Dårlig oplevelse med 2.0 - 3.0 og nu også ANC modellen. Sidste køb var 6/8-26 og der har allerede været mange gange med problemer. Det oplader som vinden blæser og flere gange kobler det ikke... Ver mais
A empresa respondeu
Virker umiddelbart som et rigtig fint produkt. Men som med så meget andet, viser det sig jo først på den lange bane. Krydser for lang holdbarhed og levetid og ikke endnu et brug-og-smidvæk-produkt🤞
A empresa respondeu
Hurtig ekspedition. Jeg havde problemer med opladning af de ene AirPod og forespurgte om råd til udbedring af problemet. Omgående modtog jeg svar med anmodning om at fremsende billeder, hvilket je... Ver mais
A empresa respondeu
Jeg vidste godt at Soundliving laver fede, virkelig brugbare og gode produkter. Men jeg har aldrig prøvet over ear, så da jeg købte et wave over ears, var jeg overrasket over hvor hurtigt jeg vænne... Ver mais
Escrito pela empresa
Unionsvej 11, 4600, Køge, Dinamarca
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Respondeu a 92% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de uma semana
Hurtig levering og helt fantastisk produkt som er stilrent og behageligt. Kan anbefale big time

Resposta da Soundliving.dk
Har både earbuds og headset og elsker begge dele.
Desværre fik jeg problemer lige inden en ferie med mine earbuds, sagde lavt batteri på Venstre earbuds og slukkede hurtig derefter. Da jeg bruger dem dagligt til både, træning, løb og gåture, var jeg lidt ærgelig over at skulle rejse uden.
Men kundeservice var virkelig hurtige og da vi havde prøvet lidt forskelligt af, som ikke virkede, sendt de et nyt par inden for et døgn, så jeg ikke skulle på ferie uden mine elskede earbuds og mit musik.
Det dæleme service der vil noget 👍💪
Og elsker at kunne lukke støjen ude på flyveren med mit headset og bare være i min egen verden ❤️❤️

Resposta da Soundliving.dk
Ud over hurtig levering, dansk produceret og klasse hørebøffer. Jeg kan ikke finde en finger at sætte på noget. Tak.

Resposta da Soundliving.dk
Jeg har været positivt overrasket over mit headset fra SoundLiving. Lyden er klar med en god og fyldig bas, som fungerer rigtig godt til både musik, podcasts og film. Headsettet er desuden behageligt at have på i længere tid, og batteritiden er mere end godkendt til en hel dags brug.
Designet er stilrent og moderne, og til prisen får man rigtig meget for pengene. Bluetooth-forbindelsen er stabil, og det er nemt at skifte mellem forskellige enheder. Støjreduktionen er fantastisk.

Resposta da Soundliving.dk
De sender e-mails og SMS uden tilladelse. Deres link i mails for at unsubscribe eksisterer ikke, kun en ubrugelig tekst. Har skrevet til dem om det, og de bekræftede alt jeg var slettet. Alligevel fortsætter ulovlighedderne.
Det svar bære tydelig præg af at man ikke engang har forstået det som er skrevet. Jeg HAR jo nettop forsøgt med kontakt.....

Resposta da Soundliving.dk
Nem og hurtig bestilling og levering. Super fine hovedtelefoner med go lyd.
Vil helt sikkert handle her igen 👍🏻

Resposta da Soundliving.dk
Super fine øretelefoner og de sidder perfekt i ørerne, kan bestemt anbefale 😊

Resposta da Soundliving.dk
God lyd, god service, god pris, hurtig levering og meget komfortable - og flotte:)

Resposta da Soundliving.dk
Det er første gang jeg har købt et par trådløse Ultra høretelefoner, så jeg var lidt i tvivl, om jeg kunne finde ud af det, men de er så nemme at slutte til computer, og de har en virkelig god lyd. Jeg bruger dem til at lytte musik. Leveringen var superhurtig og uden problemer. Og så er der lige den detalje, jeg virkelig elsker: De er lyserøde! 😍🩷. Det er jo lige til at blive lykkelig af. Jeg er super glad for dem.

Resposta da Soundliving.dk
Hurtig levering og rigtig godt produkt 👍👍

Resposta da Soundliving.dk
Hurtig og præcis levering.
Godt køb især i forhold til prisen.

Resposta da Soundliving.dk
Dejlig lyd be musik og lydbøger. Eller hvis du skal afskærme støj.
Plus PERFEKT til os med briller/solbriller. Man bliver ikke øm af brillestangen, da puderne er bløde. Dog mangler jeg en indikation på hvor meget strøm der er tilbage på produktet

Resposta da Soundliving.dk
Har købt et wave headset hos soundliving. Efter 2 år (minus 4 dage, så lige præcis indenfor reklamationsrettet) går en syning op inde i den ene hørebøf.
Jeg beslutter mig for at tage kontakt til soundliving's support. Jeg starter med at forklare mit problem til en chatbot - 4 minutter efter jeg har åbnet chatten, og givet den information jeg nu har, tager et menneske over. Hun slår hurtigt op i systemet, og foreslår at erstatte produktet. Ikke noget med at sende det gamle ind først, og være uden headset i et par uger. Det viste sig så, at kort efter jeg lukkede chatten - da hun ville oprette ordren - var der ikke flere wave headset i samme farve på lager - så hun opgraderede til pro versionen i stedet. Meget tilfreds, det hele tog under 10 minutter - kunne ikke have forestillet mig et bedre forløb.

Resposta da Soundliving.dk
Virkelig lækre vidst ikke nok de bedste hovedtelefoner jeg har prøvet. Virkelig god komfort og lækker lyd uden at være for overvældende med bas.

Resposta da Soundliving.dk
Jeg har ikke købt på hjemmesiden, men har købt et af deres produkter Earbuds ANC på en anden hjemmeside.
Elendig lyd. Virkelig elendig.
Når man er vant til AirPods fra et andet anerkendt mærke er det en flad fornemmelse at få earbuds fra Soundliving i ørerne.
Jeg er virkelig skuffet, især når man læser andre folks begejstrede kommentarer.
Tilgengæld er de enormt brugervenlige. Opsætningen og betjeningen af dem er meget simpel og det er nemt at følge brugervejledningen der følger med.

Resposta da Soundliving.dk
Hurtig levering, bestilt onsdag aften, modtaget fredag eftermiddag lige i tiden til fredagens træning og jeg er helt blæst bagover hvor fantastiske, lette og nemme de er at have på under træningen, jeg kunne fokusere på mine sets i stedet for at skulle rette til og at de så samtidig har AMAZING lyd gør det hele endnu bedre... min mand har lige bestilt et sæt til sig selv også 😉

Resposta da Soundliving.dk
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.