Supersnelle reactie en aanpassing van het eerste ontwerp. Vervolgens binnen no time afgeleverd. Prachtige kwaliteit van zowel de prints als her spandoek. Kortom: TOP!
Leia as opiniões dos outros
We hebben een spandoek voor onze kerk besteld bij Spandoekabraham.nl en zijn ontzettend tevreden. Het ontwerp is prachtig geworden en de levering was top. Uitstekende service, echt een aanrader!
Het ontwerp was klaar in enkele dagen en vlot bezorgd. Iedereen op het feest vond het een prachtig spandoek. Kwaliteit was ook nog eens prima.
De service is uitstekend. Ik had een woord vergeten en nog wat andere aanpassingen die gedaan moesten worden en dat werdt zonder problemen direct opgepakt. De snelheid en vriendelijkheid via de mai... Ver mais
Informações sobre a empresa
Wij ontwerpen op basis van de door jou aangeleverde foto’s en tekst een geweldig spandoek! Dit spandoek is een leuk cadeau om te geven, en om te krijgen! Een spandoek voor een Sarah, Abraham, 25 jarige of andere gelegenheid. Liever zelf een spandoek maken? Maak gebruik van onze online ontwerp tool en wees creatief!
Informações de contacto
www.spandoekabraham.nl, Wierden (HQ), Dokkum, Arnhem (Productie), Holanda
- Zie webchat!
- info@spandoekabraham.nl
- spandoekabraham.nl
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 14 horas
Supersnelle reactie en aanpassing van…
Het ontwerp was klaar in enkele dagen…
Makkelijk te bestellen.
Na 3 dagen kon ik mijn spandoek ophalen in Dordrecht. Het was een welkom thuis spandoek.
Super snel.
De kwaliteit is zeer goed.Bij de ophaaldienst in Dordecht waren ze erg vriendelijk. Dank.
Geweldige service en prachtig spandoek!
Veel positieve reacties ontvangen
Veel positieve reacties ontvangen. Foto's en tekst en goede lay-out. Netjes gedaan.
Goede kwaliteit print.
Goede kwaliteit print.
Mooi doek met ringgaten.
Snel verstuurd.
De zending was vertraagd maar Spandoek…
De zending was vertraagd maar Spandoek Abraham heeft het super opgelost zodat wij de jarige toch konden verrassen.
Snelle Levering!! AANRADER!
Ik was helemaal vergeten een spandoek voor mijn moeders verjaardag te kopen. Omdat zij op 21 mei jarig is, had ik erg snel een cadeau nodig. Zo kwam ik terecht bij spandoekabraham.nl, waar ik koos voor een spandoek van 50 bij 100 cm.
Hoewel ik de verzendkosten van € 5,- (en € 17,- voor spoed levering) een klein minpuntje vind, is het spandoek vandaag — op 20 mei — gelukkig op tijd binnengekomen. Hier ben ik erg blij mee, want nu kunnen we het vannacht al ophangen. Dank u wel voor de snelle service; daarom geef ik vijf sterren!
Kwaliteit van het doek was prima
Kwaliteit van het doek was prima. Levering was op tijd. Het maken van het doek was relatief eenvoudig.
Goede hulp voor mooi ontwerp
Goede hulp voor mooi ontwerp. Correctie mogelijkheden.
Goede kwaliteit
Eind vorig jaar een spandoek laten maken. Via de website was heel gemakkelijk een spandoek te maken.
De kwaliteit van het spandoek is top. Heeft 1,5 week in weer en wind gehangen en zag er daarna nog steeds super mooi uit.
Prijs was daarnaast ook top.
Mooi groot spandoek laten maken snelle…
Mooi groot spandoek laten maken snelle levering en een goede service
Prachtig spandoek
Prachtig spandoek, 3de keer hier besteld. Snel geleverd en goede communicatie!