Smakbox Opiniões

TrustScore: 4 em 5

3,8

Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Jag saknade ett flertal produkter i min senaste smakbox närmare bestämt 9 olika produkter. Istället fick jag några gamla korvbröd och hamburgerbröd därtill 2 små påsar med pommes. Andra artiklar kom i... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Trasig påse på det kalla tillägget. Smet o klet överallt. Fick 55 kronor för besväret!Den frysta påsen var inte med. Skulle komma en vecka senare. Väntade men ingen påse kom. Fick någon timma innan le... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Upplevelsen med smakbox är alltid som en överraskning och ger spänning i vardagen. Alla i familjen ser fram emot att se vad som finns i kartongen. Sedan har vi en smakupplevelse tillsammans och ger be... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Fantastisk idé! Det frysta var blandat, salt & sött. Det kylda var så fullpackat att jag trodde handtagen skulle gå av, fyllt med mestadels nyheter jag ännu inte hunnit testa eller ens se! Skafferivar... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Fornecedor de produtos alimentares

Upplev spännande smaker som tar middagen till nästa nivå och godsaker som gör fredagsmyset extra mumsigt. Smakbox är fylld av härliga produkter som gör vardagen lite mer oväntad. Varannan månad får du hem en box med 15 produkter till det dubbla värdet av vad du betalar! Se fram emot nya pastasorter, goda mellanmål, smakrika såser, sötsaker, krispiga snacks och läskande dryck. Ingen bindningstid, du kan närsomhelst pausa eller avsluta din prenumeration på Smakbox. Du kan också köpa Smakbox som gåva. Smakbox levereras över hela landet!

Informações de contacto

Bom

TrustScore: 4 em 5

283 opiniões

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Respondeu a 95% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de duas semanas

Todas as opiniões

109 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 5 em 5 estrelas

Bra urval på spännande varor

Bra urval på spännande varor.
Både för de som inte har diabetes och de som har.

5 de dezembro de 2024

Resposta da Smakbox

Så roligt att du uppskattar Smakbox, tack för att du delar med dig 😍

Classificada 5 em 5 estrelas

Det är som att få en julklapp när boxen…

Det är som att få en julklapp när boxen kommer. Spännande med nya produkter som man kanske annars aldrig hade provat och som plötsligt blir en favorit.

27 de outubro de 2024

Stort tack till dig Pia för denna härliga omdöme! 😍

Överraskad varje gång

Smakbox har fyra olika boxar man kan välja mellan: original, festlig, matig och nyfiken. Jag har hittills bara testat originalboxar med kallt tillägg, men nästa gång blir det matig.
Eftersom man inte i förväg vet innehållet i boxen blir det ett roligt överraskningsmoment då man öppnar den. Jag har fått prova alla möjliga smaker, och många av dessa produkter hade jag med stor sannolikhet inte köpt annars. Produkter som inte tilltalat mig har jag gett bort till andra. Jag har även hittat nya favoriter genom Smakbox. Genom erbjudande har jag gett bort två Smakboxar i present, vilket var uppskattat.
Tidningen som följer med Smakboxen är tilltalande och inspirerande, ger bra information samt recept-tips.
Positivt att de nu lanserar bonusboxar till lojala prenumeranter, som prenumererat i minst ett år.
Jag rekommenderar er att testa Smakbox och jag har själv inga planer på att sluta prenumerera.
Varför ger jag då inte fem stjärnor? Jo, vissa liknande saker återkommer i box efter box, ibland har det varit lite kort bäst före datum och det har varit en hel del väldigt starka (oätliga, enligt mig) produkter.

Hej Agneta! Stort tack för ditt utförliga och jättefina omdöme! 😍
Så roligt att vi får bidra till nya favoriter hemma hos dig.
Om det skulle vara något som inte stämmer med boxen i framtiden så är du mer än välkommen att kontakta vår kundtjänst på kontakt@smakbox.se

Mycket bra

Jag tycker att det är lika spännande varje gång som boxen kommer. Upplever dock att det är ett mindre urval nu än tidigare. Speciellt bland kyl & frys tillägget. Sen kommer det ganska ofta lite samma varor. Men allt som oftast har jag varit mycket nöjd.

