Blijkbaar zijn ze bankroet. dus zal mijn voorschot niet meer terug zien vrees ik. een offerte aangevraagd een voorschot betaald. dan hebben ze mij laten weten dat ze de batterij niet kunnen... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Er is meer Customer Service on Board tegenover een half Jaar Geleden......Eindelijk ! Ik zit nog we met enkele pijnpunten....zien van details van laden via datalogger en lanbox op mijn GSM..... Va... Ver mais
Sander heeft de tijd genomen om alles heel goed uit te leggen omdat ik ook geïnteresseerd ben wat de verschillende mogelijkheden zijn op technisch vlak. Hij had 45' voorzien (standaard), maar die vols... Ver mais
Heel aangenaam verrast door de vlotte afhandeling van heel het proces. We zijn enorm tevreden met onze nieuwe zonnepanelen en thuisbatterij van Soly. Vanaf het eerste gesprek tot aan de installatie he... Ver mais
Informações sobre a empresa
Sobre Soly België
We zijn hard bezig om zonne-energie voor iedereen beschikbaar te maken. Een sprong vooruit voor onze aarde, met de slimste, mooiste, sterkste energiebron die er is. Maar eigenlijk gewoon terug naar de bron die ons al miljoenen jaren van energie voorziet. Iedere grote verandering begint klein. We zetten de zon weer op 1!
Al bijna 10 jaar maken we zonne-energie voor iedereen toegankelijk.
Wij maken zonne-energie toegankelijk voor iedereen die vandaag wil besparen en mee wil bouwen aan de duurzame wereld van morgen. Daarom geven wij u advies dat helemaal afgestemd is op uw situatie én leveren we duurzame zonnepanelen met het hoogste rendement. En ook nog eens heel betaalbaar! Met installatieteams door heel Vlaanderen garanderen we dat u zo snel mogelijk geniet van uw eigen zonne-energie.
Informações de contacto
Frankrijklei 119, 2000, Antwerpen, Bélgica
- 033 75 02 90
- support@soly.be
- soly.be
Não respondeu a opiniões negativas
Good affordable offer
Very well prepared offer, all explained in details. Professional advisor, proposed solution tailored to needs and quite affordable.
Tussen de tijd van de afspraak en het…
Tussen de tijd van de afspraak en het moment, heb ik besloten, na wijs beraad en voortschrijdend inzicht (familietoestand, gevorderde leeftijd, wellicht onvoldoende terugverdientijd), niet verder te gaan met de mogelijke aankoop van een thuisbatterij. Mijn contactpersoon Ewout had begrip voor mijn beslissing, en zo werd het gesprek op een aangename manier afgerond.
Installatie al maanden buiten bedrijf. uiterst slechte ervaring
Onze Zonnepaneel installatie (Panelen + omvormer+ Batterij) werd initieel slecht geplaatst (dakpannen beschadigd, waterschade als gevolg).
Sinds afgelopen november is ze nu ook (na slechts 2 jaar dienst) volledig buiten gebruik (relais omvormer defect). Er is nu na maanden Soly te contacteren nog steeds geen oplossing. We hebben geen zonnestroom meer en support antwoord niet meer op onze vragen. Ik raadt af om met dit bedrijf te werken. Echt een verschrikkelijk slechte ervaring.
Vriendelijke man ,goede uitleg,niet…
Vriendelijke man ,goede uitleg,niet opdringerig..
7 maanden na plaatsing nog geen werkende installatie
In juni 2024 enphase PV panelen laten plaatsen. Momenteel zijn deze nog altijd niet actief. 4 keer technieker over de vloer gekregen, vanalles vervangen maar niks werkt. Momenteel komen ze niet eens meer met een oplossing. Blijven ze schermen met een software oplossing van Enphase zelf, maar wij zijn nog steeds niet geholpen. Service?? Veel praatjes en blijkbaar onbekwaam in trouble shooting.
Dit bedrijf komt z'n afspraken niet na
Dit bedrijf komt z'n afspraken niet na. Ze werken met goedkope onderaannemers die niet professioneel werken. Soly laat de offertes via een online systeem bevestigen. Later gaan ze dan met hun algemene condities zwaaien, zelfs wanneer men ander installatiemateriaal plaatst.
