Generelt er vi meget glade for DCU, men vi oplever desværre store udfordringer med bookingsystemet. Vi finder systemet meget uhensigtsmæssigt indrettet. Timeout-tiden på reservationer er gans... Ver mais
A empresa respondeu
Kulhuse Camping Dejlig campingplads. God legeplads til ungerne. Tæt på skøn, børnevenlig strand med hyggelig havn og café. Rent og ordentlig campingplads. Fine toiletter og bad. Billig minigolf. Camp... Ver mais
A empresa respondeu
Dette sted burde bestemt IKKE være under Jeanette & Rene’s diktatur...,,,,,????!!!!!!! Hvem for pokker holder øje med HVEM der køber.???? De to “diktatorer” er jo “berømt” for deres eventyr i Marie... Ver mais
A empresa respondeu
Super lækker plads, med store arealer til vogne, telte, mm. Alt er pænt og vedligeholdt og der bliver tjekket op på servicebygninger flere gange dagligt. Dejligt børnevenligt og masser af arrange... Ver mais
A empresa respondeu
Dansk Camping Union (DCU) - 20 campingpladser i Danmark + kæmpe database over campingpladser i hele Europa. Her kan du finde inspiration til, hvor I skal hen og campere. Som medlem nyder du 30 % rabat på DCU's egne campingpladser i Danmark.
Korsdalsvej 134, 2605, Brøndby, Dinamarca
Respondeu a 87% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de uma semana
Vi finder systemet meget uhensigtsmæssigt indrettet. Timeout-tiden på reservationer er ganske kort – kun få minutter – og det betyder, at vi ikke når at færdiggøre en booking, når vi lige skal vende detaljerne med familien. Når tiden udløber, skal vi starte helt forfra, og i mellemtiden er den valgte plads ofte utilgængelig i en længere periode. Jeg har nu forsøgt tre gange uden at nå at gennemføre bookingen, før sessionen udløb.
Derudover oplever vi, at hvis man blot går et enkelt trin tilbage i reservationen, bliver man smidt ud af processen, og den plads, man netop havde valgt, forsvinder.
Når man planlægger en campingferie, hvor flere pladser skal bookes og koordineres med familiens ferieplaner, gør det systemet meget vanskeligt at anvende. Det virker næsten umuligt at gennemføre en booking, hvis man blot skal vise familien et par billeder af pladsen eller finde sit kreditkort frem.
Vi håber, I vil overveje at forbedre bookingsystemet, så processen bliver mere brugervenlig og fleksibel.

Resposta da DCU-Camping
Vi havde behov for en enkelt overnatning i Ebeltoft d. 5. oktober og kom ved et tilfælde til DCU Camping Ebeltoft Dråby.
Selvom vi kom ved 18-tiden efter Receptionens lukketid, var der anvist plads og mulighed for at komme ind.
Toilet- og badefaciliteter ved rene og opvarmede, så det var en fornøjelse.
Da vi skulle afsted næste dag kom vi til at låse nøgler, telefon og overtøj inde i bilen.
Vi fik en enestående hjælp fra Jens i receptionen med lån af computer og telefon, så vi kunne få autohjælp. Mens vi ventede, fik vi kaffe og ophold i receptionen.
Det var en god oplevelse, vi ikke glemmer!

Resposta da DCU-Camping
Vi har ligget her over sommeren. Jeg kommer ikke tilbage til det her sted. Ejerne er det mest upersonlige værtspar jeg længe har oplevet. Ikke særlig serviceminded, og siger slet ikke hej når man går forbi. Baderummene er virkelig slidte, altid beskidte og der ligger fanme altid afføring i toiletterne. Der er intet lys på pladsen til om aftenen når det bliver mørkt, man skal jo fanme have sin egen lommelygte med. Poolen holder de åben og lukket lidt som det passer dem, til trods for at den har daglige åbningstider. Det kan man ikke være bekendt, når den står til rådighed. Specielt ikke på de varme dage. Desuden sker der ingen aktiviteter, særligt for børnene. På andre pladser sker der noget hver uge om sommeren, her skal man være heldig hvis poolen er åben på en varm dag. Derudover står der de har minigolf, men magen til dårligere minigolf bane skal man lede længe efter. Den er nedslidt så det basker, det er jo røveri de tager penge for det.
Nogle får strenge ordre på, hvordan vogne/autocampere skal placeres. Andre får fanme lov til at holde midt i det hele som det passer dem - ufatteligt man ikke siger noget til folk. Det er ikke særlig forsvarligt hvis der opstår brand og nogle holder midt på pladsen…

Resposta da DCU-Camping
Fin plads og venligt personale, men der bliver stjålet med arme og ben. Vi fik at vide,der er meget tyveri specielt cykler,så derfor låste jeg den på cykelholder på campingvognen. I løbet af natten var der åbenbart nogle der prøvede at stjæle cyklen mens vi sover,men kunne ikke få låsen brudt op,så i arrigskab klipper de kabler og i forbifarten giver vores bil en hak på bagklappen med et stykke værktøj så den lige fik en bule og maling ridset. Så vi har ikke råd til at komme på pladsen mere.

