Smakbox Opiniões

TrustScore: 4 em 5

3,8

Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Jag saknade ett flertal produkter i min senaste smakbox närmare bestämt 9 olika produkter. Istället fick jag några gamla korvbröd och hamburgerbröd därtill 2 små påsar med pommes. Andra artiklar kom i... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Trasig påse på det kalla tillägget. Smet o klet överallt. Fick 55 kronor för besväret!Den frysta påsen var inte med. Skulle komma en vecka senare. Väntade men ingen påse kom. Fick någon timma innan le... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Upplevelsen med smakbox är alltid som en överraskning och ger spänning i vardagen. Alla i familjen ser fram emot att se vad som finns i kartongen. Sedan har vi en smakupplevelse tillsammans och ger be... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Fantastisk idé! Det frysta var blandat, salt & sött. Det kylda var så fullpackat att jag trodde handtagen skulle gå av, fyllt med mestadels nyheter jag ännu inte hunnit testa eller ens se! Skafferivar... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Fornecedor de produtos alimentares

Upplev spännande smaker som tar middagen till nästa nivå och godsaker som gör fredagsmyset extra mumsigt. Smakbox är fylld av härliga produkter som gör vardagen lite mer oväntad. Varannan månad får du hem en box med 15 produkter till det dubbla värdet av vad du betalar! Se fram emot nya pastasorter, goda mellanmål, smakrika såser, sötsaker, krispiga snacks och läskande dryck. Ingen bindningstid, du kan närsomhelst pausa eller avsluta din prenumeration på Smakbox. Du kan också köpa Smakbox som gåva. Smakbox levereras över hela landet!

Informações de contacto

Bom

TrustScore: 4 em 5

283 opiniões

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Respondeu a 95% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de duas semanas

Todas as opiniões

109 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 4 em 5 estrelas

Roligt och kul med smakbox

Roligt och kul med smakbox. Detta är en kul grej att testa och kul att prova sånt som man aldrig annars hade tänkt tanken på att köpa.

1 de agosto de 2025

Resposta da Smakbox

Tack för att du tog dig tid att lämna ett så fint omdöme Annika 😍

Classificada 4 em 5 estrelas

Så roligt att testa mestadels nya…

Så roligt att testa mestadels nya produkter. Det händer att det inte är nåt eller ett par saker man inte gillar alls. Annars är det bra. Känns bara värt priset när det är erbjudande

1 de julho de 2025

Resposta da Smakbox

Stort tack för att du delar med dig Marie, vi uppskattar det 💚

Classificada 5 em 5 estrelas

Kul och spännande att få hem en del nya…

Kul och spännande att få hem en del nya smaker och prova nya produkter.
Älskar inspirationstidningen man får till
Ps Libababröd pesto och mozzarella på grill har blivit en ny favorit .
Som även våra vänner uppskattat

Resposta da Smakbox

Wow vad roligt att Smakbox bidrar till nya favoriter hemma hos dig! 💚

Classificada 5 em 5 estrelas

Jättekul box som min dotter älskar att…

Jättekul box som min dotter älskar att vara med och öppna. Något nytt och något man känner till sedan tidigare. Haft smakbox i flera år nu. 💚/Tess

Resposta da Smakbox

Så roligt att Smakbox är något du och din dotter uppskattar tillsammans 💚

Classificada 5 em 5 estrelas

Alltid lika kul när dessa underbara…

Alltid lika kul när dessa underbara boxar kommer. Jättebra produkter och service ❤️

Resposta da Smakbox

Stort tack för att du delar med dig! Vad roligt att du uppskattar både vår service och våra produkter 😃💖

Varierande box

Älskar smakbox . Att få testa på nya produkter varje gång och produkter man kanske inte annars hade testat gör upplevelsen lite extra kul

27 de junho de 2025

Resposta da Smakbox

Så roligt att du tycker om Smakbox, vi blir jätteglada! 😍

Älskar smakbox

Älskar smakbox! Så prisvärt med tanke på allt man får i boxarna. Alltid mycket nytt och jag har hittat flera nya favoriter genom smakbox

Stort tack för ditt fina omdöme Lina! 😍

Möglig mat

Känslan jag fick var att få hem någons veckohandling av basvaror. Jag fick bland annat majs, knäckebröd, pesto, öl och kebabsås. Allt från de största varumärkena och inget var någon nyhet utan en original smak man redan ätit många gånger. Det värsta var dock att peston hade ett tjockt lager mögel. Min känsla är verkligen att dom köper upp lager med varor på utförsäljning pga kort datum. Kan verkligen inte rekommendera.

16 de junho de 2025

Resposta da Smakbox

Hej Anna. Vi uppskattar att du tog dig tid att lämna denna feedback. Hör gärna av dig till vår kundtjänst på kontakt@smakbox.se så hjälper de dig 💚

Classificada 3 em 5 estrelas

Bättre förr

Lite tröttsamt att få smör och öl i stort sett varje låda när det inte är något man äter eller dricker. Var fler nyheter i boxen förr i tiden än vad det är nu, ibland nu får man populära produkter som går att köpa sedan flera år tillbaka.

13 de junho de 2025

Resposta da Smakbox

Stort tack för att du tig dig tid att ge oss din feedback, vi uppskattar det verkligen.

Ej levererat.

Smakbox i sig är riktigt bra!
Men Gordon som leverantör är katastrof, är 50/50 att dom ens dyker upp, andra gången jag blir utan leverans nu.

7 de junho de 2025

Resposta da Smakbox

Hej Peter! Stort tack för att du delar med dig. Vi vill absolut inte att du ska vara utan din leverans. Om du inte redan gjort det ber jag dig kontakta får kundtjänst på kontakt@smakbox.se så hjälper de dig på en gång

Trevlig låda!

Trevlig låda jag fick i present via ett upplevelsebolag. Jag trodde först att det skulle komma många produkter i som blir över men efter att ha fått min första box kan jag med glädje säga att varenda produkt har konsumerats förutom ett paket knäckebröd!

29 de maio de 2025

Resposta da Smakbox

Wow vilket fint omdöme! Så roligt att du blev positivt överraskad av upplevelsen med din första Smakbox. Hoppas det blir fler framöver 😍

Spännande smaker

Spännande smaker och roligt att få testa på nya saker! Bra variation i boxarna.

23 de maio de 2025

Resposta da Smakbox

Kul att du uppskattar Smakbox, hoppas vi får fortsätta bidra med nya favoriter i framtiden.

Ett mycket trevligt sätt

Ett mycket trevligt sätt att prova och upptäcka nya produkter på till förmånligt pris!
Har alltid fått fint bemötande och hjälp med mina behov av kundtjänst.

2 de maio de 2025

Resposta da Smakbox

Stort tack för att du delar med dig! 💗

Smakbox alltid en överraskning

Smakbox är alltid en trevlig överraskning, finns alltid produkter man inte testat innan. Köper oftast Original men byter ibland för ombyte.

16 de maio de 2025

Resposta da Smakbox

Kul att du testat lite olika mixar! Stort tack för dina fina ord 😍

Classificada 4 em 5 estrelas

Stor variation på produkter.

Stor variation på produkter och bra produkter. Jag är nöjd med upplevelsen. Det är roligt att få testa saker som man kanske aldrig provat annars.

18 de abril de 2025

Resposta da Smakbox

Så kul att vi kan bidra med lite nya favoriter! Stort tack för att du delar med dig 😍

Kul grej

Kul grej. Fin överraskning vad som fanns i lådan 😀

7 de maio de 2025

Resposta da Smakbox

Vad roligt att du uppskattar Smakbox, tack för att du delar med dig 🥰

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.