Jeg vil tilslutte mig de fleste andre her på siden: Hold jer langt væk fra Sofia Copenhagen.. Virkelig dårlig kvalitet/100% syntetisk og lever slet ikke op til billederne af tøjet..Mega øv.!! St... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Svindel firma, som ikke er dansk. Tøjet af meget ringe kvalitet uden mærkning af materiale og vaskeanvisning. Købte 6 ting - ingen kunne bruges. Ville returnere, men skulle sende til Kina, hvilket vil... Ver mais
Efter flere uger ankom “varerne”. Hvilken kvalitet! Skrev tidligere det var svinde,l da pengene var trukket, uden varerne ankom efterfølgende. Men køb ej her – elendigt tøj uden mærker af nogen slag... Ver mais
Jeg modtog 2 kjoler næsten en måned…
Jeg modtog 2 kjoler næsten en måned efter bestilling. De skulle være afleveret på min adresse af PostNord, men blev i stedet leveret til en pakkepost 10 km fra mit hjem.
Den ene kjole skulle have været åndbar bomuldsblanding, men er i noget syntetisk udefinerbart materiale. Den anden er en anden model, end den jeg bestilte ligeledes i noget syntetisk materiale. Jeg handler aldrig mere på denne hjemmeside, som leverer varer, der under ingen omstændigheder lever op til krav om vederhæftighed og redelig markedsføring. Hvis det var muligt at give 0 stjerner ville jeg gøre det.
Kina bras
Køb aldrig noget fra denne hjemmeside, det er Kina bras, dårlig pasform, alle mærker er klippet af og når man klager tilbyder de 20% tilbagebetaling
Nul stjerner
Kan ikke sende varen retur
Kan ikke få pengene tilbage (540,-)
Kan ikke få kontakt og evt få en anden str
Ak ja, så var det min tur til at blive snydt….
Elendig kvalitet og umuligt at få lov…
Elendig kvalitet og umuligt at få lov at refundere. Nul stjerner
De kalder sig også Clara og Oliver…
De kalder sig også Clara og Oliver svindel
Modtaget kjole efter meget lang…
Modtaget kjole efter meget lang leveringstid. Alle mærker afklippet, svarer på ingen måde til vist billede. Ligner en billig temu klud. Betalt 300 kr. Og skulle være sat ned fra 1500. Helt til grin.
Totalt vildledende markedsføring!
Totalt vildledende markedsføring!!
De lover 1-3 dages leveringstid. Fakta er mange uger, med 4-5 mails med dårlige undskyldninger undervejs. Køb aldrig hos dette firma!!🤬🤬
Køb ikke her
Køb ikke her.
De sender tøj, hvor mærkerne er klippet af, så du ikke kan se, hvad tøjet består af, størrelsen og vaskeanvisning.
Jeg har aldrig været så stor en størrelse small.
Venter næsten en måned
Venter næsten en måned
Og så kom kjolen med afklippede mærker
Og var mange nr for lille.
Er fuldstændige tavse når jeg reklamerer.
Hold jer langt væk.
Plat plat.
Har købt og betalt for en kjole for…dårlig oplevelse
Har købt og betalt for en kjole for knap en måned siden og fået besked om flere gange den var på vej og nu er den næsten hos dig har ikke set skyggen af den kjole endnu er det et svindler firma ?? Håber snart der kommer en pakke .
Kan ikke sendes tilbage
Fik varen, men den var alt for lille. Det kan ikke sendes retur. Køb aldrig hos det firma🤨
Betalt men ingen kjole
Advarsel
købte kjole
pengene hævet
ingen bekræftelse
ingen beskeder
ingen kjole
v h. Sonja
sælger vare fra TEMU til over den…
sælger vare fra TEMU til over den dobbelde pris ingen mulighed for at få penge til bage . SVINDLER
Ringe str. og service
Størrelserne er ikke svarende! Og når man så kontakter dem på mail for at få retur seddel, så reagere de slet slet ikke! Nu står min mor med et ellers flot sæt tøj, som hun ikke kan bruge til en skid og 350 kr. fattigere 🥵
Bedrager…
Bedrager…. Bestilte en taske før jul, den er ikke kommet, pengene er trukket og der svares heller ikke på mail.. LAD VÆRE AT BESTILLE HERFRA
Anmeldes til politiet..
Underlige (små) Kina størrelser…
Når man almindeligvis er en størrelse XL/XXL i DK/EU, så bliver man slemt skuffet over disse Kinesiske produkter fra f.eks. Sofia-Kobenhavn (!). Jeg skulle nok op i en størrelse 6XL hvis deres produkt skulle passe, men man kan jo ikke returnere og 2XL var i øvrigt den største. Man skal altid være opmærksom på at Kina str. er meget mindre end vores målestok.
Ordren tog 10 dage fra bestilling til modtagelse. Firmanavnet “lugter” også lidt… sofia-kobenhavn.com
fake priser fake varer
de skifter konstant deres hjemmeside, men stadig samme navn. sophia copenhagen, sofia københavn osv. stop jer selv. for det første er det de dårligste kopi varer fra kina UDEN logo?? så er det jo ikke engang en kopi vare. Dårlig kvalitet. her har de opdateret deres hjemmeside.sophiakobenhavndk.com disse sko koster ikke engang over 2000 kr i autentisk?? men de sælger dem til en sindssyg pris. jeg fik dog den kopi vare til “kun” 300 kr og nu koster alt pludselig over det dobbelte derinde. make it make sense. ikke køb fra dem, de lyver også om priserne
Kopivarer - FALSK MARKEDSFØRING
Kopivarer - FALSK MARKEDSFØRING!!
Fik et par dejlige sutsko fra UGG, nej det var det jeg bestilte, men ikke fik! Istedet har jeg modtaget en kopivare. De er dejlige at have på og varme, blev hurtigere leveret end jeg var blevet oplyst, men skuffelsen er stor når det så ikke var det jeg egentlig købte!!
Fuske firma der sælger kopivarer
Jeg bestilte 3 par UGG SUTSKO til min familie, ventede længe og skrev to gange for at høre hvor min vare blev af og hørte intet.
Så kom min varer endelig via DAO og fra Kina???.. og fik tre DÅRLIGE kopivarer istedet for det jeg bestilte..
Nu har jeg skrevet igen for at retunerer varen og få mine penge retur og har intet hørt fra SOFIACOPENHAGEN.
Jeg kommer ALDRIG nogensinde til at handle det. Det er ulovligt at sælge en original vare og så sende en kopi i stedet.
Hold jer langt væk det er svindel man…
Hold jer langt væk det er svindel man venter i meget lang tid på varen og når det så kommer er det en grim efterligning fra Kina 😡😤
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.