Informações sobre a empresa

1. Inspecção de veículos

Escrito pela empresa

Velkommen til Slagelse Synshal Vi har byens billigste bilsyn! Kun 350,- ved Online booking! 390,- Drive-In Bilsyn Vi syner alle køretøjer op til 3500kg. Vi er også nummerpladeoperatør. Lørdags åbent (Ulige uger)

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Classificada 5 em 5 estrelas

Super god service venlig medarbejder

Super god service venlig medarbejder. Dogan giver sig go tid og går bilen godt efter. Selv om der er travlt og man kommer uden tidsbestilling. han giver godt råd om vedligeholdelse om additive mm. Jeg har fået synet flere gange med 3 forskellige biler

15 de novembro de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Vil stærkt anbefale Slagelse…

Vil stærkt anbefale Slagelse Synshal,ærlig og styr på reglerne,jeg kørte derfra med en fornemmelse af en bil der er i orden p.ga de er grundige.

20 de abril de 2024

Resposta da Slagelse Synshal

1000 tak for den fine anmeldelse Johnny :)

Mvh Slagelse Synshal

5+ stjerner

Jeg havde min bil til syn og fik rigtig god service. Nemt at bestille, dejligt vente lokale med drikkelse og god betjening. Det er klart et sted jeg vil bruge fremover

23 de fevereiro de 2024

Resposta da Slagelse Synshal

1000 tak for den fine anmeldelse :-)
Mvh Songul / Slagelse Synshal

Classificada 1 em 5 estrelas

Kan ikke anbefale Slagelse Synshal

Min bil blev dumpet til syn pga. "et ridset lygteglas". Jeg kører så bilen direkte fra synshallen ned til mekaniker som ser på bilen og siger at det bestemt ikke er noget at dumpe en bil på. Jeg kører så derefter direkte til en FDM synshal hvor bilen går igennem syn uden bemærkninger.

29 de janeiro de 2024

Kære Anders

Vi er kede af at din oplevelse hos os ikke levede op til dine forventninger. Vi ønsker dog at understrege, at vores bilsyn udføres i overensstemmelse med gældende regler og standarder. Vi kan ikke kommentere på praksis i andre synshaller, men det er vores ansvar at overholde de samme regler som alle andre som fastsættes fra Færdselsstyrelsen. Som vores synsmand har forklaret, kunne lygten ikke godkendes på grund af flere ridser og ikke kun en, da dette påvirker lygtens funktion negativt ved at forringe dens lysstyrke og klarhed. Dette er årsagen til, at vi ikke kunne godkende synet i denne tilstand.

Danmarks Bedste synshal👍👍👍👍👍

Danmarks nok bedste synshal efter min mening. Bedste service, søde medarbejder og god hjælp at hente hvis man har brug for det. Fin lille synshal de har.
Her kommer jeg klart igen næste gang.
Ps. Kommer helt fra Kalundborg 😁😁😁👍👍

22 de janeiro de 2024

Resposta da Slagelse Synshal

Tusinde tak for din fine anmeldelse! Vi er meget glade for at du har fået en god oplevelse her hos os:)

********** Verdensklasse kundeservice…

********** Verdensklasse kundeservice og imødekommende personale med rigtig godt humør. Kan klart anbefales.

19 de janeiro de 2024

Hej Steffen
Mange tak for din anmeldelse. Vi er rigtig glade for at høre, at du var tilfreds med dit besøg i vores synshal.
Med venlig hilsen Slagelse Synshal

Virkelig en god oplevelse

Virkelig en god oplevelse.
Venlig betjening. Han er hurtig, professionel, og byens billigste.
Der er nylavet kaffe imens man venter.
Her kommer jeg helt bestemt næste gang bilen skal synes. Kan varmt anbefales.

24 de novembro de 2023

Kære Line

Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse i vores hal i 😊 Tak fordi du havde lyst til at skrive en anmeldelse.

God dag!

Classificada 5 em 5 estrelas

Virkelig professionel super behagelig…

Virkelig professionel super behagelig flink synsmand . Kommer helt sikkert igen ☺️

15 de novembro de 2023

Kære Camilla
Tusinde tak for din anmeldelse her på Trustpilot :)
Vi ses en næste gang !

Classificada 5 em 5 estrelas

Helt igennem fantastisk service der…

Helt igennem fantastisk service der leveres i denne synshal.
Bestemt et besøg vær næste gang der skal synes bil :-)

15 de novembro de 2023

Kære Casper

Dejligt at du havde en god oplevelse i vores hal , og tak fordi du gav dig tid til at skrive en anmeldelse 😀

En god synsoplevelse

Blev godt modtaget i en ren og pæn synshal.
Venlig og imødekommende betjening. Den bestilte tid blev overholdt.
Alt i alt en god synsoplevelse

26 de setembro de 2023

Kære Rasmus

Tusind tak for din fine anmeldelse, og tak fordi du gav dig tid til at skrive den 😊

God dag!

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais