Spandoekabraham.nl Opiniões

TrustScore: 5 em 5

4,9

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Supersnelle reactie en aanpassing van het eerste ontwerp. Vervolgens binnen no time afgeleverd. Prachtige kwaliteit van zowel de prints als her spandoek. Kortom: TOP!

Classificada 5 em 5 estrelas

We hebben een spandoek voor onze kerk besteld bij Spandoekabraham.nl en zijn ontzettend tevreden. Het ontwerp is prachtig geworden en de levering was top. Uitstekende service, echt een aanrader!

Classificada 5 em 5 estrelas

Het ontwerp was klaar in enkele dagen en vlot bezorgd. Iedereen op het feest vond het een prachtig spandoek. Kwaliteit was ook nog eens prima.

Classificada 5 em 5 estrelas

De service is uitstekend. Ik had een woord vergeten en nog wat andere aanpassingen die gedaan moesten worden en dat werdt zonder problemen direct opgepakt. De snelheid en vriendelijkheid via de mai... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Faixas e placas
  2. Impressora digital
  3. Loja de lembranças

Wij ontwerpen op basis van de door jou aangeleverde foto’s en tekst een geweldig spandoek! Dit spandoek is een leuk cadeau om te geven, en om te krijgen! Een spandoek voor een Sarah, Abraham, 25 jarige of andere gelegenheid. Liever zelf een spandoek maken? Maak gebruik van onze online ontwerp tool en wees creatief!

Informações de contacto

Excelente

TrustScore: 5 em 5

711 opiniões

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

Todas as opiniões

61 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Spandoek gouden bruidspaar

We hadden een spoedbestelling en deze kwam zoals beloofd op tijd.
Kwaliteit spandoek was heel goed.
We waren erg blij met het eindresultaat en er werd door onze gasten erg positief gereageerd!

Topservice

Echt wat een topservice, super vriendelijk en behulpzaam bij de klantenservice, ik had fouten gemaakt hebben ze netjes veranderd kortom perfect

Classificada 5 em 5 estrelas

Wat een fijne en goede service

Wat een fijne en goede service. Ik ben zelf helemaal niet zo handig. Je hoeft alleen maar foto's in te sturen en een tekst en je krijgt al heel snel een opzet!! En het ziet er fantastisch uit!

Dik tevreden

Netjes binnen de aangegeven termijn geleverd. Goede afwerking. Ondanks foto's met een lage resolutie te hebben ingestuurd toch een heel goed resultaat. Dik tevreden!

Weinig op te merken

Weinig op te merken. Het zelf ontwerpen met de beschikbare tools is doodéénvoudig.

Het afhalen van de bestelling eveneens, je kunt met de auto bijna aan de balie toerijden. En zelfs de laatste meters brengen de medewerkers van Probo Dokkum het pakket nog bij de auto.

18 de março de 2025

Aanrader

Snelle respons na aanleveren foto’s, alles duidelijk uitgelegd , snelle levering. Product perfect , en persoon in kwestie was er heel blij mee. Voor iedereen een aanrader om via deze site een leuke blijvende herinnering te bestellen.

7 de março de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

De service is uitstekend!

De service is uitstekend.
Ik had een woord vergeten en nog wat andere aanpassingen die gedaan moesten worden en dat werdt zonder problemen direct opgepakt. De snelheid en vriendelijkheid via de mail was ook erg prettig!
Kortom een prachtig doek voor een goed betaalbare prijs. Wij blijven met plezier hier onze spandoeken bestellen.

5 de março de 2025

Mooi spandoek geworden

Spandoek van 2.50x1.25 gemaakt met allemaal foto’s en een roze achtergrond, hij is heel mooi geworden. Op tijd geleverd zoals aangegeven en foto’s waren duidelijk. Aanrader

3 de março de 2025