Resposta da DCU-Camping
Jeg var med datter, svigersøn og barnebarn forbi få at få en is. Da vi kom ud af butikken kræsede en mand i? 30erne omkring os ( løse shorts and t-shirt). Han gik så 5 mter væk bag nogle skilte satte sig på hug og begge hænger i shortsene. Vi holdt direkt øje med ham, så han trak væk til børnenes rutschebaner, igen shorts nede og hænderne væk. Vi kontaktede receptionen for at indformere om vores observationer. Damen kontaktede nogle menesker der var 40 meter væk (som var i gang med et petang spil) om de havde set noget - hvilket de ikke havde (de var nok mere fokuseret på spillet). Camping fatter kom så ud for at høre hvad der var sket, hvilket vi besvarede. Vi blev derefter bedt om at forlade campingpladsen da vi befandt os på privat område.
Denne oplevelse og afsluttende behandling har gjort at der kommer jeg ikke og camperer.

Resposta da DCU-Camping
Dejligt personale 😊 Vi kom til plads, hvor der lige havde ligget nogen. Vi spurgte om græsset kunne blive slået. JA, kom prompte. Jeg kommer inden 16. Det gjorde han. Skønt med papirruller på toilettet.
DCU må gerne smide lidt flere penge i renovering 😉 Badefaciliterer er slidte på de fleste af deres pladser. Når nu personalet forsøger at holde det kørende.
Familiebadet skal have en bænk udenfor bruseniche. Der er ingen steder man kan lægge tøj. Det er bedre på de individuelle baderum.
Vi elsker at komme til Blommehaven.

Resposta da DCU-Camping
Lå i campingvogn i 8 dage, fine pladser i et skønt område, ro og orden, rene og pæne toilet,bad og køkken forhold, flinke værter 👍

Resposta da DCU-Camping
Boede der fra d.28/5 til 1/6 2025 i en dejlig hytte har intet at klage,flink jejrchef Morten,kommer igen til Maj 2026.Begge gange Lastbil Træf.
Vh.Niels Jørgen Jensen

Resposta da DCU-Camping
Var der med familien i 2019 i en hytte.
Fin campingplads.
Lidt "hjemmemalet" inde i hytten, - det tog sig ikke for godt ud. Men hva faen, det har også sin charme🙂
Har lige ligget på Absalon Camping. Sådan set godt tilfreds. Men den plads vi var blevet tildelt var næsten dækket helt af nedhængende grene. Vi kunne ikke åbne taglugen så ville der hænge grene ind i vognen. Var vi uden for campingvognen skulle vi dukke os for ikke at gå ind i dem. Da jeg kontaktede receptionen sagde de bare at det havde de aldrig hørt om før, og de kunne ikke gøre noget ved det før til efteråret. Så book ikke plads 211. Det var ikke i orden😫

Boede i standard+ hytte
Hytten var rengjort og duftede godt! Alt fremstod rent og i god stand.
Da vi konstaterede, at der manglede lidt service blev det straks erstattet inkl. en sød besked fra receptionen.
Anbefaler især til familier, der gerne vil kunne slappe af efter oplevelser i KBH C. Offentlig transport er super nem fra pladsen.
Overnatning er noget mere rolig end et hotel i centrum - og så er der gratis parkering af bilen.

DCU-Flyversandet
Vi har været 7 overnatninger på DCU-Flyversandet, en plads vi aldrig har været på før, vi havde booket hjemmefra, og får anvis den plads vi skulle ligge på.
Pladsen generelt er fin og stille og rolig, derfor 3 stjerner.
Servicebygningen er gammel ( det gør ikke noget) hvis den så var ren, det er den ikke, når man går i bad tidligt om morgenen kl 7-715 forventer man er der er gjort rent, men nej, der er et ekstern rengøringsfirma på og de kommer ved 10-tiden og lukker af, og der bliver kun gjort rent den ene gang om dagen, og så dem ikke i weekenden. Opholdsrum/ køkken er super, det er nyrenoveret.
Vi undrede os over at kun ca 1/3 af pladsen var belagt, så jeg spurgte nogle fastlægger om det er normalt her i højsæsonen, det kunne de så svare ja til, sådan er det blevet, og de overvejede osse om det var deres sidste sæson på pladsen.

