Sofia Copenhagen Opiniões 88

TrustScore: 1 em 5

1,2

Jeg vil tilslutte mig de fleste andre her på siden: Hold jer langt væk fra Sofia Copenhagen.. Virkelig dårlig kvalitet/100% syntetisk og lever slet ikke op til billederne af tøjet..Mega øv.!! St... Ver mais

Svindel firma, som ikke er dansk. Tøjet af meget ringe kvalitet uden mærkning af materiale og vaskeanvisning. Købte 6 ting - ingen kunne bruges. Ville returnere, men skulle sende til Kina, hvilket vil... Ver mais

Efter flere uger ankom “varerne”. Hvilken kvalitet! Skrev tidligere det var svinde,l da pengene var trukket, uden varerne ankom efterfølgende. Men køb ej her – elendigt tøj uden mærker af nogen slag... Ver mais

Når man almindeligvis er en størrelse XL/XXL i DK/EU, så bliver man slemt skuffet over disse Kinesiske produkter fra f.eks. Sofia-Kobenhavn (!). Jeg skulle nok op i en størrelse 6XL hvis deres produk... Ver mais

1,2

Muito mau

TrustScore: 1 em 5

FANTASTISK GODE ANMELDELSER på firmaets…

FANTASTISK GODE ANMELDELSER på firmaets egen hjemmeside...
Det passer dog ikke helt når man går ind på Trustpilot, der kan man ikke finde alle de rosende ord og vendinger som er annonceret på:
SOFIA-COPENHAVN'S HJEMMESIDE

Jeg tør i hvert fald ikke handle der belært af erfaringer med lignende BILLIGE Produkters hjemmesider.

3 de dezembro de 2023

Det er tyveri!

Det er tyveri!! Jeg har bestilt en vare helt tilbage i marts og de har hverken givet mine penge tilbage eller mit produkt!!!

Jeg har skrevet frem og tilbage med dem på mail og det tager dem mere end 1 måned at svarer på dine mails.

Det er absurd at de stjæler dine penge fra dig.

Hold her langt væk fra de her scammers!

20 de março de 2023

Det rene fup

Det rene fup. Jeg købte og betalte en kjole den 29 marts . Modtog aldrig en odre bekræfte og deres mail adresse findes ikke hallo@aksel-kopenhagen
Jeg melder dem til politiet. For pengene er trukket fra min konto det må de slet ikke.
Hold jer fra dem
Håber flere også melder dem

7 de abril de 2023

É esta a sua empresa?