Smiling Socks Opiniões

TrustScore: 2.5 em 5

2,7

Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Bestelling geplaatst 27 juli - geen reactie meer - mailadres bestaat niet meer, via messenger geen reactie.34.95 euro armer. Laatste keer bestelling geplaatst zonder Trustpilot te raadplegen...

Classificada 5 em 5 estrelas

Super slecht!! Enkel de 5 sterren reviews komen tevoorschijn. Bestellingen worden niet geleverd gewoon pure oplichterij! Enkel maar excuses dat ze achterstaan met de e-mails en schuift vervolgens de s... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Totaal waardeloos!! In eerste instantie komen Alleen de goede reviews tevoorschijn dus dan maar zo, maar KOOP NIET, HET ZIJN OPLICHTERS! Zodra je mailt over annuleren reageren is helemaal nergens me... Ver mais

Classificada 2 em 5 estrelas

Update : I eventually received my order on the 20th of December, after harassing them of mail and DM. Thanks again Sophie from Instagram for helping me ! I ordered on the 13th of October for 90€,... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de moda feminina

Rustige kleuren, premium kwaliteit en een subtiele vrolijke smiley waar je spontaan een glimlach van op je gezicht krijgt: dat zijn onze Smiling Socks. De sokken zijn ontworpen voor iedereen die graag van het leven geniet en die stijl en kwaliteit belangrijk vindt.

Informações de contacto

Mau

TrustScore: 2.5 em 5

2 mil opiniões

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Não respondeu a opiniões negativas

Todas as opiniões

1 opinião nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

NIET KOPEN

NIET KOPEN. Ik schrijf nu express een review met 5 sterren zodat mensen die bij de ‘goede’ reviews kijken ook daadwerkelijk een eerlijk beeld kunnen krijgen. Bestel hier niks, ze hebben een hoop zogenaamde problemen en excuses, maar komt er op neer dat je je geld kwijt bent en niks geleverd krijgt. Wil je je geld terug? Daar reageren ze niet op en gaat ook gewoon niet gebeuren. Bij de reviews met 1 ster zijn recente ervaringen te lezen met een goed beeld van de situatie. Overigens heel bijzonder dat allerlei sokken niet op voorraad zijn, maar je wel nog steeds alles kan bestellen. Dat zegt al genoeg lijkt me. Wederom in de reactie hieronder een hoop excuses waar niemand iets aan heeft. Als het lukt om op deze review te reageren kan er ook wel op mijn mails gereageerd worden waarin ik vraag om annulering en geld terug. Hou op met eindeloos excuseren en kom in actie.

29 de dezembro de 2021

Hi Nina,

Niemand is zijn of haar geld kwijt. Lees vooral even onze contact pagina voor uitleg over de situatie. Wij balen enorm van de vele problemen en proberen dit ook transparant uit te leggen.

Je wekt de indruk dat wij dit expres en/of opzettelijk doen en dit is uiteraard niet zo. kijk vooral even onze reviews van 2-3 maanden terug, dit laat wel inzien dat er problemen zijn en het niet onze normale werkwijze is.

Echter begrijp ik je frustratie heel goed, wij reageren op alle e-mails maar er is een grote achterstond nog.

Bijna 6 weken te laat én de verkeerde

Meer dan 5 weken moeten wachten. Vriendelijk dat wel, maar allerlei uitvluchten, telkens andere. Heb vandaag dan uiteindelijk mijn sokken gekregen en het zijn dan nog eens de verkeerde ook (lage ipv hoge). Die zijn op de koop toe goedkoper. Aldus het ergste moet nu allicht nog beginnen, proberen deze terug op te sturen en de juiste te krijgen. Weeral veel tijd en energie kwijt ten gevolge van het gepruts van een ander. Om moedeloos van te worden.

Classificada 1 em 5 estrelas

Lang wachten op verkeerde producten

Helaas heb ik een maand moeten wachten op mijn bestelling en heb ik ook nog de verkeerde kleuren sokken binnen gekregen. Heb twee mails moeten sturen naar de klantenservice voordat mijn bestelling überhaupt verzonden werd…..
Nu weer een mail gestuurd ivm de foutieve inhoud van het pakket, hopelijk komt smiling socks met een passende oplossing
Ik weet in ieder geval dat ik hier nooit weer iets ga bestellen ookal zijn de sokken leuk en zien ze er kwalitatief goed uit, ze lijken wel heel klein voor een maat 42-48

Resposta da Smiling Socks

Kunt u aub een mail sturen naar hello@smilingsocks.nl met de situatie? Dan zorgen wij dat het direct wordt opgelost.

Classificada 3 em 5 estrelas

Smiling socks aangepaste review

Helaas hier ook een bestelling gedaan eind november. Wij zijn inmiddels een maand verder en nog niets ontvangen. Ze geven aan dat het probleem bij een externe partner ligt die de track and trace code al hebben aangemaakt, maar nog niet aan het leveren zijn...... Onze smile is in ieder geval weg ;-(

Half januari hebben we eindelijk de sokken kunnen leveren, dus daar zijn we dan wel weer blij om. Waarschijnlijk zijn de problemen met de externe partner opgelost.

