De site is heel duidelijk en bestellen makkelijk. De vouchers ontving ik erg snel. Top en erg tevreden over SpaOnline. Vooral zo doorgaan met jullie service!
Leia as opiniões dos outros
Door alle drukte was plannen voor saunabezoek er bij in geschoten.nu tijd voor saunabezoek zegt mijn vriendin....ojee de ticketsdata was verlopen en was nog wel kado voor 60jarig vriendin.enige optie... Ver mais
De site is heel duidelijk en bestellen makkelijk👌. De vouchers ontving ik echter niet en heb toen tel.contact opgenomen met de klantenservice. Keurig en vriendelijk te woord gestaan en werd direct ti... Ver mais
Vouchers omruilen. Omdat onze sauna in Rosmalen failliet is gegaan t.g.v. de coronacrisis zat ik met vouchers die ik niet meer kon gebruiken. De geldigheidsdatum was inmiddels ook verstreken. Na een t... Ver mais
Informações sobre a empresa
Nederlands grootste boeking site voor alle sauna's, thermen en spa's. De beste prijzen, alle informatie en de beste service.
Informações de contacto
Bahialaan 600, 3065WC, Rotterdam, Estados Unidos da América
- 010 7200 567
- klantenservice@spaonline.com
- spaonline.com
Sem histórico de convites para avaliação
Super vriendelijk geholpen en met een…
Super vriendelijk geholpen en met een goede oplossing voor mn vraag
Ik had een fout gemaakt door 2 data van…
Ik had een fout gemaakt door 2 data van verschillende sauna's te verwisselen.
En na 1 telefoontje was het geregeld en had ik binnen 5 minuten 2 nieuwe (nu omgewisselde) juiste e-mails binnen met de juiste sauna op de juiste datum.
Zeer netje afgehandeld, shapeau.
Zeer klantvriendelij
Zeer klantvriendelij, netjes en behulpzaam bij het telefonisch contact!
Direct werd de verlopen bon verlengd en kreeg meteen een nieuwe in mijn mail.
Top!
Fantastische service!
Fantastische manier om Wellnes Vouchers te kopen. De klantenservice werkt perfect: mijn vouchers waren per abuis weggegooid! Één telefoontje en ze werden weer per email toegestuurd! Chapeau voor de dame die mij te woord stond!
Sauna bonnen besteld en kreeg ze direct…
Sauna bonnen besteld en kreeg ze direct in mijn mailbox om uit te printen zeer tevreden
Ik ben zeer tevreden over de wijze…
Ik ben zeer tevreden over de wijze waarop de klantenservice mij te woord stond en een door mij gemaakte vergissing heeft opgelost.
Super geholpen
Super geholpen. Wou de datum verplaatsen en het kostte geen enkele moeite dit voor me te realiseren. Tevens erg vriendelijk te woord gestaan.
Helemaal top.
snelle en vriendelijke medewerkster.
snelle en vriendelijke medewerkster.
goed geholpen. zeer tevreden.
Goede helpdesk
Goede helpdesk. Ik was mijn boeking kwijt en werd mij zonder problemen opnieuw toegezonden.
Een heerlijke dag
Zondag 4 september 2016 al weken naar uitgekeken samen met een vriendin gereserveerd het was weer geweldig iedereen daar is vriendelijk goede faciliteiten lekker eten en weer heerlijk relaxed naar huis Thermen Schiedam tot de volgende keer want waarom naar een ander als ik het hier zo enorm naar mijn zin heb.
Happy!
Very good service and easy to understand website. I love the offered choice. The quality of the Sauna offered makes me very hapy
Fantastische spa ervaring
Ontzettend leuke dag gehad. Er zijn gevarieerd sauna's en zwembaden. Vriendelijk en behulpzaam personeel. Kortom van harte aangeraden.
Snelle reactie, goede service
Ik had 2 vouchers gekocht maar onverhoopt kon 1 van ons niet op de gereserveerde datum. Via de mail contact gehad en het omzetten naar een andere datum was binnen een paar uur gepiept, heel fijn!!
Vriendelijke, adequate klantenservice
Na het bestellen en afrekenen van onze tickets bleek de datum niet te kloppen. Met 1 telefoontje aan spaonline werd dit meteen vriendelijk en snel opgelost. Prima!
e. voucher bij Palmolive alleen geldig op gereserveerde datum
Normaal 1 jaar geldig.
Uitkijken: bij Palmolive is reservering alleen geldig op gereserveerde datum.
Geen risico lopen: niet via Palmolive bestellen!
Met korting konden we via spa online een kaartje voor de sauna krijgen. We hadden alleen zelf niet goed gekeken en bleek dat het een bakkledingdag was. Wij wilden onze kaartjes omwisselen naar een andere dag. Na een belletje met spa online hadden we de nieuwe kaartjes. Top!
Goed
Vanwege een computerstoring waren we de vouchers kwijt. Inloggen op het account lukte ook niet meer.We zijn prima geholpen.
Het is er altijd zo knus en gezeliig!
Wij vinden het heerlijk zo knus en gezellig bij spavarin.
Je kunt er ook heerlijk eten.
Wij komen er altijd uitgerust vandaag!
Ook de dames van spavarin zijn vriendelijk!
Wij zullen er zeker terug blijven komen!
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.