Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

mijn bestelde fiets in eerste instantie niet meer leverbaar. netjes mail ontvangen met andere en ook duurdere opties waarvoor ik niet hoef bij te betalen. of krijg direct geld terug .andere kleur fi... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik heb een prachtige vouwfiets (volledig zwart, merk EASY) gekocht die direct startklaar (na een proefrit natuurlijk) aan mij werd meegegeven. We werden geholpen door een hele vriendelijke man (groot... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Zeer tevreden! Vrijdag om 13 uur besteld en zaterdag om 13 uur geleverd. Precies volgens afspraak, in de goede kleur en maat. Ook geen enkele beschadiging. De fiets die ik wilde hebben (Altec Ver... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de bicicletas
  2. Loja de reparação de bicicletas

- Ruim 2000 fietsen op voorraad - Goedkope fietsen vanaf €99,- - Veilig en betrouwbaar online kopen - - Vertrouwde en snelle levering binnen 24 uur (op werkdagen) - Persoonlijke service en advies. - Fysieke winkel met ruime voorraad goedkope fietsen. U bent van harte welkom om langs te komen. - 7 dagen per week Open. Of u op zoek bent naar een Damesfiets, Herenfiets, Jongensfietsen, Meisjesfietsen, Racefietsen, Mountainbikes, Vouwfiets of Elektrische fiets etc... met onze grote voorraad hebben we altijd voldoende keuze. Ook voor uw accessoires en fiets reparatie bent u bij Spaar Bikes op het juiste adres. Bestellingen via onze website gaan veilig en betrouwbaar. Wij leveren onze fietsen en andere producten snel, omdat wij een ruime voorraad van meer dan 2000 fietsen hebben. -Bestelt u liever niet online? Dan bent u welkom bij onze winkel in Den Haag.

Informações de contacto

4,3

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

228 opiniões

Não respondeu a opiniões negativas

Nooit kopen hier

Nooit kopen hier, slechtste online winkel ooit. Drama weinig medewerking.
Zijn slecht bereikbaar en houden zich niet aan hun woord.

1 de julho de 2025

Bestel hier niet

Een fiets online besteld bij Spaarbikes en helaas niet de juiste fiets geleverd en tevens beschadigd aangekomen.
Moeilijk bereikbaar en telefoon wordt vaak niet opgenomen en wordt er ook herhaaldelijk gezegd, dat er wordt teruggebeld, wat niet is gebeurd. Dus naar de winkel gegaan, waar mij werd beloofd dat de juiste fiets geleverd wordt. Op de afgesproken datum en tijd geen fiets ontvangen en weer geen telefonisch contact. Uiteindelijk wegens het gebruik van Klarna daar een klacht ingediend en alsnog de fiets gekregen.
Dus bestel hier niet om ellende te voorkomen.

12 de fevereiro de 2025
Classificada 4 em 5 estrelas

Super prijs- kwaliteit verhouding

Voor deze prijs kan je geen topservice verwachten maar er wordt kort en snel gereageerd, doen iets extra's als gewenste fiets er niets is. En levering was helemaal top. Verwacht geen dame bij de klantenservice dat kan ook niet voor deze prijzen. Wij zijn tevreden, en zullen zeker terugkomen.

31 de março de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Let op dit is geen eerlijk bedrijf

Voor mijn zoon hebben we een zwart rode mountainbike besteld bij Spaarbikes.
Omdat het ook een fysieke winkel betrof hadden wij geen argwaan en hebben de fiets bij het bestellen direct betaald.
Toen deze binnen kwam en we haalden hem uit de doos bleek het een ander model en kleur te wezen.
Spaarbikes zei ons dat de fiets 2 dagen later zou worden opgehaald tussen 16.00 en 18.00.
Er kwam alleen niemand aan de deur om het retour mee te nemen.
Wij hebben wederom contact opgenomen en ze vertelden ons dat de koerier auto pech had gehad en ‘s maandags tussen 16.00 en 18.00 de fiets zou komen halen.
Na het lezen van verschillende slechte recensies was mijn vertrouwen ook wel compleet weg.
Maandag hebben wij nog gebeld om 17.15 en er werd ons verzekerd dat de koerier onderweg was.
Helaas weer niemand en ook de telefoon wordt niet meer opgenomen en op de whatsapp berichten wordt niet meer gereageerd door Spaarbikes.
Dus mensen bedenk je goed voordat je een fiets koop bij dit malafide bedrijf.
Wij waren helaas niet de eerste en ook niet de laatste die opgelicht worden door deze mensen.

23 de dezembro de 2024

Geen contact te krijgen

Fiets is keurig thuis geleverd, maar met heel veel beschadigingen op de lak. Op allerlei manieren geprobeerd contact te krijgen met spaarbikes, maar niet gelukt. Telefoon wordt niet opgenomen en mails niet beantwoord.

24 de setembro de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

Koop nooit een fiets daar

Koop nooit een fiets daar. Fiets gekocht maar wilden het omruilen voor een andere.
Mailen, bellen en appen totaal geen reactie.
Via karna betaald en die is er keer op keer achteraan gegaan. Half jaar later eindelijk opgehaald en geen andere besteld. Tot onze verbazing een dag later een mail dat we 148 euro moesten betalen voor zand op de banden. Altijd in de garage gestaan.
Oplichters zijn het!!!!!!!

2 de abril de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

Prima zaak, met zeer concurrende prijs.

In eerste instantie wilde ik twee E-Vision mountainbikes online kopen en laten bezorgen. Uiteindelijk heb ik ze online gekocht en de fietsen zelf opgehaald. Spaar is een normale fietsenwinkel met inderdaad veel fietsen op voorraad. De fietsen stonden gemonteerd al klaar, inclusief spatborden en achterlichtjes die we er gratis bijkregen. We zijn erg tevreden over de service en de garantie van 2 jaar. Alles is goed verlopen. De fietsen zijn geweldig en gloednieuw en exact conform beschrijving op de site en marktplaats, maar dan met een betere batterij (!).
Blij dat we de fietsen hebben gekocht. Ik kan Spaar aanraden, en ze een volgende keer ook met een gerust hart laten bezorgen.
De mindere reviews zijn gegeven over een aantal jaren. Naar mijn idee is het al met al een prima bedrijf, zeker gezien de concurrerende prijsstelling.

10 de setembro de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

Binnen een dag geleverd, in prima staat

Binnen een dag geleverd: twee rijklare fietsen. De kleuren kloppen, de specificaties ook. Bij aflevering waren we net een half uurtje de deur uit, maar ik kon vooraf aangeven dat de fietsen in de tuin konden worden gezet. De bezorger belde netjes op: het regende, hadden we misschien ergens een overkapping zodat hij daar de fietsen kon neerzetten? Heel vriendelijke service, en attent meegedacht. Was leuk thuiskomen.

10 de julho de 2024
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.