Resposta da Smakbox

Stort tack för att du tog dig tid att dela med dig, vi uppskattar alltid när vi får feedback av våra kunder. TACK! 😍

Kan rekommenderas

Alltid spännande att hämta en smakbox
Bra produkter m utmärkt kvalité som man har stor användning för.Man får Alltid mycket för sina pengar. Kan rekommenderas.

Hej Helene! Stort tack för fina omdöme 💗

Classificada 4 em 5 estrelas

Bra ,goda och spännande smakmixer.Har…

Bra ,goda och spännande smakmixer.Har provat mkt gott som jag i vanliga fall inte skulle ha köpt.Skönt med leverans till dörren.Enda minuset är att det är väldigt olika mängd varor i paketen

Resposta da Smakbox

Stort tack för ditt fina omdöme! 😍 Antalet varor i boxarna baseras på mycket, bland annat värde på produkterna och storlek.

Classificada 5 em 5 estrelas

spännande att få hem smakprov…

Det är så spännande att få hem smakprov på sådant jag inte hade köpt annars. Sedan kanske man inte gillar allt, jag hatar t.ex basilika och det är på modet idag.

Resposta da Smakbox

Hej Marie och stort tack för ditt fina omdöme! 😍 Hoppas vi fortsätter bidra med nya smaker och favoriter hos dig

Roligt och varierande utbud

Roligt och varierande utbud. Får testa saker man annars aldrig skulle göra. Spännande med nya smaker och produkter.

24 de agosto de 2024

Resposta da Smakbox

Vilket är precis vad vi önskar göra! 😍 Så roligt att vi får bidra till nya favoriter hemma hos dig. Tack!

Classificada 5 em 5 estrelas

Jag rekommenderar verkligen Smakbox!

Jag rekommenderar verkligen Smakbox!!
Boxarna är helt fantastiska!!
Massa ny inspiration att sätta tänderna i!!
Älskar att man får prova sådant man kanske inte tänkt på att testa i affären!

Resposta da Smakbox

Wow vilken underbart omdöme 😍 Hoppas vi får fortsätta bidra till ny inspiration i i framtiden.

Classificada 4 em 5 estrelas

Gillar konceptet även om det ibland…

Gillar konceptet även om det ibland kommer saker jag inte tycker om men då byter eller ger jag bort. Har inte testat alla olika alternativ än men lite tråkigt att det inte är så stor skillnad. Mellan ex matig och nyfiken. Men jag ser alltid fram emot vad som kmska komma. Senaste gången fick jag bara saker jag gillar så jag var mycket nöjd. Avskyr kaffe och lakrits.

18 de outubro de 2024

Resposta da Smakbox

Stort tack för ditt fina omdöme! Vi blir jätteglada av att höra tat du uppskattar Smakbox 😍 Hoppas vi får fortsätta bidra till nya favoriter hemma hos dig.

Tydligt och Sännande

Allt är tydligt och bra gällande betalningar och leveranser. Det är som Julafton varenda gång smakboxen kommer. Spännande och roligt med både gamla favoriter och nya smakupplevelser.

Resposta da Smakbox

Wow stort tack för den fina recensionen 😍

Classificada 2 em 5 estrelas

Saknade varor, dålig support, söndriga varor

Smakbox är ett ok koncept. Men faller på så många saker.

Provat ett par boxar nu, vanliga, extra och kallt & Fryst.

Ena gången var det blött ute och Gordon föraren satte påsen på marken utanför och gick sen sönder direkt när jag fick den och allt på marken.

Andra gången var 2 varor sönder, om det hänt vid smakbox pack eller vid leverans osäkert.

Nästan varje gång har det också saknats varor enligt min lista av det som ska ingå.