Never arrived

I placed an order 5th December, with an expected delivery time of 1-5 working days. I wrote an email asking if they would be expected before Christmas, and the response was yes. I have still not received my socks, and I’ve put in a request to cancel my order.

27 de dezembro de 2021

Site vol leugens

Bestelling gedaan op black friday 28/11/21. Ondertussen zijn we 25/12 en is het pakket nog steeds niet aangekomen, zelfs niet bij post.nl ondanks de zogenaamde mail van verzending op 18/12/21 (ja dat leest u goed). Verspil geen geld aan deze mensen, ze maken niet waar wat ze zeggen: volgende werkdag in huis?!
Een regelrechte schande! Bovendien heeft mijn petekind nu geen kerstcadeau en wellicht evenmin een nieuwjaarsgeschenk. Zwaar ontgoocheld!!!!

25 de dezembro de 2021

Classificada 1 em 5 estrelas

It’s very unfortunate that we are all…

It’s very unfortunate that we are all experiencing similar circumstances. I too feel scammed because I really wanted the product. I ordered on 12/7, they took my money but no product received yet. I emailed and no response. Horrible!! Anyway, I hope everyone still has a blessed Christmas and Happy New Year!

24 de dezembro de 2021

Foute levering + 1 maand wachten

Na 1 maand wachten op de sokken, ze eindelijk ontvangen. Joepie, net op tijd voor Kerst dacht ik. Bij openen van de bestelling zie ik dat de maten allesbehalve kloppen en dat de kleuren ook totaal niet de kleuren zijn die ik besteld had.

23 de dezembro de 2021
Classificada 4 em 5 estrelas

Te laat, maar wel goed!

Op 7 december bestelde ik mijn sokken, en ik ontving ze op 21 december. Toen ik deze bestelde adverteerde ze 'vandaag besteld, morgen geleverd', maar dat was dus niet zo.

Nu ik heb een vriendelijke mail gekregen, met de uitleg waarom de sokken vertraging oplopen en naar mijn mening kunnen zij zelf hier niets aan doen. Iedereen kan eens pech hebben, zeker als je samenwerkt met een ander bedrijf die instaat voor de verzending. Wel waren ze zo vriendelijk om als tegemoetkoming een kerst-pakket sokken extra te bezorgen. Ik ontving 4 leuke kerst sokken, iets wat ik normaal niet zelf zou kopen maar ze zijn wel echt heel erg leuk.

Ook vind ik de kwaliteit erg goed! Ze zitten lekker en zakken (voor zover ik ze al gedragen heb) niet af! En natuurlijk, ze zien er fantastisch uit!

Ik ben alleszins zeer tevreden met mijn bestelling, ik moest even wachten maar dat was het zeker waard!

23 de dezembro de 2021

Waiting....

Waiting.... ORDER: 1025805
I have placed my order (12/10/21), Have send a mail (12/14/21) to know why I still did not have received anything... Response was quickly offered a solution (12/15/21). I took it, changed it but since then radio silence.... Still no order, or any news...
I have send a report fraude to the government! So they will look on it! Stay away!!!
And if Smiling socks is reading this: I want my money back!

22 de dezembro de 2021

Jammer ...

Was ik hier maar eerder komen lezen 😱 ik heb het geluk gehad dat mijn sokken na 4 weken geduldig wachten (en mailen) wel geleverd zijn maar totaal niet de juiste maten hebben die we gevraagd hadden. Heel jammer dus want degene met de grote voeten zal nu dus naar 1 paar sokken krijgen. Één keer maar nooit meer ...

22 de dezembro de 2021

Classificada 1 em 5 estrelas

No delivery and they don't take…

No delivery and they don't take responsibility. You see it in all the reviews of the last weeks. They know the can't deliver and still they send out discounts/actions every day. Save yourself the trouble and order the socks on another website cause that is also what this company did.

Waardeloos

Waardeloos. Ik wacht al weken op mijn sokken. Heb nu al meerdere malen gevraagd om mijn geld terug. Kortom wil je lachende sokken en geld besparen. Koop dan sokken bij de HEMA en stift. Teken een smiley op je sok met de stift en klaar is Kees.

En dan 8 maanden later een reactie achterlaten dat je een soort van hebt gereageerd. Dacht het niet. Waardeloze tent. Ik zie nog steeds verkeerde informatie staan in jullie algemene voorwaarden. Ga jullie heel erg schamen.

Onze excuses voor deze situatie.

Edit: Onze website is offline zoals je kunt zien en we nemen geen bestellingen aan. Mocht je een oplossing willen dan kun je ons een mail sturen!