Direct to the point
Direct to the point
Eenvoudige aanpak
Duidelijke uiteenzetting
Het moderne marktsegment via hun info…
Het moderne marktsegment via hun info systeem is een nieuwe verkooptransactie maar aangezien ik tot een oudere generatie behoor met weliswaar een hogere opleiding geef ik toch de voorkeur aan het toe kennen van contracten op basis en met vertrouwen met technici die ter plaatse het gevraagde hebben bekeken en als dusdanig de offerte calculatie nauwkeuriger kan opstellen. Het online systeem van Soly die zich alleen laat informeren door middel van foto’s en de gegevens vrij gegeven door de aanvragers is een zwak argument om een exacte prijsvorming te kunnen vooropstellen.
Bij dergelijke uitvoeringen die deels gepaard gaan met meer gesofisticeerde producten kunnen er steeds meer kosten optreden door de onwetendheid of onkunde van het gevraagde geheel en zal steeds een algemene kost met zich meebrengen en velerlei discussies met de klanten.
Geen andwoord op mijn vra
Geen antwoord. Waarom kunnen ze antwoord geven van eerste keer
Niet nagekomen beloftes en al maanden genegeerd.
Slechte communicatie, slechte service, beloftes niet nagekomen (waaronder 3 technische bezoeken waarbij ze niet zijn komen opdagen en een nooit ontvangen terugbetaling die nochtans op mail beloofd werd). Te moe van dit bedrijf om zelfs een uitgebreide beschrijving neer te pennen van wat allemaal al is fout gelopen.
Panelen en batterij zijn nu geïnstalleerd en alles is betaald. Op dit moment worden mijn mails al maanden genegeerd. Het zal voor hen "binnen zijn", dus de moeite niet meer voor after care.
Hun unique selling point was volgens hen nochtans hun zeer uitmuntende klantenservice. Slechte grap.
Aanrader
N’a een mislukte installatie van een onderaannemer heeft Soly gratis alles opnieuw aangesloten. Klachten via mail worden dezelfde dag opgevolgd , telefoneren kan soms lang duren, maar uiteindelijk krijg je een vriendelijke persoon aan de lijn die zo goed mogelijk helpt. Vandaag is er een technieker geweest omdat fluvius, bij het installeren van de digitale meter, de installatie had verknoeid. Soly heeft het opgelost en de factuur zo gelaten. Top team .
bestel 8 zone panelen met omvormer
bestel 8 zone panelen met omvormer
installatie werd op 16/8 gedaan installatiedienst zijn hier geweest hebben alleen maar omvormer opgehangen en aangesloten
zonnepanelen kwamen ze zelfde dag nog plaatsen door andere ploeg niet gebeurd dus toen niks meer van soly gehoord ik heb toen van alles geprobeerd email gestuurd bellen kreeg gewoon geen gehoor en toen stuurden ze mij factuur voor volledige om te betalen binnen 3 dagen terwijl installatie niet klaar is toen heb ik weer paar keer naar soly proberen te bellen 1 maal hebben ze opgenomen zij wisten niet dat installatie niet klaar was er was een nieuwe afspraak gemaakt om de installatie af te werken op 10/9 ze hebben mij ook gezegt dat de factuur wat ik heb aangekregen niet hoef te betalen heb dit zelfs op mail gekregen vandaag heb ik herinnering gekregen dat ik factuur nog niet betaald heb vind dit gewoon schandalig factuur sturen en werken niet uitgevoerd heb vandaag opnieuw proberen te bellen zonder gehoor heb morgen afspraak met mijn advocaat
dus mensen plaats hier geen bestelling in mijn ogen zijn het oplichters
Slechter and slecht
Deze mail wordt u, samen met de historiek van al onze correspondentie, per aangetekend schrijven opgestuurd naar:
Soly België
Frankrijklei 119
2000 Antwerpen
Gelieve dit te beschouwen als een ingebrekestelling aan het adres van Soly België wegens het herhaaldelijk niet nakomen van hun gemaakte beloftes en het totaal gebrek aan communicatie vanuit uzelf en uw bedrijf.
Vandaag wordt uw dossier overgemaakt aan mijn raadsman die u, na inzage en onderzoek, zal contacteren. In tussentijd zal ik laten bestuderen door een onafhankelijk expert wat de berekende opbrengst van de panelen had kunnen zijn die ik nu door uw toedoen zal moeten derven. U mag erop rekenen dat wij u zullen contacteren met onze schade eis hiervoor. Bovendien mag u ervan uitgaan dat er een negatieve review zal verschijnen op Trustpilot over mijn negatieve ervaringen met u en uw firma. Misschien brengt dat ook andere gedupeerden op ideeën om een schadevergoeding te eisen.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.