Jeg vil tilslutte mig de fleste andre her på siden: Hold jer langt væk fra Sofia Copenhagen.. Virkelig dårlig kvalitet/100% syntetisk og lever slet ikke op til billederne af tøjet..Mega øv.!! St... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Svindel firma, som ikke er dansk. Tøjet af meget ringe kvalitet uden mærkning af materiale og vaskeanvisning. Købte 6 ting - ingen kunne bruges. Ville returnere, men skulle sende til Kina, hvilket vil... Ver mais
Efter flere uger ankom “varerne”. Hvilken kvalitet! Skrev tidligere det var svinde,l da pengene var trukket, uden varerne ankom efterfølgende. Men køb ej her – elendigt tøj uden mærker af nogen slag... Ver mais
Når man almindeligvis er en størrelse XL/XXL i DK/EU, så bliver man slemt skuffet over disse Kinesiske produkter fra f.eks. Sofia-Kobenhavn (!). Jeg skulle nok op i en størrelse 6XL hvis deres produk... Ver mais
Svindel
Bestilte den 11. august en denimkjole sat ned fra 1500 kr til 300 kr pga ophørsudsalg. Pengene blev trukket med det samme. Kjolen er ikke dukket op endnu!
"Firmaet" kommer med de værste bortforklaringer og undskyldninger i diverse mails, når jeg har skrevet til dem.
Øv , hvor jeg fortryder, at jeg ikke tjekkede anmeldelser inden mit køb. Har set kjolen billigere på TEMU, og den dukker også op på Emma Copenhagen og Jensen og Jensen.
Køb ikke noget fra det fupfirma!!!
Kjolen er nu ankommet 3 uger efter bestilling.. Stinker kemisk, vaskeanvisning m.m. er klippet af, og stoffet er noget sjask. Den kjole har aldrig kostet 1500 kr først. Tænk at "Sofia Copenhagen' har samvittighed til at snyde
andre mennesker så groft.
Efter mange mails frem og tilbage har de nu lovet mig pengene tilbage på første bankdag. De er dog ikke kommet efter flere bankdage.
Har anmeldt siden på Facebook, men de tager den ikke væk.
Sofia copenhagen
Sofia copenhagen, de mener nok Holland/Kina man kan jo tage fejl, SVINDLER er de ihverfal. Og sjovt nok er der 25 kommentar, men de er blevet slettet , hvorfor mund , fordi det er et svindler firma , man skulle jo ikke have nogle dårlig omtale.
Det er et fup firma
Det er et fup firma, tøjet komme fra temu, dårlig kvalitet og dobbelt pris. Øv jeg faldt i fælden.
Det tøj er ikke værd at bestille
Det tøj er ikke værd at bestille. Demin stof har farven men er noget tyndt sjask. Det kommer direkte fra Kina og ligner noget der er løgn.
Endnu en fup virksomhed
Endnu en fup virksomhed. Man skal være heldig at modtage sine varer. Penge bliver dog trukket med det samme. ØV!!!
Det er det værste møg du modtager!!
Det er det værste møg du modtager!!!
Der er overhovedet ingen overensstemmelse mellem hvad man ser i reklamerne og det man modtager.
Det er billigt møg fra Kina. Hverken størrelse eller kvalitet er ok.
Det er et fup firma.
Hæver penge uden at sende varen
Har købt en skjorte,
som Sofia København opkrævede betaling for på samme tid. Her 10 dage senere har jeg stadig ikke modtaget noget ud over nedladende mails om, at de er ved at “tjekke om alt er ok”. Vil aldrig købe noget hos dem igen.
Kjolerne er taget direkte fra TEMU
Kjolerne er taget direkte fra TEMU. Ikke en gang egne fotos har de taget. Hold Jer langt væk ! Kjolerne koster omkring 150-170 kr på TEMU
Hold jer væk.fup og fiduser
Hold jer væk.fup og fiduser. Man bliver snydt.Men de tjener godt på godtroende kunder.Banken har skaffet mig de 275 kr fra svindlerne, men ærgerligt at jeg brugte 150 kr I porto til Sverige til retur, med postnord.
Lever overhovedet ikke op til…
Lever overhovedet ikke op til forventninger eller pris, selv om de siger det er nedsat,
Lang ventetid på varen som helt sikker skulle hjem fra Kina (SHEIN) først
De får ingen anbefaling herfra
Sofia Copenhagen hører absolut ikke…
Sofia Copenhagen hører absolut ikke hjemme i København. Det er kinavarer, de leverer.
Jeg bestilte en denimkjole, der angiveligt havde kostet kr. 1.500. Den var nedsat til 300 kr. pga ophørsudsalg. Beløbet blev hævet med det samme på min konto.
Jeg rykkede flere gange for levering. Efter 14 dage modtog jeg endelig forsendelsen. Kjolen har aldrig kostet kr. 1.500. Det er en elendig slasket kvalitet. Alle mærker er klippet af. Det er fup og svindel.
