Jag saknade ett flertal produkter i min senaste smakbox närmare bestämt 9 olika produkter. Istället fick jag några gamla korvbröd och hamburgerbröd därtill 2 små påsar med pommes. Andra artiklar kom i... Ver mais
Trasig påse på det kalla tillägget. Smet o klet överallt. Fick 55 kronor för besväret!Den frysta påsen var inte med. Skulle komma en vecka senare. Väntade men ingen påse kom. Fick någon timma innan le... Ver mais
Upplevelsen med smakbox är alltid som en överraskning och ger spänning i vardagen. Alla i familjen ser fram emot att se vad som finns i kartongen. Sedan har vi en smakupplevelse tillsammans och ger be... Ver mais
Fantastisk idé! Det frysta var blandat, salt & sött. Det kylda var så fullpackat att jag trodde handtagen skulle gå av, fyllt med mestadels nyheter jag ännu inte hunnit testa eller ens se! Skafferivar... Ver mais
Upplev spännande smaker som tar middagen till nästa nivå och godsaker som gör fredagsmyset extra mumsigt. Smakbox är fylld av härliga produkter som gör vardagen lite mer oväntad. Varannan månad får du hem en box med 15 produkter till det dubbla värdet av vad du betalar! Se fram emot nya pastasorter, goda mellanmål, smakrika såser, sötsaker, krispiga snacks och läskande dryck. Ingen bindningstid, du kan närsomhelst pausa eller avsluta din prenumeration på Smakbox. Du kan också köpa Smakbox som gåva. Smakbox levereras över hela landet!
Hälsingegatan 40, 113 43, Stockholm, Suécia
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Respondeu a 95% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de duas semanas
Jag blev positivt överraskad av innehållet i Smakbox “Festligt”! Det var en bra mix av både nya spännande produkter och välkända favoriter, vilket gjorde lådan rolig att utforska. Det kändes verkligen som en box fylld med kvalitetsprodukter som passar till festliga tillfällen.
Det jag dock saknade var tydlighet kring vissa av produkterna som lyftes i den medföljande tidningen. Tidningen gav intrycket av ännu festligare produkter än vad som faktiskt fanns i min box, och jag undrar därför i vilken av Smakbox varianter de produkterna faktiskt ingår. Det hade varit hjälpsamt med en bättre överensstämmelse mellan tidningens innehållsbeskrivning och det som faktiskt levereras i just “Festligt”-lådan, eller att tidningen redovisar vilka produkter som kommer i vilka boxar.
Sammanfattningsvis en väldigt trevlig box med många goda överraskningar, men lite oklart kring kopplingen till tidningens festtema.

Resposta da Smakbox
Smakbox är en rolig prenumeration som man får ut mycket av! Jag hade boxen ”festlig”. Det kommer både roliga och användbara produkter i boxarna. Dock kom det redan i box två upprepning av produkt vilket var lite tråkigt. Men överlag en kul prenumeration med bra produkter! Mycket för pengarna.

Resposta da Smakbox
Jag har nu fått hem min andra box som jag i samband med att vara testpilot för Smartson fått prova till ett rabatterat pris. Och helt ärligt, jag är så besviken. På innehållet av boxarna överlag men främst för att jag i två av två boxar fått i princip samma typ av produkter. Exakt samma produkt från Estrella, knäckebröd från Leksands men olika sorter och likaså produkten från Dent. Produkterna känns lite tråkiga överlag, knäckebröd, flingor/musli. Förväntade mig mer spännande nya produkter. Glad att jag inte betalat fullpris för detta och tycker till och med att priset jag betalat (cirka 150kr) är to much för dessa produkter.

Resposta da Smakbox
Kul att få prova nya varor och smaker. Vissa har blivit favoriter som köpts igen och vissa har varit ok att testa en gång bara.

Resposta da Smakbox
Jag har varit en trogen smakbox kund i någots år och tyckt att det har varit ett roligt och trevligt koncept.
Tyvärr är företagets internetsäkerhet minimal. Min vännina ville prova smakbox och skulle använda min mail för att få rabatt på sin smakbox. Hon råkar skriva in min mail istället för sin egen när hon ska skapa ett konto (väldigt klantigt och lite dumt). Men istället för att det kommer upp en spärr att den här mailadressen redan finns lyckas hon lägga till en prenumeration till sig själv och sitt kortnummer på mitt konto, vilket gör att hon blir debiterad för min smakbox och att hennes adress kommer upp som leveransadress på mitt konto.
Jag förstår att det är min vännina som varit klantig men det här blir ju nästan ett dataintrångsbrott.