Kontakta Smakbox är meningslöst gällande varor osv. De ignorerar för det mesta allt.

Deras utbud är så dåligt också. Har provat matig, original, festlig.
Det är mer eller mindre samma skräp i alla.

Det är extremt mycket sockerfritt läsk osv, chips o godis trots man väljer MATIG.

Enda gången det kan anses vettigt att prenumerera är när de har smakbox + kallt/fryst extra gratis.
Annars är det högst tveksamt.

20 de outubro de 2024

Resposta da Smakbox

Hej Jimmie! Stort tack för att du delar med dig.

Vi ber verkligen om ursäkt för att det saknats varor eller varit trasig varor i din leverans. Så ska det inte vara och kundtjänst hjälper gärna till.

Våra smakmixar har i grund samma varor, sedan skiljet sig resterande åt baserat på smakmix. Detta betyder att du kan gå godis i matig men även exempelvis kryddor i festlig.

Vi uppskattar att du tog dig tid att ge oss din feedback!

Värdelös kundtjänst

Värdelös kundtjänst! Har fortfarande inte fått svar på mitt mail efter 1 vecka trots att dom skickar bekräftelse att dom mottagit mitt mail och kommer svara inom 2 dagar.

13 de outubro de 2024

Resposta da Smakbox

Hej Jeanette! Tack för att du delar med dig. På grund av sjukdom har de dessvärre hamnat efter på mailen. Du kan alltid ringa kundtjänst på 0812022380. Telefonen är bemannad 8.30-16.30 med lunchstängt 12-13

Annars kommer du få svar på mailen också inom kort.

Classificada 4 em 5 estrelas

Prisvärt och spännande, men med urkass kundtjänst.

Har köpt smakbox 3 gånger nu (med kallt tillägg) och har aldrig blivit besviken. Spännande matvaror och prisvärt när man har rabattkod.
Deras kundsupport är nog den sämsta i Sverige. Om du har problem så kommer dem inte att lösa det. Blivit ignorerad 2 gånger.

Bortsett från det så är detta ett kul koncept och alltid lika spännande att se vad man får.

Resposta da Smakbox

Hej Anton. Vad roligt att du uppskattar Smakbox! Vi blir jätteglada.

Mindre roligt att du inte fått hjälp av vår kundtjänst. Ring oss gärna på 0812022380 så ska vi se över varför du inte fått någon hjälp!

Valde alternativet matig

Valde alternativet matig, det var inte mycket som kan kallas mat i boxen. Saft, läsk, kex och snacks.
Sade omedelbart upp prenumerationen, fick ett bekräftelsemejl och 11 dagar senare får jag ett mejl om att de förbereder min nästa box.
Mejlade omgående supporten, det har nu gått 6 dagar och de svarar inte. Boxen har de skickat och den ligger på upphämtningsstället sen ett par dagar.
Mejlat idag igen.

Uppdatering:
Hittade ett telefonnummer och ringde istället och har nu fått en förklaring. Står ändå för mitt omdöme då informationen vid beställningen varit bristfällig.
Jag nappade på deras erbjudande sent i perioden så den 25/9 drog de pengar från mitt konto för nästa box när inte ens den första kommit.
De drar varannan (ojämna månader) månad den 25:e.

17 de outubro de 2024

Resposta da Smakbox

Hej Anneli och tack för att du delar med dig. Vilken tur att du ringde kundtjänst och fick prata med dem om vad som hänt! Tveka inte att kontakta oss om du har frågor i framtiden.

Classificada 3 em 5 estrelas

Skulle vara femstjärnigt om det inte vore för…

Jag ser fram mot varje leverans men bli så besviken över att det är så mycket chips, läsk och godis fast jag har alternativet ”matig”.

14 de outubro de 2024

Resposta da Smakbox

Hej Maria och tack för ditt omdöme. Grunden i våra boxar är samma i alla mixarna, och resterande varor fördelas utefter smakmix. Därför kan du få med godis i matig men även exempelvis pasta i festlig 😊

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.