sedan ett laddboxpaket. Min chans att kunna ladda bilen hemma var med en 230 kabel tills installation skulle utföras. Då inte kabeln kom efter ett par dagar som utlovats så ringde jag, en fruktansvärd otrevlig kvinna svarade då, har pratat med henne flera gånger efter det. Sätter sällan horn på folk men hon varnar jag starkt för att gå in i diskussion med då man blir fullständigt dumförklarad!!!

29 de março de 2022

Hej Åsa,

Tack för din återkoppling och tack för ett bra samtal.
Det var otroligt tråkigt att höra din upplevelse och jag hoppas att efter vårt samtal idag att saker kunnat reda ut sig och att du känner dig trygg med allt nu är utrett.

Tveka inte att höra av dig, skulle du ha några fler frågor eller funderinar kring detta och fortsättningsvis har du även ett direktnummer du kan nå mig på.

Mvh
Nils
Skårebo Energi AB

Classificada 5 em 5 estrelas

Precis som det ska fungera

Enkelt att beställa och installationen gick supersmidigt efter ca 2 veckor efter beställning. Kommunikationen med Skårebro var utmärkt och elektrikern som installerade gjorde ett mycket bra jobb. Har laddat varje natt i 2 veckor nu och det har fungerat utan problem.

24 de março de 2022
Classificada 5 em 5 estrelas

Snabb leverans. Snabb installationen. Jättebra support, vi fick snabb hjälp med programmering. Mycket kunnig och trevlig personal (Jonas).

24 de fevereiro de 2022
Classificada 1 em 5 estrelas

Köpte ett komplett paket med…

Vill varna för det här företaget. Köpte ett komplett paket med installation och material. Drogs 4 meter kabel (trots att 12m skulle ingå). Döm om min förvåning när jag sedan omkrävs 2500kr extra för att en standardinstallation tog 6 timmar, dvs 2 timmar mer än vad jag betalat för. Anledningen till detta är för att Skårebo skickat ut 2 elektriker och jag måste betala för båda...
Sen fick jag betala för material som "inte ingick" i standardinstallation för det jag beställt, trots att jag trodde jag köpte ett paketpris med installation och laddbox!

23 de fevereiro de 2022

Hej Henrik,

Tack för din återkoppling.

Den 8e februari har du beställt ett paket med en Easee Home laddbox inkl. Enegic lastbalansering och tillhörande standardinstallation.

Paketet du har valt innefattar alltså en Standardinstallation. Vad som ingår i Standardinstallationen framgår såväl på produktsidan ''Detta ingår i standardinstallationen (11 kW 16A)", samt finns alla villkor och information gällande installationerna under fliken "Installation" på vår hemsida, https://skarebo.se/installation.html. Länk dit finns på alla produktsidor i webshopen.

I samband med en beställning uppmanar vi också alla kunder att kontakta oss för en konsultation, om man är osäker på sina installationsförutsättningar, vilket också framgår på hemsidan och i den bekräftelse du fått från oss, där vi bett dig inkomma med uppgifter inför din installation. Detta för att vi redan inför installationen ska kunna upplysa dig som kund om eventuella tillkommande material och arbete, som alltså inte ingår i standard installationen.

I ditt fall ser jag att man dels behövt komplettera med en extra strömkälla för lastbalanseringen, en extra personskyddsbytare och en utbyggnad av elcentralen med en ny normkapsling, då det inte funnits plats för ny avsäkring. Detta är således extra arbetsmoment, som inte ingår i en standardinstallation och utgör tillkommande material och arbetskostnad på din slutfaktura.

Du är mer än välkommen att kontakta oss på kontakt@skarebo.se eller ringa till oss på 010-33 33 319, så går vi mer än gärna igenom fakturan med dig.

Skårebo Energi

Otrolig support!!

Otrolig support av Anton!!! Tålamod som en ängel, personlig och kunnig.
Vi har behövt mycket hjälp och har fortfarande lite problem, men med Anton känner vi oss trygga att allt kommer att ordna sig!

15 de fevereiro de 2022

Utmärkt!

Ett av de smidigaste köp och installation jag varit med om. Allt fungerade från början till slut. Rekommenderar Skårebo för val av laddbox med installation. Ni får det högsta betyget av mig!

5 de fevereiro de 2022
Classificada 3 em 5 estrelas

Easee laddbox

Sakkunniga, lyhörda med bra produkter och leveranser. Men det skulle vara bättre om någon hade tagit kontakt med oss efter installationen och kollade om allt som det ska, vi fick ingen information om hur/ när kan man ladda bilen🥺 tills nu vågar jag inte ladda bilen för att jag vet inte hur appen fungerar, fick läsa mycket och googla för att få mer information.

23 de janeiro de 2022

Hej Zainab,

Vi strävar efter att förbättra alla processer hela tiden och är tacksamma för din återkoppling.

Det ska absolut gå bra att använda din laddare efter utförd installation. Jag såg att du fått hjälp av kundtjänst med driftsättning och konfiguration av lastbalanseringen, och allt är färdigt. Det ska bara vara att sätta i sladden i din laddbox och börja ladda.

Om du fortsatt har några frågor eller funderingar, så tveka inte att kontakta kundservice så svarar dem mer än gärna på alla dina frågor. Du når dem på 010-33 33 319.

Mvh
Skårebo Energi AB

Enkelt och smidigt !

Väldigt enkelt och prisvärt att anlita Skårebo.
Fick snabbt svar på mina frågor och installationen gjordes snyggt och proffsigt inom rimlig tid och till utsatt kostnad - så kan varmt rekommenderas!

19 de janeiro de 2022
Classificada 5 em 5 estrelas

Skårebo gav det mest professionella svaret

Tog in 3st olika offerter på laddbox och lastbalanserare och installation.
Skårebo gav det mest professionella svaret och offert på allt. Dessutom det bästa priset.

Installationen blev mycket proffsig och enligt tidsplan. Fick också hjälp med att konfigurera lastbalanseraren Enegic då vi även har solpaneler.
Rekommenderar Skårebo till alla

13 de janeiro de 2022

Excellent customer service

I had a charging box installed at my summerhouse. I found Skårebo very helpful and they followed up quickly to all my questions. They put the customers need in the first place. I would highly recommend them.

10 de janeiro de 2022

En bra produkt

En bra produkt, en laddbox, som levererades hem 3 dagar efter beställning. Den ska till fjällstugan har en hemma sedan 2 år som funkar perfekt.

27 de dezembro de 2021
Classificada 5 em 5 estrelas

Vi är jättenöjda med EvK Installation…

Vi är jättenöjda med EvK Installation Fredriks arbete med att sätta upp vår ladd box.
Snabbt och snyggt arbete blev det. En trevlig person som svarar och hjälper till om man undrar något. Han sätter verkligen kunden i fokus med bra service och hjälp. En klippa till elektriker. Kan inte mer än bara rekommendera honom. Så nöjd 5 av 5. Tack för hjälpen Fredrik

17 de dezembro de 2021
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.