Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Supersnelle bezorging van de nieuwe fiets voor mijn dochter. Schadevrij, volledig afgemonteerd en voor de laagste prijs die ik online kon vinden geleverd.

Classificada 1 em 5 estrelas

Waardeloos bedrijf komt afspraken totaal niet na . Telefonisch niet te bereiken mail wordt niet beantwoord!! Fiets wordt op tijd geleverd maar de verkeerde maat toen begon de ellende wilde niets mee... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

mijn bestelde fiets in eerste instantie niet meer leverbaar. netjes mail ontvangen met andere en ook duurdere opties waarvoor ik niet hoef bij te betalen. of krijg direct geld terug .andere kleur fi... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Binnen een dag geleverd: twee rijklare fietsen. De kleuren kloppen, de specificaties ook. Bij aflevering waren we net een half uurtje de deur uit, maar ik kon vooraf aangeven dat de fietsen in de tuin... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de bicicletas
  2. Loja de reparação de bicicletas

- Ruim 2000 fietsen op voorraad - Goedkope fietsen vanaf €99,- - Veilig en betrouwbaar online kopen - - Vertrouwde en snelle levering binnen 24 uur (op werkdagen) - Persoonlijke service en advies. - Fysieke winkel met ruime voorraad goedkope fietsen. U bent van harte welkom om langs te komen. - 7 dagen per week Open. Of u op zoek bent naar een Damesfiets, Herenfiets, Jongensfietsen, Meisjesfietsen, Racefietsen, Mountainbikes, Vouwfiets of Elektrische fiets etc... met onze grote voorraad hebben we altijd voldoende keuze. Ook voor uw accessoires en fiets reparatie bent u bij Spaar Bikes op het juiste adres. Bestellingen via onze website gaan veilig en betrouwbaar. Wij leveren onze fietsen en andere producten snel, omdat wij een ruime voorraad van meer dan 2000 fietsen hebben. -Bestelt u liever niet online? Dan bent u welkom bij onze winkel in Den Haag.

Informações de contacto

4,3

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

228 opiniões

Não respondeu a opiniões negativas

Vogue Infinity

Vogue Infinity gekocht. Scherpe prijs. Prachtige fiets. Werd thuis afgeleverd. Alles volgens afspraak. Prima bedrijf.

26 de janeiro de 2021

Ik vind Spaar Bikes helemaal top

Ik vind Spaar Bikes helemaal top, heb hier voor een scherpe prijs een Abrar DAX vouwfiets besteld. Deze werd binnen één werkdag bezorgd, volledig gemonteerd en afgesteld. Nu geniet enorm van de fiets, laat de zomer maar komen!

13 de janeiro de 2021
Classificada 1 em 5 estrelas

Nooit hier je fiets kopen.Ze zijn snel…

Nooit hier je fiets kopen.Ze zijn snel met bezorgen, maar de service is heel slecht.Mijn fiets heb ik vanwege een uitgevallen bout naar de winkel gebracht voor reparatie.Zij hebben aangegeven dat de fabrikant het ond erdeel niet meer levert.Weg 350 euro.De fiets was nog geen maand oud.

24 de outubro de 2020

Kromme fiets

Kromme fiets
Begin september keurig de bestelde fiets ontvangen van Spaar Bikes.. pak de doos uit, mooie verrassing komt tevoorschijn.
Krom achterwiel, stuur draait niet vast als een huis, standaard afgebroken en een loszittende derailleur.
Na een aantal maal tevergeefs getracht Spaar Bikes aan de lijn te krijgen en na een aantal gestuurde e-mails, kansloos gevoel. Nog immer geen tegenbericht.
Ik ben maar zo vrij geweest om een fietsenmaker in te schakelen om het kromme wiel, de standaard te vervangen en de rest van de euvels te verhelpen.
Na zijn reparatietocht bleek dat de stuurpin in het frame tevens krom is en dat vervangen van de benodigde onderdelen meer kost dan dat de fiets waard is.
Ik wil niet perse negatief zijn want je zou er voor kunnen kiezen dat zij de fiets in elkaar zetten maar communicatie is essentieel en dat is wat juist nodig is.

7 de outubro de 2020
Classificada 1 em 5 estrelas

Fiets gekocht maar service stopt na de verkoop

Fiets gekocht en daarin bleek rechts een tik te zitten en speling op de rechterpedaal wat bij iedere omwenteling een schokje geeft. Ik wilde de fiets terugbrengen en mijn geld terug.
Dat was geen optie. Voor elke dag dat ik de fiets had (9 dagen) ging er 8 Euro af. Dus 72 Euro wat bijna 25% is van de waarde!
Was volgens Spaarbikes volledig volgens de regels. Lijken me wel hun eigen regels want bij elke andere winkel is dat niet zo.
Belangrijk te weten voor potentiële kopers: test de fiets direct en als deze niet bevalt breng deze direct terug.
Ze voeren blijkbaar ook een webwinkel certificaat, terwijl dat is ingetrokken.
Trek zelf je conclusie of je hier wilt kopen.
Ik doe dat niet meer!
Update 19aug: krijg bericht dat ik niet wordt herkend als klant door Sb. Dat zegt genoeg..
Gisteren nog met ze gebeld voordat ik de review schreef en ik heb hier toch echt een nieuwe fiets met gebreken staan!