Eva Jensen
Jeg havde bestilt 2 kjoler og 2…
Jeg havde bestilt 2 kjoler og 2 tunikaer, kjolerne er for store og tunikaerne er for små.Jeg ville så gerne sende varerne retur. Der står på hjemmesiden at det kan gøres uden problemer, det er så ikke rigtigt. Der står også at varerne kommer med post nord, atter en misvisning.For at sende varerne retur vil de have at jeg skal sende dem til Kina for egen regning. Ellers kunne jeg beholde tøjet og få 40 % tilbage.Et firma med fup.
Svindel
Hold jer væk fra dette PLAT foretagende - der kommer INGEN varer.
SVINDEL og HUMBUK… 😡
Har langt om længe modtaget skjorterne -det værste gang bras, ingen varer deklaration på - en ting er sikker.. Vil nu kæmpe med at prøve at returnere varerne…..
Forsættelse følger…
Sofia Copenhagen, Jensen&Jensen
Sofia Copenhagen, Jensen&Jensen osv, altsammen samme svindelfirma. Jeg fik mine kjoler fra Jensen&Jensen, Det værste bras = ubrugelig pasform og elendigt kunststof. På deres hjemmeside er og var vist fint vævet bomuldsstof med gennemfarvede striber. Det jeg modtog var helt andre striber på påtrykt kunststof.
BESTIL ALDRIG NOGET FRA DENNE BUTIK
Bestilte en kjole og et par bukser i hør. Da varen endelig kom efter små 3 uger, var det et par bukser i kunststof, og størrelsen var til et barn. Kjolen var ligeledes af kunststof og til en str. XL, omend begge produkter er bestilt i M. Tænker det er Kina varer som slet ikke på nogen måde lever opntil det der sælges på hjemmesiden. Så hold jer for guds skyl væk fra denne hjemmeside 😡
Fupfirma, der køber billige kinavarer.
Nul stjerner. Det er et fupfirma. Føler mig så dum, at jeg hoppede på den. Har lige modtaget 2 kjoler - naturligvis på udsalg, så de kan ikke returneres. Det er syntetisk stof, der ikke er gennemfarvet. Den der grimme hvide bagside - Kinavare. Dårligt syet, og HVIS det var et reelt firma, ville der være mærker i -Navnemærke, angivelse af stof og vaskeanvisning. Der var intet. De har også en på billedet yndig hvid kjole med blomster."Stilfuld og casual kjole med lommer" til 250 kr, før 500 kr. Ha-ha. Jahh den kjole har de på Temu til 58,47. Derudover går der jo virkelig lang tid, inden man får varen - Åh, de har så travlt lige i øjeblikket....
Helst under en stjerne
Helst under en stjerne. man får INTET retur, hvis det man har købt er en udsalgsvare - og de har kun OPHØRSUDSALGS-varer. Deres returneringsregler er under al kritik.
Vævet stof (som angivet på et flot nærbillede) er dårligste printede polyesterkvalitet.
Alt hvad, der siges om Temu passer her!! ØV
Kjole bestilt 24/7-2025 på webside for…
Kjole bestilt 24/7-2025 på webside for firmaet "Sofia København" er endelig ankommet (fra Kina). Leveringstid 15 dage. Hele deres firmainfo om at de må lukke og derfor har "slutsalg" med høje rabatter er een stor bluffhistorie. Desuden er der ingen mærkatet i kjolen! og den ene, der HAR været i sidesømmen, er direkte klippet af. De vil åbenbart ikke være deres tøj bekendt, hvilket jeg godt forstår. Kvaliteten er ringe og rabatten for lav til at kaldes rabat for den pågældende vare. Har ingen telefonisk kundeservice.
"Klara Stribekjole"
"Klara Stribekjole" i - tilsyneladende - stribet bomuld, pæn pasform og smart - tilbydes på såvel sofia-copenhagen.dk som hojmode.dk. KØB IKKE HOS DISSE FIRMAER: efter en del venten blev kjolen leveret, til min store skuffelse, da den ikke svarer til det viste/lovede, men er lavet i et billig kunstigt, slasket materiale i alt for stor størrelse i forhold til den bestilte "small". Opgiver at returnere, da jeg har fundet ud af, at der er tale om kinesiske firmaer, der skifter navn af og til.
Bestil og betalt en kjole
Bestil og betalt en kjole, fået 1-2 mange mail omkring varen skal efterses ordentlig inden afsendelse , så om den er sendt men stadigvæk ikke set skyggen af en kjole, og nu kan man så se det er et tilbagevendende problem. Samt de skriver det er ophørs udsalg, men her næsten 3 uger efter, sender de en mail om der er kommet ny vare i butikken , det lyder mærkligt i mine øre
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.