Jag saknade ett flertal produkter i min senaste smakbox närmare bestämt 9 olika produkter. Istället fick jag några gamla korvbröd och hamburgerbröd därtill 2 små påsar med pommes. Andra artiklar kom i... Ver mais
Trasig påse på det kalla tillägget. Smet o klet överallt. Fick 55 kronor för besväret!Den frysta påsen var inte med. Skulle komma en vecka senare. Väntade men ingen påse kom. Fick någon timma innan le... Ver mais
Upplevelsen med smakbox är alltid som en överraskning och ger spänning i vardagen. Alla i familjen ser fram emot att se vad som finns i kartongen. Sedan har vi en smakupplevelse tillsammans och ger be... Ver mais
Fantastisk idé! Det frysta var blandat, salt & sött. Det kylda var så fullpackat att jag trodde handtagen skulle gå av, fyllt med mestadels nyheter jag ännu inte hunnit testa eller ens se! Skafferivar... Ver mais
Upplev spännande smaker som tar middagen till nästa nivå och godsaker som gör fredagsmyset extra mumsigt. Smakbox är fylld av härliga produkter som gör vardagen lite mer oväntad. Varannan månad får du hem en box med 15 produkter till det dubbla värdet av vad du betalar! Se fram emot nya pastasorter, goda mellanmål, smakrika såser, sötsaker, krispiga snacks och läskande dryck. Ingen bindningstid, du kan närsomhelst pausa eller avsluta din prenumeration på Smakbox. Du kan också köpa Smakbox som gåva. Smakbox levereras över hela landet!
Hälsingegatan 40, 113 43, Stockholm, Suécia
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Respondeu a 95% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de duas semanas
Kommer alltid tycka att Smakbox har varit värt priset, då värdet är nästan det dubbla. Kul upplevelse att få hem snacks, drickor m.m. till en så bra summa! Om man är sugen på snacks från stora märken, men vill snåla som jag ;)

Resposta da Smakbox
Testat ett gäng boxar under våren och har verkligen uppskattat varje box. Kul grej med många nya saker vi kanske inte köpt hem annars, många nya favoriter!

Resposta da Smakbox
Det här var precis min smak på grej/upplevelse! Älskar att testa allt nytt jag kan komma över och barnen jublar när boxen kommer!

Resposta da Smakbox
Det är alltid roligt när smakbox kommer. Det är en bra mix av varor och alltid något som faller en i smaken. Vi kör "nyfiken" och tycker det är kul med sådant vi annars inte skulle köpa. Det enda som är lite tråkigt är att det ofta är mycket energidryck eller dryck åt det hållet och det är ingenting just vi är intresserade av.

Resposta da Smakbox
Jättekul varannan månad att få testa nya och gamla ät och drickbart saker. Många nya smaker och produkter jag upptäckt och kommer köpa om. Vem blir inte glad av mat, godis, läsk? Så värt priset och allt.

Bra produkter varierande produkter

Resposta da Smakbox
Bra koncept, men dåligt implementerat.
1) EDIT: saknad avprenummeration verkar vara en miss och något temporärt när jag tittar i äldre "spam"
2) Upprepande produkter (skall ni skicka samma produkt flera gånger borde man kunna välja bort produkten från kommande utskick / blockera vissa märken helt typ Prime)
EDIT: verkar bara vara några av utskicken som saknar detta unsubscribe vilket var just dom jag tittade på när jag fick nog av allt spam. Ni har nog ställt till med era mallar i Sendgrid
Saknas på:
21a juni : Nu drar vi igång vår super-tipsa-rabatt! SAKNAS
18e Juni : Kul att du har fått din Smakbox!
SAKNAS
Justerar betyg då detta uppmärksammats

Resposta da Smakbox
Jag testade smakbox med Buzzador. Men åh så negativ jag är. Beställde ”matig” box men d e bara strunt i den. Chips, drickor, en massa dåligt godis, energigrejer. Det enda matiga var en tub med mjukost. Vad är dettta att betala för? Så OVÄRT!! Skulle helst få pengarna tillbaka om det inte var för att ungarna slängde sig över ngn vedervärdig läsk som PRIME. Köp ej!

Resposta da Smakbox
De är väldigt dåligt för priset man betalar...

Resposta da Smakbox
Det var bra i början när vi testa på smakboxen nyfiken för 2 år sedan, nu kommer det typ samma grejer i boxarna och inget nytt och dessutom blivit betydligt mindre grejer i boxarna😔 rekommenderar inte längre detta.

Resposta da Smakbox
Gav bort en prenumeration på 3 mån i present. Boxen gav 3 (!) av samma föremål och samma smaker i de två första boxarna. Är inte hela konceptet att man ska få prova på NYA smaker och saker? Kundtjänst var inte alls tillmötesgående när jag ifrågasatt detta och slutade att svara på mina mail. Skulle inte rekommendera detta alls på grund av att hela deras affärsidé fallerar när man får 3 likadana produkter i 2 boxar. Har tyvärr slösat bort mina pengar med presenten.

Resposta da Smakbox
Roligt koncept med bra produkter i varje box vi fått hem. Helt klart värt att testa på.

Resposta da Smakbox
En rolig upplevelse för hela familjen. Spännande att se vilka produkter, smaker och idéer boxen innehåller varje gång. Hela familjen samlas när vi öppnar vår smakbox för att gå igenom innehållet. Uppskattas av alla och roligt att testa produkter som vi annars kanske inte skulle köpa av olika anledningar.

Resposta da Smakbox
Jag tycker alltid att det är lika kul att öppna boxen från smakbox, väldigt värt tycker jag!
Då jag bara köper ca 1-2 gånger per år (för att jag är borta mycket) upplever jag inte att det är samma saker utan alltid nytt och spännande.
Trevlig och enkel leverans.

Resposta da Smakbox
Finns 4 olika boxar att välja mellan för lite variation. Priset är helt ok med tanke på värdet av alla varor i boxen (frakt ingår). Testade detta först genom Buzzador och valde att fortsätta 4 gånger för att testa alla. Kallt tillägg finns tyvärr inte för oss i Sundsvall men vi väntar med spänning.

Resposta da Smakbox
Fick låda nr 2 idag och hade valt till fryst till idag! Är spännande att öppna och fick mkt blandade saker😊 grannarna blev väldigt intresserade👍. Ser redan fram mot låda 3😊

Resposta da Smakbox
Roligt att få som hemligt paket och nyheter som man kanske inte prövat annars.

Resposta da Smakbox
Spännande varje gång. Tyvärr mindre varor än tidigare

Resposta da Smakbox
Jag tycker det är alldeles för mycket godis och dricka och för lite mat.I senaste boxen var bara ett paket knäckebröd och två paket pasta som var mat.En annan sak som är riktigt tråkigt är att det är samma varor.Beställde både februari och april boxen och innehållet i aprilboxen var 60 % av varorna som var med i februari boxen.
Jag beställde kallt tillägg till februariboxen.När jag fick hem matvarorna var de upptinade och glassen som var med rann.Jag kontaktade smakbox men dom har fortfarande inte har hört av sig och det är nu över månad sen.
Smakbox har kanske varit bra men inte nu längre.Jag kan inte rekommendera dom.

Resposta da Smakbox
Ett smidigt roligt sätt att prova nya produkter på. Spännande att se vad som finns med i lådan. Bra att man kan välja lite olika inriktning på innehållet. Det bör dock skilja lite mer mellan den matigare lådan och övriga.

Resposta da Smakbox
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.