Dårlig oplevelse med 2.0 - 3.0 og nu også ANC modellen. Sidste køb var 6/8-26 og der har allerede været mange gange med problemer. Det oplader som vinden blæser og flere gange kobler det ikke... Ver mais
A empresa respondeu
Hurtig ekspedition. Jeg havde problemer med opladning af de ene AirPod og forespurgte om råd til udbedring af problemet. Omgående modtog jeg svar med anmodning om at fremsende billeder, hvilket je... Ver mais
A empresa respondeu
Virker umiddelbart som et rigtig fint produkt. Men som med så meget andet, viser det sig jo først på den lange bane. Krydser for lang holdbarhed og levetid og ikke endnu et brug-og-smidvæk-produkt🤞
A empresa respondeu
Jeg vidste godt at Soundliving laver fede, virkelig brugbare og gode produkter. Men jeg har aldrig prøvet over ear, så da jeg købte et wave over ears, var jeg overrasket over hvor hurtigt jeg vænne... Ver mais
Escrito pela empresa
Unionsvej 11, 4600, Køge, Dinamarca
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Respondeu a 92% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de uma semana
Hurtig levering, bestilt onsdag aften, modtaget fredag eftermiddag lige i tiden til fredagens træning og jeg er helt blæst bagover hvor fantastiske, lette og nemme de er at have på under træningen, jeg kunne fokusere på mine sets i stedet for at skulle rette til og at de så samtidig har AMAZING lyd gør det hele endnu bedre... min mand har lige bestilt et sæt til sig selv også 😉

Resposta da Soundliving.dk
Super hurtig levering. Fede hovedtelefoner. Lækre, nemme at betjene og lever fuldt op til beskrivelse og anmeldelser.

God kundeservice
Jeg købte for nogle måneder siden wave pro høretelefonerne og de virkede perfekt. Ligepludselig gad de ikke koble til min telefon. Jeg prøvede alt og brugte deres egen manual uden held. Derefter skrev jeg til deres kundeservice, hvor jeg selfølgelig sendte billeder af standen og beskrev hvad problemet var. Der var ekstremt hurtig svartid og de var enige i at det var en teknisk fejl, så jeg ville få tilsendt nogle nye
Ikke nok med, at de svare hurtigt, så synes jeg også det er virkelig god service, at man kan få tilsendt nogle nye
5 stjerner fra mig

Resposta da Soundliving.dk
Suveræn god kundeservice.. Hurtig svar. Gnidningsfri kommunikation. Kan varmt anbefale både produkt (earbuds 2.0) og virksomheden

Resposta da Soundliving.dk
Lynhurtig levering - godt tilbud der ikke var til at modstå - lige til gaveskuffen

Resposta da Soundliving.dk
Købte en højtaler, og da jeg pakkede den ud, havde den fået et mindre tryk I fronten, jeg skrev til dem og sendte billeder af det. Vi fandt hurtig en løsning sammen, og vi er rigtig glade for højtaleren, som har en rigtig god lyd.
En varm anbefaling herfra.

Virkelig god service.
Jeg ringede tre dage før mors dag til deres kundeservice. Jeg fik rigtig god vejledning i valg af produkt af sød kvinde. Headsettet blev afsendt samme dag og nåede frem allerede dagen efter

Resposta da Soundliving.dk
Jeg synes firmaet yder rigtig god service. Hurtig levering og ligeledes hurtig svar på henvendelser efter købet.

Resposta da Soundliving.dk
God lyd til prisen ca. 800 kr, og behagelige at have på. Godt batteri, ca 30 timer, og god bluetooth, ca. 15 m.

Resposta da Soundliving.dk
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.