Spandoekabraham.nl Opiniões

TrustScore: 5 em 5

4,9

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Supersnelle reactie en aanpassing van het eerste ontwerp. Vervolgens binnen no time afgeleverd. Prachtige kwaliteit van zowel de prints als her spandoek. Kortom: TOP!

Classificada 5 em 5 estrelas

We hebben een spandoek voor onze kerk besteld bij Spandoekabraham.nl en zijn ontzettend tevreden. Het ontwerp is prachtig geworden en de levering was top. Uitstekende service, echt een aanrader!

Classificada 5 em 5 estrelas

Het ontwerp was klaar in enkele dagen en vlot bezorgd. Iedereen op het feest vond het een prachtig spandoek. Kwaliteit was ook nog eens prima.

Classificada 5 em 5 estrelas

De service is uitstekend. Ik had een woord vergeten en nog wat andere aanpassingen die gedaan moesten worden en dat werdt zonder problemen direct opgepakt. De snelheid en vriendelijkheid via de mai... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Faixas e placas
  2. Impressora digital
  3. Loja de lembranças

Wij ontwerpen op basis van de door jou aangeleverde foto’s en tekst een geweldig spandoek! Dit spandoek is een leuk cadeau om te geven, en om te krijgen! Een spandoek voor een Sarah, Abraham, 25 jarige of andere gelegenheid. Liever zelf een spandoek maken? Maak gebruik van onze online ontwerp tool en wees creatief!

Informações de contacto

Excelente

TrustScore: 5 em 5

711 opiniões

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

Todas as opiniões

61 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 1 em 5 estrelas

Zeer onduidelijke afdruk gemaakt

Zeer onduidelijke afdruk gemaakt, zonder eerst een controle te doen. En de bevestigings oog staat voor de helft in het doek. 1 x en nooit meer. Ze willen wel een te goed bon doen, maar wanneer ga ik deze nog nodig hebben......binnen 40 jaar, want het was voor een 40 jarige verjaardag. Mvg. John

1 de outubro de 2025
logótipo da Spandoekabraham.nl

Resposta da Spandoekabraham.nl

Beste John,

Vervelend om te lezen dat u teleurgesteld bent over het resultaat.

We hebben dit destijds al met u besproken en ook het aangeleverde bestand erbij gepakt. De foto die u zelf heeft aangeleverd was slechts 68 KB groot en 72 dpi. Dat is simpelweg te klein om uit te vergroten naar een spandoek van 100 x 100 cm of 150 x 150 cm, waardoor de onscherpte automatisch zichtbaar wordt.

Op onze website vermelden wij dat wij altijd exact drukken wat wordt aangeleverd en dat wij geen bewerkingen doen aan foto’s of resoluties. Het coronaflesje en de teksten die u in onze ontwerptool heeft toegevoegd zijn wel gewoon scherp gedrukt, wat bevestigt dat het probleem alleen in het aangeleverde fotobestand zat.

We hebben u destijds aangeboden om, bij een volgende bestelling en met beter beeldmateriaal, een gratis nieuw spandoek te laten drukken. Zo bent u verzekerd van een mooi scherp eindresultaat.

Jammer dat u ons die kans niet heeft gegeven, maar we benadrukken dat het hier gaat om de kwaliteit van het aangeleverde bestand en niet om een fout in onze productie.

Vriendelijke groet,
Team SpandoekAbraham.nl

Mooi doekje, alleen wel 3x opnieuw moeten beginnen

Duidelijke en goede foto's op een doek van 150 bij 200. Minpuntje is dat je je project niet kunt opslaan, ik ben mijn project 3x opnieuw begonnen. Terugkeren naar je project vanuit de winkelwagen is ook geen goed plan. Dan ben je het simpelweg kwijt.
Het eindresultaat is geweldig, maar een simpele opslagbutton zou fijn zijn.
Heb ondanks het niet kunnen opslaan nog wel 2 nieuwe doeken besteld, dus dat zegt genoeg over de kwaliteit!

1 de setembro de 2025