18 de agosto de 2020
Classificada 1 em 5 estrelas

Fiets besteld voor mijn dochter

Fiets besteld voor mijn dochter, stom van me om de reviews niet lezen...
Eerst gebeld voor de maat, de medewerker vertelde mij dat het model alleen in 57 cm te bestellen was. Ik kreeg een 53 cm? De fiets is gelukkig groot genoeg. Ook zat er geen achterlicht bij hiervoor 2x gemaild maar geen reactie tot op heden. Telefoon is nog niet opgenomen. Maar de reviews lezende is dat normaal. Mijn advies: heb je wat minder te besteden maar ben je wel handig dan kan je een bij spaarbikes een gokje wagen. Anders zou je iets langer moeten doorsparen en bij een fietsenwinkel kopen, en niet bij deze hit and run organisatie.

15 de agosto de 2020

Niet de verwachte service

Ik heb extra bijbetaald om de fiets "rijklaar" te laten leveren. Hierbij waren de pedalen niet gemonteerd (speciale sleutel voor nodig!) en de banden waren niet opgepompt. Dit is niet wat ik versta onder "rijklaar".
Ik heb hen tot 2x een email gestuurd om te informeren naar hun service, maar vermits beide emails zelfs onbeantwoord blijven, krijgen ze van mij een dikke nul voor dienstverlening.

3 de julho de 2020
Classificada 1 em 5 estrelas

Laten je bellen met welke telefoon je…

Laten je bellen met welke telefoon je ook belt, mobiel of winkelnummer.
Hebben het te druk om service te verlenen?????? Leveren fiets met lakschade...
En geven vervolgens niet thuis... lees ik ook in andere reviews terug.
Koop hier niet, geef iets meer uit bij een andere fietsenwinkel.

25 de junho de 2020
Classificada 3 em 5 estrelas

Prima zaakje, gewoon zelf ophalen

Na het lezen van de negatieve recensies was ik wel een beetje huiverig maar het maakte mij ook wel nieuwsgierig. Donderdag gebeld om een fiets te reserveren (er is ook een mobiel nr op de site te vinden voor degenen die klagen dat het vaste nummer niet opgenomen wordt) en vandaag geweest om de fiets op te halen. Prima zaakje. Ze hebben het reuze druk en aan de lopende band staat er een nieuwe klant aan de deur. Ik denk dat er daarom ook slecht op het vaste nummer opgenomen werd. Alles gaat snel, snel. Afstelling van de fiets had wel iets beter gekund maar daar kwam ik pas thuis achter (kettingkast liep een beetje aan en er mocht wel wat meer lucht in de bandjes). Al met al zou ik zeggen je kan er prima een fiets kopen maar haal wat je koopt zelf op i.p.v. laten bezorgen dan zie je meteen wat je krijgt en kunnen eventuele mankementen verholpen worden. De pakketdienst doet met je pakketje echt niet of er porselein in zit...

21 de junho de 2020
Classificada 1 em 5 estrelas

Nooit meer Spaarbikes deel 2!

Nooit meer Spaarbikes deel 2! ( lees eerst deel 1)

Ik heb een Vogue Elite Plus transportfiets gekocht a 299,00. Het kost me 35 euro om hem rijklaar te maken, dus ik heb 334,00 aan de fiets betaald, aangezien ze een fiets met kapot zadel leverde en met loze beloftes het probleem niet oplosten heb ik hem retour gestuurd en laten ophalen! Koste me 35,00 om hem op te laten halen.
( onrechtvaardig aangezien ze defecte spullen leveren)
Ik wachten op mn geld retour... bellen ... mailen... geld gestort... echter niet de 299,00 euro die ik zou moeten ontvangen, maar 264,00. Er over gemaild dat ze geld te weinig terug geven.... geen antwoord! De telefoon opnemen doen ze nu al dagen helemaal niet meer... ongeacht met welke telefoon ik bel!
Kijk even met wat voor soort mensen je hier te maken hebt...Morgen ga ik het consumentenprogramma KASSA hierover aanschrijven..,. Deze winkel verdient het om in het juiste daglicht geplaatst te worden! Word vervolgd!

14 de junho de 2020
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.