Resposta da Smakbox
Tyckte det skulle vara spännande men det mesta i den gav jag bort då det var chili i mycket eller nötter som jag ska vara allergisk mot har inte lust att betala flera hundra för lite chips/godis

Resposta da Smakbox
Beställde senaste extraboxen. Fick dubbla påsar chips av två olika smaker. Ganska trist med dubbletter i en och samma box. Även upprepande med pasta två boxar i rad.

Resposta da Smakbox
Väldigt bra och roligt att utforska nya produkter som man själv kanske inte hade köpt

Resposta da Smakbox
Boxen var större än jag trodde att den skulle vara. Det var en rolig variation i boxen som uppskattades här hemma.

Resposta da Smakbox
Mycket roligt i Smakboxen som jag inte testat förr. Lite synd att det är så mycket chips, godis och drycker, hade hellre sett att det var mer mat/matlagningsprodukter

Resposta da Smakbox
Kul upplägg att få testa saker som man inte skulle köpa annars. Några väldigt udda saker i men vem vet det kanske blir en favorit.

Resposta da Smakbox
Väldigt nöjd. Fick erbjudande via Smartson att testa och valde till kallt tillägg. Fick väldigt mycket mer än vad jag förväntade mig

Resposta da Smakbox
Kul att testa nya produkter, och saker ma kanske inte skulle ha testat annars. Bpde kända och mindre kända märken nen man har fått många nya favoriter tack vare detta. Enda minuset är upprepning av produkter, känns tråkigt när ca 3-4 produkter upprepas.

Resposta da Smakbox
Kul med både nya och även beprövade produkter.
Alltid lika roligt och få en Smakbox levererad och upptäcka nya produkter, lite som Julafton :-)

Resposta da Smakbox
Spännande att prova nya produkter. Dock var det en hel del saker som inte föll mig i smaken med sockerfria drycker. Men det jag inte uppskattade gjorde andra i familjen. Var otroligt mycket produkter.

Resposta da Smakbox
Jag tyckte konceptet var kul, och roligt med grejer att testa som man kanske annars inte köpt. Kan tänka mig det finns chans och hitta nya favoriter i dessa boxar. I senaste boxen dock lite väl mycket muttiprodukter (alltså passerad tomat, pizzasås och pesto känns lite i överkant på tomatgrejer) men annars trevliga saker. Hade gärna fortsatt några boxar till i alla fall men fick bara dagarna efter senaste boxen mail att de höjer priset på boxen och just nu ryms inte det i vår ekonomi.

Resposta da Smakbox
Oftast bra och nya varor att testa! Barnen är alltid exalterade över att få se vad det kommit för något!
Tyvärr får jag nästan alltid kex till ost vilket gör att jag har flertalet oöppnade paket. Vissa varor skickas med varje gång vilket känns lite tråkigt!
Överlag är vi väldigt nöjda!

Resposta da Smakbox
Smidigt att starta upp en prenumeration och helt fantastiskt att man kunde få hemleverans och kallt tillägg till där jag bor. Det har jag inte kunnat innan så det är ett stort plus!
Riktigt bra grejer i lådan "Nyfiken" som verkligen tilltalade alla i familjen (2 vuxna & 2 barn, 6 & 2 år)

Resposta da Smakbox
Två veckor i rad när jag ska få leverans av kylt och fryst så kommer leverantören från Gordon med endast 3 frysta varor i en påse. Vart är mina kylvaror? Nu för andra veckan i rad! En sekund efter han varit här får jag sms om att bara en del av varorna har levererats, så föraren vet om det. Lämnar dom kvar varorna i bilen medvetet för att sno för eget bruk?

Resposta da Smakbox
Det var bra produkter och en hel del nyheter som jag aldrig testat förut. Men det var väldigt mycket "frukostmat" och inte så mycket till middagar eller lunch, vilket jag tyckte var tråkigt. Hade önskat fler produkter som kunde vara en bas till större måltider. Bra leverans.

Resposta da Smakbox
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.