No delivery

No delivery, no respond

Leugens

Sokken besteld, maar vanwege de lange wachttijd gevraagd om mijn geld terug te storten en de bestelling te annuleren.
Echter kon dit niet volgens medewerker. De bestelling was al ingepakt en stond klaar om verzonden te worden. Dit was echter niet het geval, want de mail dat mijn bestelling gepakt zou zijn kreeg ik een week na deze reactie pas. Ondertussen nog steeds niks ontvangen (we zijn weer een week verder).
Slechte reacties op Facebook worden verwijderd, i.p.v. hierop te reageren.

Advies: Wees eerlijk, gooi niet de schuld op de postbedrijven! En pas de site aan. Er staat nog, vandaag besteld, morgen geleverd. Er kan beter staan: "vandaag besteld? Misschien over twee maanden geleverd."

17 de dezembro de 2021

Classificada 3 em 5 estrelas

Na 4 week nog geen sokken 🧦

26 november sokken bestelt en nog steeds niks ontvangen. Er zouden leveringsproblemen zijn maar ik krijg nog wel dagelijks veel reclame en acties in m’n e-mail. 13 december eindelijk een e-mail gehad dat mijn pakket over is gedragen aan PostNL. Nog steeds niets ontvangen, PostNL geeft aan dat ze het pakketje nog niet hebben ontvangen van de verzender en dus nog niet is gesorteerd/verwerkt. Geen bestelling weer voor mij bij Smiling Socks. Ik vraag me af of de sokken überhaupt nog aan gaan komen.

Update: De sokken (die ik in november al had besteld) zijn inmiddels binnengekomen. Totaal verkeerde sokken geleverd, lage sokken in plaats van de hoge die ik had besteld. Nu maar weer wachten op een reactie vanuit de klantenservice.

Eind januari: nog geen oplossing

Juli 2022: inmiddels de juiste sokken ontvangen en zelfs 10 paar in plaats van 5. Hulde! Naast dat ik hier niet weer sokken zou bestellen, zijn ze erg leuk en zitten ze lekker.

16 de dezembro de 2021

Classificada 1 em 5 estrelas

Niks geleverd en geen contact

Niks geleverd, geen contact, geen updates. Zogenaamde aanbiedingen, maar verwaarlozing van klantwaarde.

Update: na ruim een maand minder is 1/5e van de bestelling geleverd (als je foute levering meetelt)

Update na halfjaar: smilingsocks vraagt me te mailen, al ruim 5 keer gedaan zonder reactie te krijgen, maar het staat goed op deze website misschien?

Update na herhaalde vraag om mail: bekijk anders alle order die jullie nog niet hebben uitgevoerd en alle mails die jullie nog hebben genegeerd..

Onze excuses voor deze situatie.

Edit: Ik kan je gegevens niet op Trustpilot zien dus weet niet waar het om gaat. Om het op te lossen vraag ik je vriendelijk om ons een mail te sturen met je bestelnummer + wat je nog hoort te ontvangen.

Classificada 1 em 5 estrelas

Niets geleverd gekregen en geen communicatie!!!!

Op 1 dec een bestelling gedaan, er was gezegd dat er de volgende dag werd geleverd, dit is niet gebeurd.

Verder geen enkel bericht ontvangen. Wel een laatste vage melding dat het verstuurd zou zijn, maar nog steeds geen ge-update verzending gegevens, en niks ontvangen!

Totaal geen vertrouwen in dit bedrijf. Ze blijven reclame maken op Facebook. Echter zijn alle negatieve recensies weg, en blijven “ de positieve” staan.

Na 5 weken nog steeds geen sokken

Na 5 weken nog steeds geen sokken. Eerst beantwoorden ze de mail dat het pakket onderweg is, dan weer dat je zo spoedig mogelijk de track en trace code ontvangt en als antwoord op vorige review zeggen ze dat mijn pakketje kwijtgeraakt is bij DHL.
Ik snap er niks meer van. WAARDELOOS BEDRIJF!

Hey Peggy!

Onze excuses voor de problemen. Je bestelling is door ons op 26 november meegegeven aan DHL (Zie tracking). Echter zie ik ook geen enkele update in de tracking..

Vaak is het dan zoekgeraakt.. De klantenservice kan/moet het dan ook direct opnieuw voor je versturen, zodat je het alsnog binnen 1-2 dagen hebt.

Classificada 1 em 5 estrelas

Awful business practice, awful service

Awful business practice and even more awful customer service to back up the horrible experience.

I've been waiting for my order since the 26th of november and it has been on it's way TO DHL since december 1st. It seems like they'll happily take your money while promising quick shipping times - all the while not actually shipping anything but just preparing the shipment so it's easier to mislead their customers.

Customer support via email is useless and has nothing but empty promises of "ohh it's gonna be there SO soon. Any time now". Obviously this isn't true at all - i could literally have walked all the way from Denmark to their address and BACK again in the time it's take them to supposedly hand over the package to DHL, and they still haven't succeeded!

Don't fall for their copy/pasted answers on here either. It's been the same excuse for almost a month now. They're even promising that the lies about shipping times has been removed from the website, but it's literrally STILL THERE: Everything in stock and 1-4 business days.

It's so blatant and so incredibly scummy.

Stay away.

14 de dezembro de 2021
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.