Dcu-odense.
Den plads vi på forhånd havde booket var optaget af andre. Vi fik ikke nogen forklaring, men blev i stedet anvist et sted hvor der var en fastlægger som var væk i den uge. Vi måtte stille vores telt ovenpå hans kunstige græs og forsøge at være der for hans skur, cykler osv.
der blev ikke givet nogen form for kompensation selvom jeg kan regne ud at pladsen i forvejen var betalt.
Derudover var der så mange hvepse at vi ikke kunne sidde ude.
Servicebygning var nedslidt og generelt beskidt.
Rigtig sødt personale, og et dejligt sted.
De sørger også for at der er gode aktiviter for børn og voksne. Vi har f.eks. været ude at køre i brandbil.
Vi boede i en luksushytte (2 voksen og 2 børn), og hytten var bare perfekt.
Vi har været fuldt tilfredse, og kan kun anbefale stedet og deres luksushytter.
Stranden der ligger i nærheden er også rigtig god, og familievenlig.

Resposta da DCU-Camping
Alene udsigten får karakteren op på 3 stjerner.
Det lyder så godt med flot udsigt og tæt på Aarhus.
Men det er også det.
Slidte toiletbygninger, f.eks oplevet flere gange ingen papir til at tørre fingre, der er møgbeskidt på toiletterne, selvfølgelig er jeg obs på det er højsæson, men alligevel vildt det kan gå så stærkt.
Der var ikke nok varmt vand til at kunne tage opvasken i køkkenet, det har jeg ikke prøvet før på andre campingpladser.
Da vi ankom var stømmen gået, alt i alt kan fejl ske, men virkelig en dårlig oplevelse på blommehaven, trænger til en opgradering.
Vær glad for udsigten og beliggenhed, den redder jer.
Kiosken lukker kl 19. Der er min erfaring at der er man færdig med at spise og fået taget opvasken og nu skal børnene have is, men desværre lukket kl 19 i højsæsonen.
Desværre ikke på gensyn.

Resposta da DCU-Camping
DCU - Absalon i København ligger dejligt centralt tæt på det meste. Personalet er venlige og imødekommende som giver en lyst til at være der.
Dog må jeg sige, at efter at have kørt med campingvogn hele min barndom og senere i 20 år som voksen, har jeg sjældent mødt en plads hvor toilet og badefaciliteter er så ulækre! På herre toilettet inde på pladsen var der tis som løb i fugerne, stoppede toiletter med afføring og generelt lugtene og svampe prægede baderum. Det er virkelig ikke det man forventer af en DCU plads…
Det blev gjort meget klart ved ankomst at bade var GRATIS men ærligt så havde jeg hellere betalt 8 kr for 5 minutters bad, hvis der så var jævnlig rengøring hver dag ..
Kære DCU ! I har en misligholdt plads ( bygninger) som virkelig trænger til en overhaling!!

Resposta da DCU-Camping
DK’s bedste oplevelse. Super service, super søde personale selv camping mutter giver sig tid til alle personer og ligger altid øre til en god historie ;) campingpladsen er perfekt hvis man har børn med på ferien!
Den campingplads kan klart anbefales!

Resposta da DCU-Camping
Absalon Camping har udmærkede forhold og en meget flink personalestab af unge mennesker
– OG gratis WIFI -
M..E..N… man glemmer at orientere om, at det oftest er WIFI UDEN internet-forbindelse…
Det lyder meget godt, at der reklameres med, at der er gratis Wifi på pladsen … men når så man ankommer og vil finde lidt oplysninger via internettet –
så mødes man ofte af bemærkningen: Du er ikke på internettet! … og det ligegyldigt hvilket tidspunkt af døgnet man forsøger
Under vort ophold på pladsen, fik vi mange dataadvarsler på vore telefoner: ”du har unormalt stort forbrug af mobile data!” - ikke just noget man normalt tænker over ... og hvor meget er det nu lige, vi har i vort abonnement?
Så det med, at der er gratis Wifi på pladsen – ja det skal man altså lige tage med et gran salt! – bl.a. det med at kunne se tv – ja det var for vort vedkommende helt udelukket!
Vor forespørgsel i informationen om dette, gav da også kun svaret fra en af de mange flinke unge medarbejdere: beklager men der ER meget dårlig net-forbindelse på det meste af pladsen – hvis ikke du er så heldig at være placeret tæt ved servicebygningen, så….
Vort forslag til DCU generelt: få nu lavet et ordentligt og velfungerende WIFI -system på alle Jeres pladser!

Resposta da DCU-Camping
DCU Gjerrild - Endnu en fantastisk ferie på Campingpladsen i Gjerrild. Som altid fantastiske faciliteter og generelt bare en fantastisk campingplads. Vi kommer igen næste år - for 6. gang ❤️❤️

Resposta da DCU-Camping
Super lækker plads, med store arealer til vogne, telte, mm.
Dejligt børnevenligt og masser af arrangementer og underholdning.
Venligt personale og foodtrucks flere gange i ugen på pladsen.
Tæt ved lækker strand.
Vi rejser derfra med en rigtig dejlig ferie oplevelse i bagagen.- og kommer helt sikkert igen 😊

Resposta da DCU-Camping
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.